Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Patirtisa man sako kad geriausia paskaityti ir pastudijuoti pirmo puslapio nuorodas ir paskui nueiti bent i vienus kursus ant medzio o tada jau turint pagrindus galvoje reiktu dometis stiklu, keramika ir dar bala zino kuom tik sugalvoji. Ir priemones bandais ant spec tam skirtos blogos lenteles ir tik tada emiesi stalu ar spintu remonto- MASKVA NE SRAZU STROILOS!
Atsakyti
b_i_k, labai malonu matyti Tavo darbą, Tave 4u.gif
Originali, graži dėžutė
Visad labai žaviuosi baltais darbais... wub.gif

Dėl dekupažo studijų eigos...labai pritariu Ingusia31..., žaviuos begaline Gabii__, netolimoj praeity Justess kantrybe... mirksiukas.gif
Tačiau, žinoma, viskas labai priklauso ir nuo žmogaus. Jei tai nuovokus, nors keletąsyk gyvenime teptuką rankose laikęs, reiklus sau žmogus, tai visko gali būti, kad ir baldą pirmuoju darbu pasirinkęs nustebins rezultatais, tačiau yra tokių, kurie juodu ant balto gauna konkretų atsakymą, o vistiek jo nesupranta, tad ką padės 20 temų studijos? Toks žmogus pats turi pajausti, kad reikia kursų ir tik jų. Vienam - vienerių, o kitam...Net ir čia visaip būna...
Taip kaip dekupažo platybėse nėra vienareikšmiškų sprendimų, taip, manau, juolab vienintelio plano kiekvienam, jo besiimančiam.
Ir belieka dėkoti labai drąsioms asmenybėms, kurios tokiu būdu išugdo puikius mokytojus mirksiukas.gif Na, kas vieni be kitų? g.gif tongue.gif
Taip grūdinasi plienas doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Tiesą sako ingusia...
Nors kai prisijungiau dekupažo temų buvo tik 13, nors gal tiktų jau 13, perskaičiau visas nuo pradžios iki galo... Laiko atėmė, bet dėl to nesigailiu. Aišku užknisa pliurpalai ir aikčiojimai ach kaip gražu ach kaip či apadarei, nors aipe tai kalbėta daug daug kartų...
Galiausiai ėmiau naudotis SM search temoje ir visą informaciją susirasdavau... Nes yra temų, kur klausimas ant klausimo, o merginoms vistiek neišeina... Bet viskas ateina iš ekspermentavimo, bandymų...
Tuo labiau, kai šiuo metu tokia pasiūla dekupažo kursų verta išleista tuos pinigėlius. Nes ieškodama ir ekspermentuodama sugadinsi priemonių už didesnę sumą... Bet kai turi pagrindus ir žinai pagrindines taisykles, o tuo labiau esi tai pamatęs ir pabandęs problemų iškyla daug mažiau...
Galbūt šitos temos ir yra tam kad mes atrastume. Iš vienos pusės, veteranės turi susitaikyti, kad žioplių ir naujokų buvo ir bus ir jie niekur nedings. O juk gerai, kad jų atsiranda taip atsiranda paklausa, o paklausa išaukia naujų prekių atėjimą į Lietuvą. Juk dar prieš keletą metų merginos naudodavo (kas yra ir iki šiol) plaukų laką, šešėlius, kreideles ir dar velnais žino ką, o dabar jau galime apsidžiaugti sendinimo priemonių gausa, servetėlėmis, dekupažiniu popieriumi ir kt.
O kita pusė aišku meta akmenį į naujokių daržą, jei norite kažko išmokti bandykite, bandykite ir bandykite.... Galiausia pačioms pasidarys aišku, kodėl vienas suskilo veinaip o kitas kitaip. Juk ingusia, lachsė, juste ir kitos neatrado to per vieną dieną... Viskas ką jos daro dabar atėjo didelio darbo ir noro sužinoti ir nesuklysti dėka.
Taip kad sėkmės kūryboje ir kaip mikaf pasakytų: liepsnoti, degti, nenurimti.
Papildyta:
Ir ačiū už pagyrimus...Turiudar kelis darbelius, bet jie pusiau dekupažas pusiau veltinis ir dal velniasžino ko ten yra biggrin.gif Todėl siūlau užeiti į mano blogą, gal kils mintis kam nors kurioj temo galėčiau pasirodyt...
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2008 09 24, 19:08)
zodziu, nemoku kelti, tai gal sitaip geriau:

QUOTE(b_i_k @ 2008 09 24, 19:22)
Fėjos dėžutė...

QUOTE(voras @ 2008 09 ................)

Labai labai gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dėl pagyrimų...
Nemanau, kat tai tušti aikčiojimai. Kam forumas ir kokia prasmė dėti darbų nuotraukas? Taip tarsi pasitikriname. Juk, manau, ne vienai taip būna: kol padarai darbelį, negali į jį pažvelgti tarsi iš šalies, ir šviežias žvilgsnis visad gerai.
Pati jei džiaugiuos, džiaugiuos tik labai nuoširdžiai, nė karto nesu gyrusi tik šiaip...Kiekvienam darbelyje įdėta širdies, žinių, patirties ir ne bet kiek, o maksimaliai tam momentui. Kitas klausimas, kaip aš pati tai daryčiau, tačiau taip vertinti, manau, negalima. Tuo mes ir skiriamės, tuo skiriasi ir mūsų darbai.

O Tavasis blogas, b_i_k, kaip ir mikaf, tarsi rytinis kavos puodelis...
Dažnai varstau dureles ir žvilgčioju, taip nuskaidrindama dūšelę wub.gif
Ačiū, kad esate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 25 rugsėjo 2008 - 10:32
Aš ir nemanau, kad girti yra blogai, anaiptol, tik mano manymu tai reiktų daryti žinutėmis...Taip išsigrynintu tema. Arba tiesiog galima padaryti atskirą temą, dekupažo pagyrūnai...
Šiaip tai nuoširdžiai manau, kad turėtų būt dekupažo subforumas.... Ir temos: sendinimas -->vienkomponenis arba dvikomponentis
dažymas gruntavimas, lakavimas, medžiagos....
Aišku vėlgi tada iškyla klausimas ar palikti viską SM ar susikurti kažką savo....
dar turim craftladies...
Vėlgi lakstymas nuo vieno forumo prie kito nieko gero. Šiapi tai SM tuo ir turi privalumą, akd čia gali kalbėt visomis temomis nuo A iki Z... Čia tikras Gyvenimo forumas.
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2008 09 25, 12:43)
Aš ir nemanau, kad girti yra blogai, anaiptol, tik mano manymu tai reiktų daryti žinutėmis...Taip išsigrynintu tema. Arba tiesiog galima padaryti atskirą temą, dekupažo pagyrūnai...
Šiaip tai nuoširdžiai manau, kad turėtų būt dekupažo subforumas.... Ir temos: sendinimas -->vienkomponenis arba dvikomponentis
dažymas gruntavimas, lakavimas, medžiagos....
Aišku vėlgi tada iškyla klausimas ar palikti viską SM ar susikurti kažką savo....
dar turim craftladies...
Vėlgi lakstymas nuo vieno forumo prie kito nieko gero. Šiapi tai SM tuo ir turi privalumą, akd čia gali kalbėt visomis temomis nuo A iki Z... Čia tikras Gyvenimo forumas.

kai pradėjau skaityti apie dekupažą, nuoširdžiai nusistebėjau, kad nėra subforumo...

dėl pagyrų.. dėl kritikų... manau visko reik. tik prisipažinsiu - man ne visada nuoširdūs tie pagyrimai... ypač, kai matai, kad tikrai, nieko gero, nors... dėl skonio kaip sakoma nesiginčyjama...
tiesiog įstrigo vienos garsios formietės darbas... buvo akivaizdūs negražumai, kitu atveju tiesiog ... nukičas, o visos gyrė kaip gražu, man pasirodė, kad tik todėl, kad ten jos darbai... ale.. nu pagyrė ir ok.
labai smagu skaityti Bitės argumentuotus pagyrimus. jie tikrai atrodo nuoširdūs ir nu tokie šilti šilti.
Atsakyti
Tiesą pasakius, jau buvo prašyta moderatorių padaryti subforumą,bet nieko iš to neišėjo, nes aukštesnė valdžia,kaip suprantu, nedavė leidimo.
Yra ne vienas forumas skirtas dekupažui. Tik paieškoti reikia.
Atsakyti
Sveikos mergaites Bik netylesiu dezele grazi 4u.gif o pas mus vakar buvo penkiu minuciu kursai kaip ant butelio su voleliu padengti dažais vienkomponenti,ir dar Bite mane varkseli serganti vora(kažkas snarglį užnešė schmoll.gif ) apiplėšė lotuliukas.gif ateme is manes bananinio popieriaus gabala g.gif vai vai vai
Dar pratesiant tema apie darbelius lauke geriau i lauka tokiu kuriniu nenesti nes medzio dezeles kueias mes perkame yra labai zemos kokybes jos iš malkų o ne iš medienos todėl jos gave drėgmės iskarto susikraipys suskilinės i net joks lakas nelakys todel geriau nerizikuoti ir dekupažintais daiktais džiaugtis tik namie 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras: 25 rugsėjo 2008 - 12:22
QUOTE(vu.vyturelis @ 2008 09 07, 12:53)
pamenu, kad kazkada anksciau buvo sis klausimelis, bet liko dar siek tiek neaiskumu blush2.gif  Klausimas ne visai is dekupazo temos, ale labai susije  cool.gif  Darau druskine ir visa isore dekupazinau, sendinau ir t.t. Kadangi bus dedama druska, tai vidaus kol kas nelieciau, kadangi vis tik maistinis dalykas bus dedamas. Esu skaiciusi, kad su semenu aliejumi reikia istepti ? nusipirkau toki ir tada iskilo klausimas - ar juo saltu ar kaitintu reiketu istepti visa vidu? Koki sluoksni tepti ir t.t. Gal kuri ruosiate medini vidu, naudojant semenu alieju? Bandziau dometis ir ieskoti atsakymo, bet kol kas nesekmingai sad.gif

Mano mama visa mediena virtuves itrina kaitintu aliejumi thumbup.gif tada jis kaip alkuotas rodosi,tik kad viskas natur produkt...tik nzn ar nesusigadins tavi dekupazinta isore g.gif
Papildyta:
Tai pagaliau ir as prisijungsiu prie jusu 4u.gif
Dekupaze dar esu tokia apynaujoke sakyciau nepilnus metus tik tepliojuos blush2.gif Ir staiga pajutau tokia minciu liga...gal tas ruduo paveike...bet istrigau ir negaliu nieko sugalvoti,rankos nekyla...o vakarais preis meiga tiek rodos minciu taip ir anaip padaryti wub.gif
Va pasidairysiu ir i jusus darbelius...tikiuosi ipusti nauju veju sau galvelen drinks_cheers.gif
Atsakyti
As niekada negiriu jei daiktas man neatrodo idomus ar nepatinka ir visada pasakau kas padaryta mano nuomone nekokybiskai jei darbas buna is nepatyrimo padarytas su klaidom (tam kad ateityje pasinaudojus patarimu isvengtu klaidu, palengvintu sau darba ir pagerintu kokybe). Jei pamatau kazka grazaus, naujo ir netiketo tada butinai pagiriu smile.gif. Nu aisku kai demonstruojamus variantas baisus ir kitos giria, atrodo gan juokingai. Galiu pasakyti kad ant vienos rankos pirstu suskaiciuociau kiek merginu daro darbelius tikrai isskirtinius, visada idomius ir nepriekaistingus, bet naujokems labiau stengiuosi padeti ne pagyrom, o patarimais.
Nu pasakykit kam butu idomu ziuret toki darbeli? http://public.fotki....picture224.html
Uzkepta servetele ir sendinti sonai.... BANALU todel niekada tokiu paprastumu ir nerodyciau niekam ir butinai pasigirsiu kai sukursiu darbeli kuris sildys mano dusia smile.gif
Atsakyti
Oho , merginos, kokios jus siandien piktos, grieztos ir kritiskos kitu atzvilgiu... 4u.gif

Net baisu pasidare cia lysti, neduok die sutersiu foruma kvailais klausimais g.gif ax.gif Gal tada geriau tikrai i kursus isirasyti g.gif

Siaip ar taip didelis aciu vorui (tikiuosi nesuklydau), uz rekomenduota jachtini laka, kurio deka greitai dziaugsiuos savo grazia, vasariska ir spalvinga lauko pasto dezute 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir gal tikrai, bukit kantresnes ir tolerantiskesnes naujokiu klausimams, juk visos norim to pacio, savo ir kitu gyvenimus padaryti grazesniais ir spalvingesniais smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O darbas darbui yra nelygus... Kiekvienai savas darbas yra grazus, o daugiau tai jau skonio reikalas, juk kiekviena ideda daug meiles ir laiko i savo rankdarbius ir nori jais pasidziaugti su kitais. Girti gal ir nebutina, bet peikti irgi negrazu.

Sory, kad isikisau 4u.gif
Atsakyti