Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

QUOTE(bite @ 2008 09 28, 20:39)
Pagal Tavo aprašymą, manau, priežastis gali slypėti visai ne ten, kur ieškom .
Tepant pirmąjį dažų sluoksnį nesvarbi nei kryptis, nei sluoksnių kiekis, t.y., darau prielaidą, kad laikydamasi šitų reikalavimų pirmajame dažų sluoksnyje, jų nesilaikei paskutiniajame...Ar taip?

Pirmasis sluoksnis arba, kitaip tariant, būsimoji įtrūkimų spalva - tai paprastas daikto nudažymas ta spalva, kurią nori matyti pačiuose įtrūkimuose.
Tada tepi specialią priemonę, t.y., laką, kuris suskaldys trečiąjį, pagrindinės spalvos dažų sluoksnį. Tepant laką įsidėmi jo tepimo kryptį ir jam išdžiūvus, statmena kryptimi lako tepimo krypčiai tepi trečiąjį sluoksnį ir tik tada, dažant paskutinį sluoksnį, stengies teptuko antrąkart toje pačioje vietoje nebevedžioti...

Trumpai tariant:
1 sluoksnis - įtrūkimams numatyta spalva, uždažyta paprastai
2 sluoksnis - vienkomponentis lakas viena kryptimi
3 sluoksnis - daikto dažymas pagrindine spalva, tepant vienąkart toj pačioj vietoj statmenai 2 sluoksniui

hMM bitę tu teisi paskutinį sluoksnį tepu belekaip tik klausimėlis o rejkia palaukt kiek maždaug kol išžius cracklas taj ar kol biški lips > ?
Atsakyti
man tai atrodo dar kitur kazkur slypi beda...jei nesilaikysi kripties tepimo..visvien turi nors kiek islyst itrukimu...nebent per ta vieta tepsi kelis kartus ir sustabdysi skelbejima...dar kilo mintis gal priemone pasenus...bet pas mane ta didele bonka stovi jau gal pusantrumetu...normaliai neuzdaryta...bet visvien savo savybiu neprarado.... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

štai mano sieninė spintelė
http://images40.fotk...DSC00107-vi.jpg
http://images42.fotk...DSC00109-vi.jpg
nuotrauka nekokia, bet ji iš tiesų balta. Taip kaip ir nieko. Tik lako padauginau rodos (reikėjo jau eit miegot o ne lakuot), tai tokie gelsvi nutekėjimai išėjo. Laką pirkau senukuose ir dažus vivacolor. Kadangi turiu tokių "paveldėtų" iš pirmo žvilgsnio baisių baldų iš ankstesnių gyventojų, tai bandysiu jiems veidą suteikt. Tik nesuprantu ar čia normalu kad lakas gelsvas...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 09 28, 20:47)
man tai atrodo dar kitur kazkur slypi beda...jei nesilaikysi kripties tepimo..visvien turi nors kiek islyst itrukimu...nebent per ta vieta tepsi kelis kartus ir sustabdysi skelbejima...dar kilo mintis gal priemone pasenus...bet pas mane ta didele bonka stovi jau gal pusantrumetu...normaliai neuzdaryta...bet visvien savo savybiu neprarado.... g.gif

Mano nauja tikraj gera bet nei įtrūkimo per šitiek bandymū o aš ją ne taip ttepu gal ta vienkomponentį per plonaj ,o nereikia skiest su kuo nors doh.gif ?>
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2008 09 28, 19:46)
hMM bitę tu teisi paskutinį sluoksnį tepu belekaip tik klausimėlis o rejkia palaukt kiek maždaug kol išžius cracklas taj ar kol biški lips > ?

Na va, ir išsiaiškinom doh.gif
Tavo priemonių nepažįstu, pati naudoju Sadolin "Antique", o jo instrukcijoje rašoma:"Nudažykite paviršių tinkamo atspalvio dažais. Išdžiūvusį paviršių viena kryptimi nulakuokite tolygiu lako "Antique" sluoksniu. Pradžiūvusį lako sluoksnį (maždaug po 15 - 30 min.) padenkite tinkamais vandeniniais dažais. Dažykite tolygiu sluoksniu skersai lakavimo krypties."
Iš savo ir kitų patirties žinau, kad tas lakas skaldo paskutinįjį sluoksnį netgi po keliolikos valandų...

Taigi, veltiniuke, pirmąjį sluoksnį tepk belekaip, o laką ir paskutinįjį - pagal reikalavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 28 rugsėjo 2008 - 20:05
QUOTE(srauni_upe @ 2008 09 28, 19:52)

kokia spintelė thumbup.gif ( gal turi pardavimui kokią atliekamą ??? ) šiaip galvoju,kad lakas ne akrilinis tai dėl to pageltonavo, ar teisingai spėju ? o vaitspiritiniai visi geltonuoja ,kaip expertai sako.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 09 28, 18:16)

Dėkoju,už gerą žodį  wub.gif
kaip malonu rasti savo darbą už pavyzdį  blush2.gif  vat čia geriau už šimtą pagiriamų žinučių smile.gif

Labai jau patiko tavieji pakabai wub.gif blush-anim-cl.gif Šiandien visą pusdienį internete tyrinėju šitą meną hihihi.gif Jau ir angeliukų radau biggrin.gif ,tik reik užsisakyti smile.gif Minėjai ,kad Ingusia kelių paslapčių neatskleidė blush2.gif ,parašyk jas man į sm friends.gif
Atsakyti
White tea, laaabi grazu wub.gif net vyrui parodziau thumbup.gif net pasigailejau, kad nenusipirkau eurinej puodeliu, kaip tik maciau du baltus....
srauni upe, uzmojis labai pagirtinas, bet spintele bent nuotraukoj, tai atrdo nu, nlb graziai unsure.gif cia gal reikejo daug daug slifuoti pries nudazant ir dekoruojant g.gif tik nesupyk gal cia tik man taip atrodo
Atsakyti
man atrodo, kad spintutė yra labai šauni wub.gif , o dekoras kol kas neprisivijo jos , bet viskas su laiku 4u.gif
Atsakyti
o man atrodo...jau vien is to pasakymo...kad spintute grazi...kad Lachese nusitaike i pacia pintele... hihihi.gif
Atsakyti
aš gi tiesiai ir parašiau, gal pardavimui turi flirt.gif angel_not.gif
Atsakyti
aha maciau... ax.gif galvoju...kad pas mus cia panevezy kaime kazkokio panasaus gerio yr...bet sau neureciau kur pritaikyti...tai as pasizvalgysiu specialiai...ir jei ka gal kokia prigriebsiu... biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti