QUOTE(Lachesė @ 2008 09 28, 20:13)
kokia spintelė

(
gal turi pardavimui kokią atliekamą ??? ) šiaip galvoju,kad lakas ne akrilinis tai dėl to pageltonavo, ar teisingai spėju ? o vaitspiritiniai visi geltonuoja ,kaip expertai sako.
tai kad akrilinis... bet kur jo sluoksnis ne per storas tai normalu, balta.
Šiaip nebuvau pagalvojus, kad galima tiek dažus tiek lakus statyb. medžiagose gaut, žymiai pigiau išeina, ypač kai tokie plotai.
Dėl pardavimo, tai kas sienoj tas sienoj
Na ką turiu tą naudoju ir dekoruosiuos, ir dar viena sekcija metaline iš mamos beveik iškaulinau - bus indauja. Na bet jei koki "šlamštą" aptiksiu, pasistengsiu pranešt. Iš tiesų tai ne į temą, bet galima daryti koki senu daiktu aukcioną, nes būna tokių žmonių kurie tokių daiktų nevertina ir išmeta...
kornelija.k
Na kai atgausiu savo normalu fotoaparatą (tik antrą kartą bus neįdomu tą paty dėti

), gal geresnė foto gausis.
Ten matai pradžioj tą daryti ir bandžiau, bet ji laaabai labai daug kartų dažyta buvo (kaip ir sienos

) ir nieko nesigavo. O kadangi atrodė tragiškai savo pradiniame būvyje, tai va... Nu čia mano apliką suprast reikia, šimtametis namas, kreivos šleivos sienos, dažytą milijonus kartų - finale atrodo kaip kaime. Na aš anaiptol nepykstu.
Va galiu parodyt kaip spintelė atrodė prieš tai
http://images43.fotk...DSC_0248-vi.jpg
Nu manau su laiku ranka atidirbsiu. Aš kai užeinu į dekupažo parduotuvėlę vis galvoju, nu ir kaip tai galima lygiai lygia