Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai "ŽIEDAS"

QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2009 11 10, 13:43)
Kodėl baigėsi? juk dar tik 12 psl  g.gif

Tema bendraminčiuose atsidaro dar pernai, kad neteršti bereikalingais pokalbiais šios temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistuliukas @ 2008 09 02, 09:58)
sena tema

siulau mamytem kurios ves i lopseliuku grupe uzsiregistruoti ir parasyti koks vaikiuko vardas, kiek laiko ir nuo kada pradedat lankyti? taip bus aiskiau mum ir susipazinsim greiciau. nes visi vaikai skirtingai prades eit ir nepamatysim visu mamu gyvai ta diena nuejusios, o kai bus koks  darzelio susirinkimas visas jau pazinosim. wub.gif

1. skaistuliukas (skaiste) dukryte Nikole 1,5m. nuo rugsejo 15d.
2. revital (Renata) dukryte Aneta 1,5m. nuo rugsejo 8d.

doh.gif nieko nesuprantu ar man cia vienai sita tema kazkaip sumakaluota kad nieko nei perskaityti neimanoma, ir pildyta jau senokai g.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes,

Pasiskaičiau Jūsų komentarus ir nusigandau unsure.gif
Kodėl auklėtojos ten taip dažnai keičiamos? Mane domintų toks klausimas, ar jūs patenkintos aiklėtojomis - kaip jos benmdrauja su Jūsų vaiku, ar pagarbiai, ar dėmesingai?
Kokie yra grupių pavadinimai, kuriuose vaikai gimę 2006? Aš užrašiau nuo ateinančio rugsėjo savo sūnų. Įdomu pas ką paklius?

Šiandien buvau pas vedėją, ji priemė prašymą ir daugiau nieko pasakoti nenorėjo. paprašiau atsakyti į mano klausimus, tai nelabai laiko surado. Man pasidarė liūdna. Išėjau iš darželio visai nepakylėta.

Ar gera šio darželio bendra atmosfera? Mano sūnus lanko jau antri metai kitą darželį, tačiau toli vežti, bet ten jaučiu iš auklėtojos meilę, o darželyje vienybę tarp visų.
Atsakyti
mane ir sie klausimai kankina, nes pasiskaicius ir sudeliojus viska bendrai tai nepasakyciau kad darzelyje gera atmosfera, turiu pasirinkima is dvieju darzeliu ir negaliu apsispresti, pasidalinkite prasau savo patirtimi
Atsakyti
QUOTE(kaktusyte @ 2010 03 23, 16:36)
mane ir sie klausimai kankina, nes pasiskaicius ir sudeliojus viska bendrai tai nepasakyciau kad darzelyje gera atmosfera, turiu pasirinkima is dvieju darzeliu ir negaliu apsispresti, pasidalinkite  prasau savo patirtimi

Man tai patinka musu darzelyje, su vaikais i lauka beveik visada eina, viena is auklyciu grieztesne, bet, kad labai jau ten rektu ant vaiku negirdejau, sudrausmina, pagedina ten juos, bet tikrai ne su neapykanta. Visada visokiu darbeliu pridaryta, vien jau tai, kad einant namo pradeda zirzti mano AUKLYTE, tai manau si ta reiskia. Is esmes kabinciausi prie maisto, bet kadangi niekas nekeis tiekeju tai nelabai cia ka ir pakeisi.
Atsakyti
2006 tikrai zinau kad Dobiliuku grupe yra mirksiukas.gif O ir skaityti daug visko cia siaubingo nereikia, visuose bent jau valstybiniuose darzeliuose tos pacios problemos. Gal kiek siam darzeliui ukiskumo truksta, bet siaip darzelis kaip darzelis, ir kai dauguma sako kad ten vedeja pikta niekada nesisypso, as netikiu nes ji mane sutikus visada pasisveikina ir nusisypso...gal kad as pati visada pirma nusisypsau biggrin.gif , tad mamytes jei pacios busit draugiskesnes ir kiti tokie pikti neatrodys. Ir kiek esu su aukletoja J bendravusi, nors sioje temoje ji jau labai linksniuojama is blogos puses, bet man tai kazkaip super pasirode. Visada ji ir informacija suteikia ir su vaiku bendrauja, gal kiek grieztokai bet kazkokia tai kontrole yra man net ramiau savo vaika palikti zinau kad per daug nepriisdykaus 4u.gif

QUOTE(Adomiene @ 2010 03 19, 19:23)
Laba diena mamytes,

Pasiskaičiau Jūsų komentarus ir nusigandau  unsure.gif
Kodėl auklėtojos ten taip dažnai keičiamos? Mane domintų toks klausimas, ar jūs patenkintos aiklėtojomis - kaip jos benmdrauja su Jūsų vaiku, ar pagarbiai, ar dėmesingai?
Kokie yra grupių pavadinimai, kuriuose vaikai gimę 2006? Aš užrašiau nuo ateinančio rugsėjo savo sūnų. Įdomu pas ką paklius?

Šiandien buvau pas vedėją, ji priemė prašymą ir daugiau nieko pasakoti nenorėjo. paprašiau atsakyti į mano klausimus, tai nelabai laiko surado. Man pasidarė liūdna. Išėjau iš darželio visai nepakylėta.

Ar gera šio darželio bendra atmosfera? Mano sūnus lanko jau antri metai kitą darželį, tačiau toli vežti, bet ten jaučiu iš auklėtojos meilę, o darželyje vienybę tarp visų.

Atsakyti
Gal kas žino ar darželis dirbs nuo rugsėjo 1-osios?
nes jau nebegaliu namie savo Spirgo išlaikyti... doh.gif Pasiilgo visų labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2010 08 16, 11:47)
Gal kas žino ar darželis dirbs nuo rugsėjo 1-osios?
nes jau nebegaliu namie savo Spirgo išlaikyti...  doh.gif  Pasiilgo visų labai  bigsmile.gif

Jau siandien dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2010 08 16, 10:49)
Jau siandien dirba  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
geras, ačiū už info. Gal žinai ir kiek grupių dirba? Kaip iki uždarymo ar mažiau?
reiks užsukt pažiūrėt po darbo.
Atsakyti
QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2010 08 16, 14:29)
bigsmile.gif
geras, ačiū už info. Gal žinai ir kiek grupių dirba? Kaip iki uždarymo ar mažiau?

Tikriausiai dirba tos, kurios dirbo iki uždarymo g.gif Dauguma auklėtojų dar atostogauja smile.gif
Atsakyti
ax.gif Grupes dar sujungtos (bet vel perjungtos i kitas info ant duru gali neatitikti). Kaip pavyzdis Dobiliukai buvo pries uzdaryma pas Zemuogeles, o nuo siandien pas Zirniukus (priesais kur durys mirksiukas.gif ), kiek zinau ten kartu ir Varpelis. Vaiku is siu grupiu siandien buvo viso apie 10. I savo grupes sugriztam nuo rugsejo 1d. 4u.gif Beje pas Dobiliukus nuo rugsejo 1d. nauja aukletoja (grizusi is dekreto), buvusi Jadvyga po atostogu palydeta jau i pensija...tad vaikucius teks pratinti prie naujos aukletojos (tikekimes gera bus rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(OPTIMISTĖ AB @ 2010 08 16, 14:29)
bigsmile.gif

Dar ne visos grupes dirba, vaiku nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti