QUOTE(Droka @ 2010 09 06, 00:23)
Taip ir mano mergaitei labai patiko naujoji aukletoja (nors buvom tik rugsejo 1d). Vis kalba kokia Marija gera, bei kad dave grazia jai popierine gelyte
.Nezinau kodel bet mano mergaitei labai patikus buvo ir Jadvyga, nes visa vasara zyze kada pas ja eis..bet tikiuosi ir nauja bus labai gera...idomu kuri aukletoja bus pavaduojanti 
Papildyta:
bijau patiketi tokia versija. Nes savo vaiko neverciu eiti i darzeli, kadangi turiu galimybe jos kol kas ir nevesti, tad "pasitarem" kasdien ar nori eiti siandien i darzeli ar ne, visada paisau jos nuomones, tad jokios prievartos nera..
Jai tikrai labai patinka darzelis ir labai liudi kai nevedu i ji...deja nuejom rugsejo 1d ir vel pora dienu namuose, nes kaip supratau kazkokio maisto organizmas nepernese (sake labai neskanus kotletas buvo) veme visa nakti, poto pasveiko bet iki pirmadienio nevedu tegu sustipreja.....

Papildyta:

Del aukletojos - Jadvyga labai savotiska aukletoja. Nieko pries ja neturiu, bet ir nieko uz. Ji vaikus neakivaizdziai grupavo i mylimus ir netokius mylimus. Ir nors mano vaikas pateko i mylimu "pogrupi", as toki metoda vertinu blogai, nes tokioje grupeje negali buti gera atmosfera. Kitas dalykas - "tvarka" - vaikai ant kilimo pastoviai susodinti budavo...tyloje...Taip, aukletojai patogu, tuo labiau, kad beveik visa laikai buvo vienintele aukletoja grupeje...O vaikams kaip tas sedejimas tyloje?? Darbeliu budavo padaryta...tiek, kad teveliai matytu, kad darbeliu vaikai daro. Beje, ir praeitais, ir siais metais menesiui renkame ta pacia suma, bet veiklos rezultatai nepalyginami. Neatsidziaugiu aukletoja Marija. Mano vaikas mieliau nei pernai zingsniuoja i darzeli, rodo savo darbelius. Nesijaucia vaiku skirstymo i mylimus ir nemylimus.
Del ligu is patirties pasakyti galiu, kad kol vaikas nepripras prie bakteriju, nesirgti tiketis butu naivu. Pirmam mano vaikui uztruko mazdag 2,5 metu ligu periodas, po kurio nustojo sirgti ir dabar suserga labai retai. O kitam vaikui pvz yra alergine sloga, kuri kartais sukelia ir kosuli. Niekada neatejo i galva, kad aukletojos galetu taikyti tarybiniu laiku metoda - specialiai saldyti vaikus