jo naujas grupes nuo rugsejo formuot pradeda, as paprasciausiai veliau isejau i darba, jusu atveju galbut tetis ar mociute ta menesi galetu atostogas pasiimt?
QUOTE(vilma.p @ 2009 05 11, 15:36)
Sveikos, mes irgi nuo rugsejo turetume pradeti lankyti si darzeli, nes mums pagal gyvenama vieta. Bet siandien paskambinusi supratau kad as esu irgi uz "bruksnio", ir sake kad tikslius sarasus paskelbs tik rugsejo menesi. Nors kai skambinausi i savivaldybe, sake kad privalo darzai but pateikia sarasus veliausiai iki liepos 1 d.
Tai kaip is tiesu yra, ir kaip suzinoti pakliusim ar ne?
Tai kaip is tiesu yra, ir kaip suzinoti pakliusim ar ne?
Juk ne savivaldybė atveda vaikus į darželį

QUOTE(svetelis @ 2009 05 11, 18:57)
o kaip elgiates tokioj situacijoj, kai vaikui 2 metukai sueis rugpjucio gale ir tarkim kad mus prieme. Bet kiek kalbejau, tai sako i darzeli gales eiti tik nuo rugsejo, atseit nepriima anksciau, tai kaip man daryt su darbu? Negaliu savaitei atsiprasyti is darbo gi. Kaip jus darot?
Iš anksto planavom atostogas, kad vienas galėtų pratinti vaiką prie darželio

QUOTE(Gitacka @ 2009 05 11, 19:04)
jo naujas grupes nuo rugsejo formuot pradeda, as paprasciausiai veliau isejau i darba, jusu atveju galbut tetis ar mociute ta menesi galetu atostogas pasiimt?
QUOTE(Upokšnis @ 2009 05 11, 20:40)
Juk ne savivaldybė atveda vaikus į darželį
Viskas sprendžiasi rudenį, kai tėvai "išdalina" vaikus po darželius.
Mėnesio užteko apsipratimui.

aciu, reiks kazka sugalvot, as savo atsitogas preis dekretines isnaudojau, tai nebent vyras...bet dar ir sia vasara ketinam paatostogauti.
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 05 08, 15:10)
Abejoju, kad nebūtų dar blogiau nuo siūlymų ar davimų

QUOTE(davule @ 2009 05 12, 14:00)
Bet darželio rėmimas negarantuoja, kad vaikas pateks į jį

Apsisarvuot tai as galiu, bet ka reiks daryt, jei taip ir liksiu uz bruksnio, nes uzrasius vaika esu tik i si darzeli

QUOTE(vilma.p @ 2009 05 12, 14:43)
Apsisarvuot tai as galiu, bet ka reiks daryt, jei taip ir liksiu uz bruksnio, nes uzrasius vaika esu tik i si darzeli 

kelinti jus sarase? direktore sake, kad daugmaz ateina kas antras is uzsirasiusiuju...
Lyg tais minejo kad 25.
QUOTE(vilma.p @ 2009 05 13, 15:17)
Lyg tais minejo kad 25.
Tai manau tikrai pateksit

Nu kad taip ir butu kaip sakot, nes visai panika apeme nebezinua net kur pasiduot, aplink visi darzai tai jau net i kalbas nebesileidzia del priemimo nuo rugsejo.

QUOTE(vilma.p @ 2009 05 13, 16:52)
Nu kad taip ir butu kaip sakot, nes visai panika apeme nebezinua net kur pasiduot, aplink visi darzai tai jau net i kalbas nebesileidzia del priemimo nuo rugsejo. 

gal sakau centre vaiku maziau, reikes bandyt aplinkui darboviete pasiklausinet

Ar kam nors teko girdet ar bus rugseji suformuota grupe, priimanti vaikus nuo 1metu?