Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai "ŽIEDAS"

QUOTE(viltele @ 2009 03 30, 21:59)
merginos, gal žinote kiek yra mišraus amžiaus grupių? girdėjau kalbų, kad žada naikinti ir nuo rudens tokių išvis nebebus...ar tai tiesa?
ačiū, jei kas pasidalinsit žiniomis smile.gif

Žinau tik, kad yra tokia lenkų grupė. Ar ją naikins, nežinau, nesidomėjau....
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 03 30, 22:55)
Žinau tik, kad yra tokia lenkų grupė. Ar ją naikins, nežinau, nesidomėjau....

:blink:ta prasme, kad ten tik lenkiukai įvairaus amžiaus? g.gif
tada paklausiu kitaip: gal žinote pašilaičiuose darželį, kuriame būtų suformuojamos mišraus amžiaus grupės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 03 31, 15:20)
tada paklausiu kitaip: gal žinote pašilaičiuose darželį, kuriame būtų suformuojamos mišraus amžiaus grupės?  4u.gif

"Žemyna" anksčiau formuodavo mišraus amžiaus grupes. Ar dabar tokias formuoja - nežinau.
Skambinkite į daželius ir teiraukitės direktorės arba skambinkite į Švietimo skyrių darželių kuratorėms (www.vilnius.lt)
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 03 31, 15:43)
"Žemyna" anksčiau formuodavo mišraus amžiaus grupes. Ar dabar tokias formuoja - nežinau.

ačiū 4u.gif nors mes užsirašę į ''Žiedą'' , bet gali mano vaikinai sustreikuoti, kad bus atskirti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 03 31, 21:00)
ačiū  4u.gif nors mes užsirašę į ''Žiedą'' , bet gali mano vaikinai sustreikuoti, kad bus atskirti  cool.gif

Tai vyresnėlis "Žemyną" lanko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 03 31, 16:20)
:blink:ta prasme, kad ten tik lenkiukai įvairaus amžiaus?  g.gif 
tada paklausiu kitaip: gal žinote pašilaičiuose darželį, kuriame būtų suformuojamos mišraus amžiaus grupės?  4u.gif

Yra mišraus amžiaus kelios grupės, bet ne lietuvių.

QUOTE(viltele @ 2009 03 31, 22:00)
ačiū  4u.gif nors mes užsirašę į ''Žiedą'' , bet gali mano vaikinai sustreikuoti, kad bus atskirti  cool.gif

O kodėl norit vesti į atskirus? Juk vedant du vaikus į vieną darželį, gautuimėt 20 proc. nuolaidą, be to, būtų pirmenybė priimant vaiką, jei vienas jau lanko.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 04 01, 10:39)
Yra mišraus amžiaus kelios grupės, bet ne lietuvių.
O kodėl norit vesti į atskirus? Juk vedant du vaikus į vieną darželį, gautuimėt 20 proc. nuolaidą, be to, būtų pirmenybė priimant vaiką, jei vienas jau lanko.

ačiū už info 4u.gif negazdina manęs tai, jok ne lietuvių, svarbu, kad abu vienoje grupėje galėtų būti, be to, tikiuosi, kad auklėtojos vis tiek maniškius kalbintų lietuviškai, nes jie tik taip ir kalba(nemoka ir nesupranta, nei rusiškai, nei lenkiškai) smile.gif

ne taip supratai, aš nenoriu vesti į skirtingus darželius.jokiu būdu...nepatogu važinėti būtų, aš tik ieškau mišraus amžiaus grupių turinčių darželių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 04 01, 12:07)
ačiū už info  4u.gif  negazdina manęs tai, jok ne lietuvių, svarbu, kad abu vienoje grupėje galėtų būti, be to, tikiuosi, kad auklėtojos vis tiek maniškius kalbintų lietuviškai, nes jie tik taip ir kalba(nemoka ir nesupranta, nei rusiškai, nei lenkiškai)  smile.gif

ne taip supratai, aš nenoriu vesti į skirtingus darželius.jokiu būdu...nepatogu važinėti būtų, aš tik ieškau mišraus amžiaus grupių turinčių darželių  4u.gif

Mišraus grupių darželių nedaug yra. Reikia konkrečiai teirautis vedėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 03 30, 22:59)
merginos, gal žinote kiek yra mišraus amžiaus grupių? girdėjau kalbų, kad žada naikinti ir nuo rudens tokių išvis nebebus...ar tai tiesa?
ačiū, jei kas pasidalinsit žiniomis smile.gif

Nezinau ar verta labai zavetis tuo, kad vaikai butu vienoj grupej g.gif
Visgi ju poreikiai skirtingi! Vyresniam reikia laveti pagal amziu, o ne tik maziukus priziureti 4u.gif
O i mokykla juk kartu vistiek neisleisit smile.gif
Be to, jei pripras nuo pradziu, kad kiekvienas turi savo grupe, savo draugus - tai ir nenores kartu buti.
O per didelis broliu ar sesiu prisirisimas viens prie kito, gali trukdyti susirasti draugu 4u.gif
Atsakyti
Mes vaikštom į mišraus amžiaus grupę, tai galiu pasakyt viskas super.
Visi kalba lietuviškai
Atsakyti
Laba diena,

Nezinau, ar as cia i tema, bet pasisakysiu smile.gif Mes ieskom savo naujagimiui darzelio ir artimiausias, aisku, Ziedas smile.gif Galvojom su vyru uzrasysim savo maziuka ir bus ramu. Vyras nuejo, tai grizo net prasymo neparases. Vedeja puole aiskinti, kad perpildyta viskas...na vienu zodziu, viskas ir taip aisku, kad dabar tokia situacija...Bet sakykit, kaip manot, ar as, gyvendama Pasilaiciu seniunijoje, neturiu teises net prasymo parasyt? smile.gif Jei jau mano seniunija nepriims, tai kokia seniunija priims prasyma? Aisku, vedeja budama maloni pasiule darzeli Naujininkuose....bet gal tegul pati ten savo anukelius veda smile.gif Pinigus aisku visi megsta, bet mes nemokam ju siulyt smile.gif Norim tik to, kas mums priklauso kaip Pasilaiciu gyventojams biggrin.gif O galu gale, sumokesi tuos pinigelius, o per pora metu ims ir apsivers viskas. Dar idomu suzinoti Jusu nuomone, kodel pildant prasyma priimt i darzeli, reikia tevu darbovieciu ir pareigu? smile.gif Mano sesuo kai rase, tai jai kaip pavyzdi dave mamos-teisininkes prasyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vrum-vrum: 07 gegužės 2009 - 10:08
QUOTE(vrum-vrum @ 2009 05 07, 11:06)
Laba diena,

Nezinau, ar as cia i tema, bet pasisakysiu smile.gif Mes ieskom savo naujagimiui darzelio ir artimiausias, aisku, Ziedas smile.gif Galvojom su vyru uzrasysim savo maziuka ir bus ramu. Vyras nuejo, tai grizo net prasymo neparases. Vedeja puole aiskinti, kad perpildyta viskas...na vienu zodziu, viskas ir taip aisku, kad dabar tokia situacija...Bet sakykit, kaip manot, ar as, gyvendama Pasilaiciu seniunijoje, neturiu teises net prasymo parasyt? smile.gif Jei jau mano seniunija nepriims, tai kokia seniunija priims prasyma? Aisku, vedeja budama maloni pasiule darzeli Naujininkuose....bet gal tegul pati ten savo anukelius veda smile.gif Pinigus aisku visi megsta, bet mes nemokam ju siulyt smile.gif Norim tik to, kas mums priklauso kaip Pasilaiciu gyventojams biggrin.gif O galu gale, sumokesi tuos pinigelius, o per pora metu ims ir apsivers viskas. Dar idomu suzinoti Jusu nuomone, kodel pildant prasyma priimt i darzeli, reikia tevu darbovieciu ir pareigu? smile.gif Mano sesuo kai rase, tai jai kaip pavyzdi dave mamos-teisininkes prasyma smile.gif

Na, manau, prasyma tai tikrai turite teise paduoti g.gif
Atsakyti