QUOTE(Deborah @ 2008 09 04, 11:12)
gudriai jus cia issisukot su 3 rulonais, saunuoliai. minejai kad is ebay pirkus tapetus tai ar nenusivylei kaip jie atkeliavo, nes juk neciupinus pirkai..?

man tai tapetai toks dalykas, kad kataloge t.y. nuotraukoj atrodo vienaip, o paciupinejus atrodo kitaip.
mergaites, o pas mane jau paskutini kart vaiku kambarely sienas glaisto, paskui sekantis etapas, parketo slifavimas ir perlakavimas. kai bus kazkaas padorasu vel rodysiu rezultata fotonuotraukoj.

kazkaip letai juda...kazin ar dukra nudziuginsim per jos gimtadieni...beje..ir musu paciu baldus tai galim gauti iki spalio 3d. vaiku kambarys bus gatavas, o mes gali buti ir dar neturesim kur miegot
tikrai nenusivyliau. labai ieskojau visko pukuotuku tema, tik ten tokius grazucius radau

tiesa, tikejausi, kad tie piesinukai bus retesni, bet ir taip grazu, nors margoka. esu studijavus vaiku psichologija, zinau, kad spalvingoj aplinkoj auga kurybingesnes asmenybes, vaikai buna laisvesni. juk aukleja vaikus ne tik tevai, tretieji asmenys, bet charakteri formuoja ir aplinka

rankeneles - tigriukus taip pat is ebay pirkau, SBA du vienetai kainuoja 19.99lt, o cia uz 30 nauju mokejau 140lt

kam idomu, baldai kainavo 6700lt, cia iskaiciuota ir du ciuziniai po 750lt, montavimas, atvezimas. PUIKIS Kaune, o mes is Vilniaus:) beje, ant baldu dar bus uzklijuotos PUIKIO firmines bitutes, vaizdas pagyves

tik pamirso kai montavo

siaip baldai tikrai labai faini, mazylis pradingo juose kai pamate, slapstesi, laipiojo, sokinejo,dziaugesi labai

klause kada gi pagaliau ten gales gyvent, uz kiek nakteliu
Papildyta:
bandau ikelt visa foto, lyg ir pamazinau

bet jei ne, tai sorry, kad gadinu vaizda
Papildyta:
ne,nu sakes

cia dar nesimato komodos,spinteliu
Papildyta:
Papildyta:
yes!!!

pavyko