Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų nelaimė baigėsi laimingai

Taip taip, būtent tokius žodžius mums teko išgirsti iš vienos gydytojos, kai dukrytei buvo 2 mėn. Viskas vyko prieš tris metus, žiema. Gimdymas iš pradžių atrodo vyko kaip ir turėjo būti. nubėgo vandevys, prasidėjos sąrėmiai, vyras paskambino akušerei (nes samdėm). Susutikom gimdymo namuose. Buvau rami, nes žinojau, kad esu ne viena. Apžiūrėjęs gytojas sakė, kad teks kankintis iki ryto, o buvo 24 val. atsidarymas tik 1cm. po penkių valandų buvo tik 2cm. Tada nuvarė į vonią, sėdejau gal valandą, bet vėl nieko gero. sad.gif Tada pasiūlė epidūrinį, nes reikės skatinamųjų, o skausmas didės ir galiu nebeturėti jėgų pabaigai. Mes sutikom. Varė arklio dozes, rezultatų praktiškai nebuvo. Vos judėjom Į priekį. Taip sulaukėm 10 val. ryto, kai pasikeitus gydytojų pamainai atėjus viena ir sako: skatinamuosius paliekam, epidūrinį nuimam, vaisiui kažkas nepatinka sad.gif atsidarymas buvo gal 5 cm. Tada prasidėjo visi "gražumai". Akyse raibo ir taip, o dar atėjus gydytoja su rankom naršė po ten. Rėkiau klykiau, o ji vis Tu dėl vaiko kenti. Buvo momentas, kai galvojau, kad nieko nenoriu, nei vaiko. Žodžiu, taip tęsės iki 15.30 kol galų gale suprato, kad pati nepagimdysiu irpadarė cezario pjūvį. Gimė dukrytė, tačiau po tokio gimdymo gulėjo savaitę reanimacijoje su klausimu išgyvens ar ne. Jai gimdymo metu trūko kraujagyslė, dabar vis vargstam su padidintu raumenų tonusu. Kokie jai buvo padaryti pažeimai ji galėjo neišgyvent, bet Ačiū Dievui nors gyva. Panos, matot, kad per 12 val. nepagimdysit reikalaukit oeracijos, nes kitaip ne tik vaikų neteksit, bet ir pačios galit kartu su jais iškeliaut į kitą pasaulį.
Atsakyti
Saldus reikalas, tie sąrėmiai blink.gif ...bet ką darysi visos kankinamės, bet už kančias gaunam atlygį wub.gif ..sėmės tau ir dukriukui 4u.gif
Atsakyti
viskas gerai, kas gerai baigiasi. skausmas uzsimirsta, telieka tik dziaugsmas, kad turi toki nuostabu zmoguti.
Atsakyti
TIKRAI STIPRYBES TAU,BEJE GAL GALI PASAKYTI KUR GIMDEI,KAD TIEK LEIDO KANKINTIS,TIKRAI ZINAU TOKIU ZIOPLU DAKTARU KURIE ISKANKINA O TIK PO TO NUSPRENDZIA KAI JAU KAS VAIKUI AR MAMAI NUTINKA DARYTI PJUVI,AS IR PRISIKLAUSIAU VISOKIU ISTORIJU IR JEI KAS BUTU BUVE TAI BUCIAU REIKALAVUS PJUVIO,BET TFU TFU TFU VISKAS GERAI BUVO.
Atsakyti
Siaubas,perskaičius net oda pašiurpo.Kokias kančias tu iškentei,šaunuolė,kad nepalūžai.Gerai,kad viskas gerai baigėsi,kad turi dukrytę.
Bet kas per gydytojai,kad tiek laukia,mato,kad žmogus kankinasi,nesuprantu... g.gif
Atsakyti
VARGSELE, TAU TEKO DAUG ISIKANKINTI verysad.gif . O GAL ZINOTE KAS NORS AR GALIMA PASIRINKTI, NE GIMDYMA, O CEZARIO PJUVI?
Atsakyti
Šaunuole tu, ne visos tiek pakeltų thumbup.gif thumbup.gif .. Man panašiai buvo, na tiek ilgai nekankino, bet vos nepraradau savo mažulės. cry.gif Atrodo šiais laikais nebėra ištikimų savo priesaikai gydytojų verysad.gif ..
Stiprybės tau ir tavo vaikučiui, LAIKYKITĖS......
Atsakyti
QUOTE(coliukas @ 2005 07 07, 13:32)
VARGSELE, TAU TEKO DAUG ISIKANKINTI verysad.gif . O GAL ZINOTE KAS NORS AR GALIMA PASIRINKTI, NE GIMDYMA, O CEZARIO PJUVI?

pritariu, labai moteriske kankinosi. O del to cezario pjuvio, tai as domejausi, nes pirmas gimdymas buvo labai sunkus, taigi nusprendziau jeigu antras bus tai tik cezaris. Bet man pasake kad nedarys, nes tai irgi turi neigiamu pasekmiu. Tame yra dalis tiesos. Taip kad ispradziu teks pasikamuoti, kad galetum paprasyti to cezario cry.gif
Atsakyti
... visu pirma dziaugiuosi su tavimi, kad dukryte gime gyva....Per ilgai uzsitese gimdymai daznai turi pasekmes...Hemoragines ligos (kraujosruvos ant vaiko smegenu) duoda raumenu sustingimus, bet masazai daznai gelbsti ir viskas praeina be liekamuju reiskiniu...Linkiu stiprybes jums abiems su dukriuku...Gydytojai nuolat kartoja,kad mes turime teise rinktis gimdymo budus, nuskausminima....Bet daznai, atejus gimdymo skausmams blaiviai mastyti nebegalim, nes panikuojame, kamuoja baimes, todel atsiduodame i gyd. rankas, paklustame ju zodziui...
Atsakyti
Stiprybes jusu seimineliai.Na bet vistiek nesuprantu,kaip jie taip rizikuoja givybe! doctor.gif
Atsakyti
saunuole, jog viska iskentejai smile.gif
Atsakyti
Saunu,kad nelaime baigesi laimingai 4u.gif
Atsakyti