QUOTE(J01 @ 2008 09 07, 11:34)
as lankausi Renmedoj, bet IUI dariausi vaisingumo centre, pas gyd. Bogdanskiene, o kokioj tu klinikoj dareisi IUI? man isvis gyd. vaisingumo centre pasake, kad darytis max 3 IUI , o poto galvoti apie dirbtini apvaisinima
mes IUi daremes VK, o kokie pas jus judrumo proc? Pas mus gal kai nera jie labai tragiski, A+B buna kokie 30-40proc, bet kiekis labai geras, gal del to iseina tu judriausiu apie 90proc ir daugiau atrinkt

Ir gydytoja siulo megint visas 6IUI
QUOTE(adaida @ 2008 09 07, 18:07)
sveikutes, na ka, ir vel as cia... IUI nusimato antradieni.

si karta mano komanda keturi folik. ir super gleivine...na, ziuresim kaip cia si karta bus.velnias, gi galetu jau pasisekt
oho kokia shauni komanda, sekmes didziuliausios
QUOTE(dovi @ 2008 09 07, 19:07)
o kas tavo gydytoja? man praeita karta dare pries O ,o si karta po O. Pamatysime kaip cia mano atrevju geriau:)
del gelio manau tikrai jie zino. Juk gelis kazin ar i gimda papuola, o spermiukai jau buna gimdoje
Gydytoja Verbickiene. Reik tiketis, kad sis kartas ir bus tas geriausias ir nesvarbu pries O ar po O, svarbu sekminga pabaiga
QUOTE(Kozete @ 2008 09 08, 11:45)
Sveikutės,
man gyd. U. po nei vienos IUI neliepė gerti Duphastono, o gyd. K. visada po O skirdavo. Ar nebūtu geriau pagerti, nemanau, kad jis gali pakenkti.
man gydytoja irgi neskiria duphastono, ana karta pasidariau progesterono tyrima kad ramiau butu ir isitikinau, kad duphastono tiikrai nereik man
QUOTE(liepa.76 @ 2008 09 08, 12:47)
o kokiu tuomet atveju Duphastoną skiria? - kai gleivinė per plona, ar kaip?
as tai galvoju, kad duphastonas tai yra progesteronas ir skiria kai progesterono mazai...o gleivinei auginti juk skiria estofema t.y. estradioli. Tai nezinau, gal per plona gleivine gali but ir del progesterono trukumo
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 09 08, 15:49)
norejau pasiteirauti... ar jus darotes NT ir kokia diena po IUI ? ar kraujuka priduodat? kiek dienu po IUI vyksta isitvirtinimas?
man liepe pasirodyti 14 d po IUI rezultatu ziureti. dabar vis pagalvoju, kad NT nedarysiu namuose ... pakankamai as ju sugadinau per 2 metus

... bet taip smalsu
as tai galvoju NT pagadinsiu jau kita pirmadieni, o antradieni is ryto nuleksiu kraujo nuleist...na bent jau dabar taip mastau
O tu progesterono nesidarai? arduphastona geri?