Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Oksana74 @ 2008 09 09, 16:42)
Sveikos 4u.gif Norejau jusu paklausti,kiek apytiksliai kainuos IUI? blush2.gif Pas mus viskas gerai,tik naturaliai nesigauna ax.gif

VK pati IUI procedura 500lt kainuoja, kitose klinikose gal skiriasi kainos, o dar plius gydytojo konsultacijos ir apziuros bei vaistukai. Mums tai su viskuo gaunasi gal kokie 800lt, bet cia uztai, kad gerai stimuliuojasi su pigiausiu clostilbegytu

QUOTE(J01 @ 2008 09 09, 16:47)
taip kai buvau pas gyd. prie IUI, tai jinai irgi pasake kad desinej pusej  smile.gif  bet jau siandie ir kazkokie pilvo skausmai pasirode, lyg pries mmm

as bent jau pagal savo organizma nieko negaliu pasakyt...po 1IUI skaudeno kaip pries mm ir jos atejo, po 2IUI visiskai nebuvo jokiu pojuciu apie artejancias mm, bet jos vis tiek atejo doh.gif sikart lyg ir skaudena, bet tikiuosi mm jau neateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 09 09, 18:05)
VK pati IUI procedura 500lt kainuoja, kitose klinikose gal skiriasi kainos, o dar plius gydytojo konsultacijos ir apziuros bei vaistukai. Mums tai su viskuo gaunasi gal kokie 800lt, bet cia uztai, kad gerai stimuliuojasi su pigiausiu clostilbegytu

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 09 09, 09:28)
Sveikutės, baigiau vakar gerti clostylbegita, reikės rytoj gynei pasirodyti. Prisiskaičiau, kad bloga būna nuo vaistų, o man jokių pojučių, tik pilvo apačia pamaudžia kartais, bet tai trumpalaikis dalykas  g.gif  Gal ten pas mane niekas nevyksta  blush2.gif

Kiek kainuoja clostylbegita? Man ji ir siandien israse, bet neapsisprendziu ar ji naudoti doh.gif Ar galima ji naudoti, bet nevaziuoti IUI darytis? Gal pasistimuliavus ir taip iseis blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 09 09, 17:24)
Kiek kainuoja clostylbegita? Man ji ir siandien israse, bet neapsisprendziu ar ji naudoti doh.gif Ar galima ji naudoti, bet nevaziuoti IUI darytis? Gal pasistimuliavus ir taip iseis blush2.gif

priklausomai nuo vaistines 10 tab apie 60-70lt kainuoja. Galima tik stimuliuotis ir IUI nedaryti, cia jau nuo esamu problemu priklauso, gydytoja geriau patart galetu
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 09 09, 18:35)
priklausomai nuo vaistines 10 tab apie 60-70lt kainuoja. Galima tik stimuliuotis ir IUI nedaryti, cia jau nuo esamu problemu priklauso, gydytoja geriau patart galetu

Aciu 4u.gif 4u.gif Bandysim nuo spalio men stimuliuotis ir daryti namu darbus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 09 09, 18:47)
Aciu 4u.gif  4u.gif  Bandysim nuo spalio men stimuliuotis ir daryti namu darbus bigsmile.gif

Bet patarciau bent viena karta pries pat ovuliacija apsilankyti pas gine cool.gif Ar as ne taip supratau unsure.gif Tu cia ruosiesi vaistus gerti ir lankytis pas gine, ar gerti vaistus ir neiti echo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2008 09 09, 18:15)
Labas, itrauk mane i sarasiuka  4u.gif  IUI dariausi rugsejo 6 d. , gydomes pas gyd. Mezieniene smile.gif

JO1, kaip supratau, tai buvo Tavo pirmas IUI?

QUOTE(pesca @ 2008 09 09, 19:05)
Mums tai su viskuo gaunasi gal kokie 800lt, bet cia uztai, kad gerai stimuliuojasi su pigiausiu clostilbegytu

Blyn, kaip Tau faina!!! Mane irgi Oksanos klausimas privertė paskaičiuoti, kiek man 5IUI kainuos, tai suskaičiavus konsultacijas, procedūrą ir vaistus man gausis kaip minimum 2200 Lt. Nu, bet aš negaliu Clostilbegyt'o vartoti, o tik Gonal'į, tai jis beveik viską ir "suvalgo"...
Atsakyti
Labas Diana KL 4u.gif , isduok paslapti, kadangi turi statistika savo rankose, pas kuria gyd. geresni rezultatai? mirksiukas.gif Niekaip neapsisprendziu pas ka darytis 1IUI. Jau lankiausi VK pas U, Mesk. ir Visock. - visos speces tik va turi savo charakteri biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Diana K.L.,2008 09 09, 18:49]
JO1, kaip supratau, tai buvo Tavo pirmas IUI?
taip, cia mano pirmas IUI smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu Dianai K.L i sarašiuką smile.gif
Rytoj 17val laukia 4 IUI..
Vakar gleivinė buvo 9.5mm ir trys "darbingi" folikulai 20mm, 23mm, 23 mm...
Dar vakar naktį susileidau Ovitrelle, bet biškutį pergyvenau ar ne per anksti (bet daktarė geriau juk žino). Po susileidimo ryt 17val bus praėję 40val. Kaip manot ar ne per daug?
Labai laukiu rytojaus įvykio smile.gif kažkaip viduj jaučiu, kad leliukai jau kažkur šalia skrajoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 09 09, 20:50)
Prisiduodu  Dianai K.L i sarašiuką smile.gif
Rytoj 17val laukia 4 IUI..
Vakar gleivinė buvo 9.5mm ir trys "darbingi" folikulai 20mm, 23mm, 23 mm...
Dar vakar naktį susileidau Ovitrelle, bet biškutį pergyvenau ar ne per anksti (bet daktarė geriau juk žino). Po susileidimo ryt 17val bus praėję 40val. Kaip manot ar ne per daug?
Labai laukiu rytojaus įvykio smile.gif kažkaip viduj jaučiu, kad leliukai jau kažkur šalia skrajoja smile.gif

kuo didziausios sekmes tau rytoj ax.gif
Atsakyti
labas vakaras!jei priimsite,noreciau buti jusu burelyje.kartais jus paskaitydavau,bet nelabai viska suprasdavau blush2.gif jei nebus sunku,labai lauksiu jusu komentaru.su draugu nesisaugom nuo 2003.problema pas ji.siandien pirma karta nuejau pas gydytoja V. vaisingumo klinikoj.paziurejo echoskopu,pamate dominuojanti folikula ir pasiule jau ketvirtadieni pasidaryti IUI.gavau lengva soka,nes tikejausi ilgesnes proceduros,kad skirs kazkokius vaistus ar panasiai,o cia susitarem,kada ketvirtadieni atvaziuosim.na,gydytoja ji ir tiesiog atsiduodu jos valiai.pries kelias naktis sapnavau,kad dare IUI o pasidarius testa rode II,tai manau kad gal but cia tas greitas ir yra mano sansas blush2.gif kad ir kaip bebutu viltis turi buti.tai tokia mano istorija.labanakt!
Atsakyti