Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 20:04)
Mano HCG - 479 mIU/l  wub.gif Esu be galo laiminga wub.gif Jau galit rekt biggrin.gif
Siandien 18 D po IUI ax.gif
Gal kas zinot, kur greit surasti HCG normas pagal dienas ax.gif

Fantastika - sveikinu, sakiau, kad turėjo užkibti, pagal tą vaiduoklį thumbup.gif

Mano 18 dieną po IUI tebuvo 225,1, taip kad pas tave labai geras rezultatas. Dabar svarbu, kad tik skaičiukai didėtų, o tu galvok tik apie laimingą pabaigą ir viskas bus gerai. Nuo visos širdies sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 rugsėjo 2008 - 20:01
Agnese sweikinimai 4u.gif
Bet šitiek laiko tu laukei,
o aš optimistė : galvoju kad iš pirmo IUI man pavyks doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 20:56)
Jetau, mergaites, aciu uz sveikinimus wub.gif  Nespeju visu sveikinimu ir linkejimu gaudyt biggrin.gif Tikrai jauciuosi laiminga wub.gif  Ir esu be galo pasimetus, nes kazkaip keistai jauciuosi ir dar vis netikiu wub.gif Kazkaip po tokio ilgo laukimo, ir tas dziaugsmas labai atsargus ax.gif

Na, pozymiu tai jokiu as nejauciu, papuku neskauda biggrin.gif , tik, kad toks jausmas, kad mmm tuoj tuoj ateis ir maudimas pilve, kuris perauga i skausma unsure.gif  Jau anksciau cia dievagojausi, kad tuoj mmm ateis ir galit mane braukti is parasiuko biggrin.gif  Na, o siaip, tai turejau pacia sunkiausia stimuliacija (9 dozes gonalio), 2 folikulus, is kuriu vienas buvo ovuliaves per IUI (bet pagal mane tai pries gera para iki IUI), o kitas taip ir liko neovuliaves (man rodos turiu cista tikrai),superine gleivine ir superini MB turta ir va po keturiu metu kazkas gavosi wub.gif
Taigi dabar man prasideda kitos bedos - ar tikrai vietoj, ar tinkamai vystosi, ar juda doh.gif , ai, nezinau, vienu zodziu esu pasimetus ax.gif
Taigi noriu jums visoms padekoti, kad esat kartu ir kiekvienai cia esanciai linkiu patirti tokius pojucius, kuriuos jauciu as wub.gif Tupedama cia 3 metus, tikrai suprantu tu merginu skausma, nerima, laukima ir asaras... As gyvas pavyzdys - laime tikrai ateis, tik reikia jos islaukti wub.gif
Gerai, gan cia rasineti, einu naujiena pranesiu MB, bes jis dar nieko nezino ir net nenutuokia biggrin.gif

Aš vis skaitelioju , bet tokio džiaugsmo negaliu praleisti neisiterpus , nuostabus jausmas kurį patiri nestuke.gif nors ir vaiduoklius testas rodo vistiek labai superinis jausmas thumbup.gif
Nuoširdžiai sveikinu tave Agnesse 4u.gif o dėl požymių nepergyvenk , visom jie nebus vienodi, svarbiausia saugok save , kad nepasirodytu nelabosios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2008 09 15, 17:22)
Labas Rafaela33
aš čia irgi naujokė,  bet tavo problema analogiška manajai. Kažkas komentavo, kad svarbus skaičius A+B, bet tai nėra visiška tiesa, todėl, kad reikia ir tokių ir tokių. Pas mus nėra A, plius kiaušintakis (kairysis) užakęs, nuo pernykščio negimdyminio, todėl geriausia išitis ir yra IUI. ta procedūra sumažina kelionę tiem lėtesniems spermiukams, todėl atsiranda didesnė galimybė. natūraliai tai irgi yra šansų, bet jie gali būti labai maži- man daktarė sakė- vos ne loterija, gali iš kart pastoti, o gali ilgai ilgai ilgai bandyti. Nu čia kitos labiau apsišvietusios, gal patars ką geriau.
Gal mane į statistiką galima įtraukti IUI daryta rugsėjo 12, pirmoji.
Ir dar, visoms mane palaikiusioms- man sloga iki bambos, gerklė raudona, o maža maža temperatūra laikosi. TAi va, pasirodo gal peršalau kur.

Angel007 gydykis, dabar kažkaip visi gripuoja , sloguoja, ir man tas pats prieš savaitę buvo.
Tad mes vieno likimo esam, šiuo metu su vyru daromės tyrimus visus, o paskui kibsim į tą IUI.
O iš kokio miesto tu pati esi?
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 19:56)
Gerai, gan cia rasineti, einu naujiena pranesiu MB, bes jis dar nieko nezino ir net nenutuokia biggrin.gif

As jau isivaizduoju, kaip dziagiates abudu thumbup.gif naujienom ir man kazkodel atrodo kad pas tave bus nestuke.gif nestuke.gif mirksiukas.gif Na bent jau as tai tikrai to linkeciau. Sveikinimai ir pasisaugok dabar save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 19:04)
Mano HCG - 479 mIU/l  wub.gif Esu be galo laiminga wub.gif Jau galit rekt biggrin.gif

labai labai sveikinu:) labai geras rodiklis:) jeeee:) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 20:56)
Jetau, mergaites, aciu uz sveikinimus wub.gif  Nespeju visu sveikinimu ir linkejimu gaudyt biggrin.gif Tikrai jauciuosi laiminga wub.gif  Ir esu be galo pasimetus, nes kazkaip keistai jauciuosi ir dar vis netikiu wub.gif Kazkaip po tokio ilgo laukimo, ir tas dziaugsmas labai atsargus ax.gif

Na, pozymiu tai jokiu as nejauciu, papuku neskauda biggrin.gif , tik, kad toks jausmas, kad mmm tuoj tuoj ateis ir maudimas pilve, kuris perauga i skausma unsure.gif  Jau anksciau cia dievagojausi, kad tuoj mmm ateis ir galit mane braukti is parasiuko biggrin.gif  Na, o siaip, tai turejau pacia sunkiausia stimuliacija (9 dozes gonalio), 2 folikulus, is kuriu vienas buvo ovuliaves per IUI (bet pagal mane tai pries gera para iki IUI), o kitas taip ir liko neovuliaves (man rodos turiu cista tikrai),superine gleivine ir superini MB turta ir va po keturiu metu kazkas gavosi wub.gif
Taigi dabar man prasideda kitos bedos - ar tikrai vietoj, ar tinkamai vystosi, ar juda doh.gif , ai, nezinau, vienu zodziu esu pasimetus ax.gif
Taigi noriu jums visoms padekoti, kad esat kartu ir kiekvienai cia esanciai linkiu patirti tokius pojucius, kuriuos jauciu as wub.gif Tupedama cia 3 metus, tikrai suprantu tu merginu skausma, nerima, laukima ir asaras... As gyvas pavyzdys - laime tikrai ateis, tik reikia jos islaukti wub.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va prasau smile.gif o kadaise dirzu reikejo varyt IUI daryt ax.gif Sekmes tau wub.gif

QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 19:04)
Mano HCG - 479 mIU/l  wub.gif

Atsakyti
agnesse,didziausi sveikinimai tau!!!!

mergytes,o as noreciau paklausti gal ir kvailoko klausimuko blush2.gif ar jus po IUI smileysex.gif ?
Atsakyti
QUOTE(matylda @ 2008 09 15, 22:49)
agnesse,didziausi sveikinimai tau!!!!
mergytes,o as noreciau paklausti gal ir kvailoko klausimuko blush2.gif ar jus po IUI  smileysex.gif ?

mes visada uztvirtindavome IUI smileysex.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu labai!tai begu jau pas vyruka uztvirtinti po 4 dienu blush-anim-cl.gif labanakt!
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 09 15, 20:04)

laimingai jum su zirniuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti