QUOTE(Rafaela33 @ 2008 09 15, 22:20)
Angel007 gydykis, dabar kažkaip visi gripuoja , sloguoja, ir man tas pats prieš savaitę buvo.
Tad mes vieno likimo esam, šiuo metu su vyru daromės tyrimus visus, o paskui kibsim į tą IUI.
O iš kokio miesto tu pati esi?
Aš is Vilniaus. Man tie tyrimai kažkaip greit pasidarė, o vyrui tik spermos tyrimą darė, kitokių nebuvo. Reiktų pasižiūrėti kiek viskas užėme laiko iki IUI. Šiandiena kalbėjausi su drauge( ji apie tuos reikalus irgi išman kaip ir Jūs čia visos- aš skaitau ir pusės net nesuprantu apie ką šnekat

) tai pasakiu, kad aš manau, jog tikrai pastojau. IUI darė tik praeita penktadienį, vadinasi šiandiena tk ketvirta diena, bet aš jums duodu 95% teigiamo rezultato!! NEs speniukai skaudėti pradėjo- šiaip jie gi neskauda!!?
Agnese irgi sveikinu, tu jau labai seniai to vaikelio lauki, įtampa tai turbūt nereali. Labai saugokis!! Čia iš savo praktikos palinkėsiu: kojų nepašalti jokiu būdu, labai švelniai mylėtis

, į pirtį nerizikuoti, aukštų kablų nenešioti!!, lėktuvu neskraidyti, nesilankstyti ir netupėti!! Aš pirmojo vos nepamačiau- gimė vos 31 savaitėje. prasidėjo viskas- nes prieš gydytojo apžiūrą sugalvojau kojas nusiskusti

, ta prasme pasilenkusi buvau. O tau jei skauda būtinai nubėk pas gydytoją. Nu jaučiuosi kaip kokia veteranė