Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(roka @ 2008 09 30, 23:23)
Labai gražiai pavyko  thumbup.gif

QUOTE(RITELĖ @ 2008 09 30, 23:46)
labai sauniai atrodo  thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2008 10 01, 09:41)
superine kiepa gavos thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ingine - kepure - superine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 spalio 2008 - 09:55
QUOTE(bonda @ 2008 09 30, 12:33)
laai labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o tos dvi paksutines -tai cia susiuvai sonus ar kazkiap kitaip mezgei? blush2.gif

tas paskutines 2 mezgiau kaip staciakampi ir susiuvau. neturejau 5virbaliuku blush2.gif . na o paskui nusipirkus vnumezgiau ta pirmaja 4u.gif

jetau kokie groziai visu wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, kaip su berečių aprašymais? niekas neturit? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 01, 11:20)
Merginos, kaip su berečių aprašymais? niekas neturit? g.gif  g.gif  g.gif

perversk senesne tema
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 01, 11:20)
Merginos, kaip su berečių aprašymais? niekas neturit? g.gif  g.gif  g.gif

Praeitoj temoj tikrai yra, kaip Bonda sake... ax.gif dar gali pasidairyt mano taupyklej - ten keletas tikrai yra... 4u.gif

ir vakar dar sumeciau i picasa kepures suaugusiems... cia yra ziemines, o cia vasarines... yra ir bereciu wink.gif

maciau, kad yra ir pasimaisiusiu ne pagal sezona blush2.gif - bet tikiuos atleisit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 01 spalio 2008 - 10:40
gražus berniukiškas kepuriukas wub.gif , ir ta baltoji nebloga

QUOTE(saldainia @ 2008 10 01, 10:08)
bet visai neblogai gavosi, aš irgi jau n kartų ardžiau, o tik ausytes numezgiau, labai jua ne koks aprašymas. verysad.gif

jei iš nuotraukos pasiskaičiuosi gal pavyks mano šios kepurės variantas, čia aš pernai megzdama rodžiau savo darbo eigą, tik foto po perinstaliavimo tiesiogiai įkelt nebeduoda
http://i132.photobuc.../Picture031.jpg
http://i132.photobuc.../Picture030.jpg
Atsakyti
PAPERONI norejau paklausti ar galima parsisiusti visas foto i savo kompa ar reikia issaugoti po viena.?????
Atsakyti
QUOTE(inginė @ 2008 09 30, 23:16)

super kiepka
bandau ja ir aš gal iki šalnu baigsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes,gal galit paaiskint man,pradedanciajai,kaip nunert kepurytei ausytes,nu niekaip nesigauna,gal kas kokia schema turite,buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2008 10 01, 18:11)
Mergytes,gal galit paaiskint man,pradedanciajai,kaip nunert kepurytei ausytes,nu niekaip nesigauna,gal kas kokia schema turite,buciau labai dekinga

schemos neturiu, kadangi paprastai skirtingiems siulams ir virbalams skirtingi kiekio akiu reikia, dabar mezgu savo mazei kepure 50cm apimties( ant siulu parasyta kad megzti reiktu 4-4.5 dydzio virbalais, bet del standumo as mezgu 2.5 dydzio), pabandysiu pafotkinti eiga - gal pades tai 4u.gif
kiekvienai ausytei uzdejau po 11 akiu, kiekvienoj eilutej gerojoj pusej pridedavau krastuose po viena aki, kai isplatinau iki 29 akiu kiekvienai ausytei pridejau po 18 akiu nugarinei kepures daliai ir pamezgiau aukstyn iki 4eiluciu, o dabar einu skaiciuoti kiek pagal rasta reiks prideti kaktos daliai 4u.gif
foto atrodo mazdaug taip
http://i132.photobuc...i/Picture-1.jpg
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2008 10 01, 13:35)
PAPERONI norejau paklausti ar galima parsisiusti visas foto i savo kompa ar reikia issaugoti po viena.?????

jei turi isiinstaliavus picasa programa - tai tada gali parsisiusti visa kataloga iskart 4u.gif
Atsakyti