Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(Peperoni @ 2008 10 01, 10:55)
Ingine - kepure - superine  thumbup.gif

4u.gif
QUOTE(almara @ 2008 10 01, 15:20)
super kiepka
bandau ja ir aš gal iki šalnu baigsiu lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Labai jau lengvai ir greitai mezgasi ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inginė @ 2008 10 01, 19:25)

Labai jau lengvai ir greitai mezgasi ji  thumbup.gif

aha lengvai niekaip nesuprantu kaip ten tas raštas mezgasi viska padariau iki tos vietos kur rastas prasideda o toliau nežynau kaip reikia
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 01 spalio 2008 - 18:29
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 01, 19:07)
jei turi isiinstaliavus picasa programa - tai tada gali parsisiusti visa kataloga iskart  4u.gif

aha turiu bet kaskaip man nesigauna blush2.gif . nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 01, 19:28)
aha lengvai niekaip nesuprantu kaip ten tas raštas mezgasi viska padariau iki tos vietos kur rastas prasideda o toliau nežynau kaip reikia
doh.gif

katroj vietoj nzn? nes man atrodo, kad ten lyg ir aisku viskas... g.gif
QUOTE(kvartetas @ 2008 10 01, 20:55)
aha turiu bet kaskaip man nesigauna blush2.gif . nemoku doh.gif

atsidarai picasa, tada interneto lange nueini i norima kataloga (ne ant vieno paveiksliuko mirksiukas.gif , o i visa albuma) , ir spaudi virsui atsiusti ir tada tau ismes langa, ten jau viska suprasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 01, 19:28)
doh.gif

Aš TWP mezgiau taip: siūlą perkeli prieš mezginį, sekančią akį neišmezgi, o tik nukeli, o iš kitos akies išmezgi dvi - vieną blogą ir vieną gerą, tada nukeltąją akį perkeli per tas dvi.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 01, 21:02)
katroj vietoj nzn? nes man atrodo, kad ten lyg ir aisku viskas...  g.gif

gal spėcui ir aišku bet man numezgusiai 2 poras koiniu ir prieš tai rodyta geltona kiepka tai nelabai aišku blush2.gif
dabar esu numezgusi tas keturias eiles gerosiomis akimiso ax.gif toliau nesuprantu kaip padaryt 126 akis jaigu pridedam kas antra tai gaunasi 180 jai i kas antra tai vistiek per daug g.gif Šitos vietos nesuprantu toliau irgi neeee blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pabaigiau ir as savo raizgalyne Princesei, kepure siek tiek nudidinau, tai ant akiu krenta, galetu but mazesne rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
chimera liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 02, 08:10)
gal spėcui ir aišku bet man numezgusiai 2 poras koiniu ir prieš  tai rodyta  geltona kiepka tai nelabai aišku blush2.gif
dabar esu numezgusi tas keturias eiles gerosiomis akimiso  ax.gif toliau nesuprantu kaip padaryt 126 akis jaigu pridedam kas antra tai gaunasi 180 jai i kas antra tai vistiek per daug g.gif   Šitos vietos nesuprantu toliau irgi neeee blush2.gif

biggrin.gif praktika visus specais padaro biggrin.gif
as pabandziau paskaiciuot pagal ta aprasyma - tai man gaunas 126 akys... ax.gif

pamezgus ten tas 4 eiles turim 89 akis.
Tada eiles pradzioje pridedam 2 isvirkscias akis (po viena i 2 pirmasias eiles akis),
trecia eiles aki ismezgam isvirksciaja akim,
o tada mezgami taip:
(( 1 isvirkscioji,
viena isvirksciaja pridedam ir ismezgam ta, i kuria pridejom,
2 isvirksciasias ismezgam,
viena isvirksciaja pridedam ir ismezgam ta, i kuria pridejom)) ir sita rasta, esanti skliausteliuose, kartojam 17 kartu,
ir i likusia aki dar pridedam viena isv. aki
- taip is viso eileje prisideda 37 akys - gaunam 126 akis smile.gif

----------

toliau 2 eiles mezgasi paprastai - 2 akys blogos, 2 geros - tas, kas parasyta tarp simboliu * - tiesiog kartojama (daugelyje aprasymu sitas budas naudojamas )

ta TWP - labai gerai aprase Ingine thumbup.gif jis taipogi kartojamas, kaip ten parasyta tarp zvaigzduciu.

----

na pabandyk - jei kas neisieis - klausk 4u.gif sekmes 4u.gif

QUOTE(chimera @ 2008 10 02, 08:21)
Labas rytas  4u.gif

Pabaigiau ir as savo raizgalyne Princesei, kepure siek tiek nudidinau, tai ant akiu  krenta, galetu but mazesne  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 spalio 2008 - 08:59
pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 10 01, 16:58)
schemos neturiu, kadangi paprastai skirtingiems siulams ir virbalams skirtingi kiekio akiu reikia, dabar mezgu savo mazei kepure 50cm apimties( ant siulu parasyta kad megzti reiktu 4-4.5 dydzio virbalais, bet del standumo as mezgu 2.5 dydzio), pabandysiu pafotkinti eiga - gal pades tai 4u.gif
kiekvienai ausytei uzdejau po 11 akiu, kiekvienoj eilutej gerojoj pusej pridedavau krastuose po viena aki, kai isplatinau iki 29 akiu kiekvienai ausytei pridejau po 18 akiu nugarinei kepures daliai ir pamezgiau aukstyn iki 4eiluciu, o dabar einu skaiciuoti kiek pagal rasta reiks prideti kaktos daliai 4u.gif
foto atrodo mazdaug taip
http://i132.photobuc...i/Picture-1.jpg

labai aciu,tik as su virbalais dar nedraugauju...as tik vaseliu neriu...nuneriau kepuryte,reiktu ausytes danert ir va neiseina man graziai doh.gif
Atsakyti
kadangi liko siulu ir nenorejau palikti numezgiau dar viena kepuriuka vienam berniukui. rodom 4u.gif :
user posted image
Atsakyti