Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 30, 10:38)
Koks grožis  yahoo.gif Sakyčiau pati gražiausia skrybėlaitė kokią teko matyti. Atrodo tobulai padaryta  blink.gif

Tik raštelio nerodo  schmoll.gif

man berods, as pernai tokio rasto ruzava kepuriuka buvau imetus ir rasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 30, 02:38)
Koks grožis  yahoo.gif Sakyčiau pati gražiausia skrybėlaitė kokią teko matyti. Atrodo tobulai padaryta  blink.gif

Tik raštelio nerodo  schmoll.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 30, 03:23)
labai gražiai nunerta
Ačiū, merginos wub.gif
Keista, kad raštelio nerodo, ar kitoms irgi nesimato?.. g.gif
Atsakyti
Labai grazi skrybelaite...taciau tasto nerodo...jei eina,pabandyk is naujo ikelt..aciu
Atsakyti
Neapsakoma grožio skrybelaitė
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 01 30, 09:38)
Labai grazi skrybelaite...taciau rasto nerodo...jei eina,pabandyk is naujo ikelt..aciu

QUOTE(saldainia @ 2009 01 30, 10:06)
Neapsakoma grožio skrybelaitė
Ačiū, merginos wub.gif

Labai keistai su ta nuoroda į raštelį... Užėjus ant nuorodos su pele, matosi tas adresas, kuris ir turi būti, bet kažkodėl atsidaro kitas puslapis... g.gif
Va, adresas: http://crochet.korab...2/picture23.php
arba http://crochet.korab...s/uzory2/21.jpg
Bandykit, gal dabar bent vieną rodys... smile.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif
Pirma nuoroda atsidaro thumbup.gif

o kaip viršų darei? tokiu pat raštuku?Kaip išplatinai? Ne bryliukus, bet pačią kepurytę. Nežinau kada spėsiu bet tikrai nersiu, nes labai gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 30, 11:29)
o kaip viršų darei? tokiu pat raštuku?Kaip išplatinai? Ne bryliukus, bet pačią kepurytę. Nežinau kada spėsiu bet tikrai nersiu, nes labai gražiai žiūrisi  wub.gif

Vaidulka, va taip viršų nėriau.
Atsakyti
4u.gif

Kažkada esu nėrusi ax.gif dabar kai turiu mergytę kažkaip užsimaniau prisiminti nėrimo meną rolleyes.gif
Tad norėčiau paklausti blush2.gif
kiek maždaug reikėtų gr. siūlų, vienerių metukų mergytei, pvz va tokiai kepuraitei nunerti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta0218: 31 sausio 2009 - 00:39
Na aš tai Maxi siūlų 50g nesunaudojau nerdama ananasinę, tai šiai manau net mažiau reiktų
Atsakyti
pasirodysim mes savo kepuryte ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nolla*: 31 sausio 2009 - 21:20
[quote=sushi,2009 01 30, 07:47]
Sveikos, merginos,
įnešiu kiek vasarinių vėjų į jūsų temelę smile.gif
Mezgiau vienai mergytei pagal užsakymą skrybėlaitę, rodausi, kas gavosi ax.gif

user posted image

gal išduotum paslaptį, kaip reikia ją iškrakmolint, nesu su tuo susidūrusi, žadu nerti mamai dovanų skrybelaitę, labai nori plačiai kraštais ar bryliais, net nežinau kaip ten vadinasi blush2.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 02 01, 14:01)
gal išduotum paslaptį, kaip reikia ją iškrakmolint, nesu su tuo susidūrusi, žadu nerti mamai dovanų skrybelaitę, labai nori plačiai kraštais ar bryliais, net nežinau kaip ten vadinasi blush2.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif
Šitos skrybėlaitės tai aš nekrakmolinau - ji pati taip formą laiko, nes gan tankus raštelis. O į brylių specialiai standumui papildomai įmezgiau keletą eilučių stulpeliu be užmetimo.
Tačiau jei krakmolinti ką nors nori, čia yra įvairių būdų, kaip tai padaryti (3-6 žinutė) 4u.gif
Sėkmės!
Atsakyti