Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir....

QUOTE(pumpocka @ 2009 02 04, 18:49)
Aciu uz rasta 4u.gif  bet viena nuoroda vistiek neveikia.O gal cia mono kompas streikuoja blush2.gif

man ir vienos nerodo -bet rasta pamaciau..aha kitoks, bet vaizdelis labai panasus mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 02 05, 02:27)
abi nuorodos yra į tą patį raštelį, bet nežinau, kodėlv vineos nerodo - tą adresą perkėlus į naršyklės adreso lauką, puikiausiai atsidaro... Na, svarbu, kad bent viena atsidaro.
aquilatel, nuo tos vietos, kur nori, kad užsilenktų, pradėk vėl platinti, kaip kad nertum plokščią servetėlę.  ax.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
gal kas drugelio scema galit imest kur ant kepures tvirtinasi?
Atsakyti
Merginos niekur nerandu gelyciu, ir pan dalykeliu ant kepuriuku schemuciu, gal kuri turi parinkus ju? nes kaskaip is galvos sunkiai galai sueina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2009 02 10, 14:39)
gal kas drugelio scema galit imest kur ant kepures tvirtinasi?

drugeliai cia
Atsakyti
kokios grazios man net seile nutyso blush2.gif man dar toli iki tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 03, 11:18)

Lauma as irgi panasia pernai mezgiau...  biggrin.gif  va pagal sita pavyzdi:

user posted image

labuka 4u.gif

labai patiko si kepuryte wub.gif ...esu pradedancioji mezgeja blush2.gif ...ir norejau paklausti, kur butu galima sitos kepurytes mezgimo schemute rasti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
mano kepuriukas pagal cia imesta rasteli...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 02 15, 12:49)
mano kepuriukas pagal cia imesta rasteli...

user posted image

Oho!! Labai grazi! thumbup.gif
Atsakyti
stai ir musu zieminukes is Maximoj pirktu akcijiniu siulu....Beje, jie visai neblogi...

user posted image
Atsakyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visu darbeliai super thumbup.gif
Ir as pagaliau prisiruosiau panerti. Tik niekaip nesigauna sad.gif neriu kepuryte, bet labai greitai pradeda riestis ir tinkama tik lelei. Kur darau klaida?prasom tik nesupykit, Jus visos patyrusios, tai gal ir kvailas mano klausimas blush2.gif
Iskart visoms dekui uz patarimus, kuriuos tikiuosi gausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j_m @ 2009 03 04, 15:41)
Sveikutes  4u.gif
Visu darbeliai super  thumbup.gif
Ir as pagaliau prisiruosiau panerti. Tik niekaip nesigauna sad.gif neriu kepuryte, bet labai greitai pradeda riestis ir tinkama tik lelei. Kur darau klaida?prasom tik nesupykit, Jus visos patyrusios, tai gal ir kvailas mano klausimas blush2.gif
Iskart visoms dekui uz patarimus, kuriuos tikiuosi gausiu 4u.gif

Matyt per mazai prineri papildomų stulpelių neriant apskritimą. Tikiuosi suprantamai aš čia išsireiškiau. Pradžiai būtų paprasčiau nerti pagal kokios nors kepuraitės schemą. Gali pabandyti šitą
http://www.tindirind...php?page_id=149
Tikiuosi pagelbėjau blush2.gif
Atsakyti