QUOTE(RedaMa @ 2009 07 21, 15:29)
Na, aš stojau pernai, tai man metai išlyginamieji buvo ir pusantrų magistratūra
QUOTE(dowiliuke @ 2009 07 21, 14:05)
taip, nuo siu metu neakivaiz. t.y.istestines studijos magistranturos du metai
tai vieneri metai islyginamuju ir dar 1.5 / 2 metai magistro, priklausomai kaip studijuosi magistra dieniniame ar neak. as irgi laukiu...
QUOTE(RedaMa @ 2009 07 21, 16:04)
Dieniniame man nepavyktu niekaip
as is Klaipedos
O kur stojai? Eh... tas laukimas nervina 
jau mazai liko laukti... stojau i elektronines valdzios administravima, rasiau pirmu numeriu... gal yra kas studijuoja ar kas stojo i sita spec?
Sveikos,
Aš įstojau į teisę ir muitinės bei mokesčių institucijų veikla, neakivaizdines papildomas studijas (nes bakalauras ne teisinis). Gal bus bendrakursių?
Ir dar klausimukas: jums atidavė vieną sutarties egzempliorių? Nes aš namie apsižiūrėjau, kad neturiu
Aš įstojau į teisę ir muitinės bei mokesčių institucijų veikla, neakivaizdines papildomas studijas (nes bakalauras ne teisinis). Gal bus bendrakursių?
Ir dar klausimukas: jums atidavė vieną sutarties egzempliorių? Nes aš namie apsižiūrėjau, kad neturiu
Sutarties antrą egzempliorių atiduos tada, kai jį pasirasys dekanas (ar rektorius
), t.y. rugsėjį
Sveikos
Norejau paklausti ar yra istojusiu i Sveikatos apsaugos istaigu administravima??? Gal galite papasakoti man apie sia specialybe? Ar sunku mokytis? Kokia kaina mokantis neakivaizdziai, ir ar butu imanoma istoti baigus visuomenes sveikata ????ACIU
Norejau paklausti ar yra istojusiu i Sveikatos apsaugos istaigu administravima??? Gal galite papasakoti man apie sia specialybe? Ar sunku mokytis? Kokia kaina mokantis neakivaizdziai, ir ar butu imanoma istoti baigus visuomenes sveikata ????ACIU
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 21, 18:47)
Sutarties antrą egzempliorių atiduos tada, kai jį pasirasys dekanas (ar rektorius
), t.y. rugsėjį 
Aaaaa.. Aišku
Tada dar klausimukas. Kaip suprantu, sutartį pasirašiau tik metams studijų - šitoms "papildomoms". Bet tai paskui reikės vėl bendra tvarka stoti į magistrantūrą ar automatiškai perkels?
Akivaizdu, kad ir kaina magistro jau bus tokia, kokią nustatyts kitąmet.
Gal kas žinote, ar šiais metais magistras pabrango lyginant su praeitais?
QUOTE(saulala @ 2009 07 22, 14:32)
Bet tai paskui reikės vėl bendra tvarka stoti į magistrantūrą ar automatiškai perkels?
Automatiškai perkels
Man magistras nepabrango