jungiuosi prie jusu
gal kartais yra II magistranciu? kaip sekasi darba rasyti
nes man jau didele panika
QUOTE(bulbul @ 2009 08 26, 10:28)
taip
Papildyta:
Beje, norejau rasti informacija, kokiu laiku, kokios paskaitos vyks, bet nieko neradau, ar as tiesiog nerandu, ar tokio tvarkarascio neta
QUOTE(astiti @ 2009 08 27, 11:25)
jungiuosi prie jusu
nes man jau didele panika

yra yra
Niu kaip sekasi, kažką bandau daryti, bet oj kaip nesekasi, vis kitokios veiklos prisigalvoju, kad tik magistro nerašyti
]
pamačiau tvarkaraščius.. nu kokia nesąmonė.. anksčiau būdavo per savaitę viskas.. dabar 4 savaites po tris dienas vakarais po 4 valandas.taip du mėn... jau vien dėl važiavimo nesąmonė..
bet bent egzaminai ne per 2 dienas skirtumas..
gal kas galit priimt į grupę veiklos audito informacijai gaut.. apie paskaitas egzaminus.. nes tiek tai aš niekaip neprivažinėsiu ir nevažinėsiu...
pamačiau tvarkaraščius.. nu kokia nesąmonė.. anksčiau būdavo per savaitę viskas.. dabar 4 savaites po tris dienas vakarais po 4 valandas.taip du mėn... jau vien dėl važiavimo nesąmonė..
gal kas galit priimt į grupę veiklos audito informacijai gaut.. apie paskaitas egzaminus.. nes tiek tai aš niekaip neprivažinėsiu ir nevažinėsiu...
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 27, 13:39)
]
bet bent egzaminai ne per 2 dienas skirtumas..
tai tu ziuri nuolatines studijas, nes neakivaizdiniu dar ner .. as irgi jau persigandus buvau
QUOTE(Kenguryte @ 2009 08 27, 12:05)
yra yra
Niu kaip sekasi, kažką bandau daryti, bet oj kaip nesekasi, vis kitokios veiklos prisigalvoju, kad tik magistro nerašyti
as verslo teiseje, o tu?
QUOTE(astiti @ 2009 08 27, 16:08)
as verslo teiseje, o tu?
mano tai vietoj niekas nerasyta, tik surinkta dalis literaturos ir planas 
mano panašiai, plius, minus
QUOTE(Kenguryte @ 2009 08 27, 15:18)
ech.... tikiuosi susikaupsim ir iveiksim
QUOTE(Ashai @ 2009 08 27, 08:19)
na as ne teises fakulteto, bet taip pat zadu vazinet is Kauno
QUOTE(astiti @ 2009 08 27, 16:46)
Tai aišku
kaip nusivyliau mru del tu tvarkarasciu
neakivaizdniams taip ir nera dar
absurdas .. liko vos 3-4 dienos, o tvarkarasciai nesudeti 
ta moteris, kuri delioja tvarkarascius sake, kad kazkokie nesklandumai nutiko, tai teko sianakt kazka keisti
bus ideti siandien arba ankstu pirmadienio ryta.
viskas bus pagal grafika. veiklos audito paskaitos prasideda 9 ryte antradieni
neakivaizdniams taip ir nera dar
ta moteris, kuri delioja tvarkarascius sake, kad kazkokie nesklandumai nutiko, tai teko sianakt kazka keisti
viskas bus pagal grafika. veiklos audito paskaitos prasideda 9 ryte antradieni