istojau i Va istestines studijas.Gal bus kursioku?
Sveikutes!!
QUOTE(bulbul @ 2009 08 28, 18:02)
jau yra visi tvarkarasciai
man tai nepatinka kai didele pertrauka tarp paskaitu, kazkuria diena 2 val, kita diena 4 val 
aha ir tom dienom paskaitos iki 21 val
QUOTE(Ashai @ 2009 08 27, 08:19)
Sveikos, as irgi ieskau kompanioniu vazinejimui i vilniu is kauno. Esu I kurso magistrante.
Gal i AZ rasykite, bus paprasciau.
Nu ***** turbut as tikra blondine
bet nerandu tvarkarascio magistraturos neakivaizdiniu studiju TTkmn7 grupes
tik matau 8 metu o 7 nematau
Sveikos, istojau i MRU VA, savivaldos istaigu administravimas
Papildyta:
Sveika,as MRU pirmakurse, irgi studijuosiu savivaldos institucijų administravimą. Gal gali parašyti kaip sekasi mokslas, ar sunku, kaip destytojai? o tu esi antrakurse?
Papildyta:
QUOTE(*grazuolyte* @ 2008 09 02, 21:49)
O aš studijuosiu savivaldos institucijų administravimą neakivaizdžiai
Sveika,as MRU pirmakurse, irgi studijuosiu savivaldos institucijų administravimą. Gal gali parašyti kaip sekasi mokslas, ar sunku, kaip destytojai? o tu esi antrakurse?
QUOTE(ing @ 2009 08 28, 14:13)
Aš
QUOTE(bulbul @ 2009 08 28, 14:15)
as irgi neakivaizdziai
o del tvarkarasciu tai nervina, man reikia pasiplanuoti is anksto kas su vaikais bus, o dabar dar net nezinau nuo keliu iki keliu busiu paskaitose
o del tvarkarasciu tai nervina, man reikia pasiplanuoti is anksto kas su vaikais bus, o dabar dar net nezinau nuo keliu iki keliu busiu paskaitose
ne tas zodis
QUOTE(shipra @ 2009 08 28, 14:30)
o man reikia pasiplanuoti ka su darbu daryti... ar imti atostogas ar kazkaip siaip susiderinsiu...

irgi nekas
QUOTE(bulbul @ 2009 08 28, 18:02)
jau yra visi tvarkarasciai
man tai nepatinka kai didele pertrauka tarp paskaitu, kazkuria diena 2 val, kita diena 4 val 
gal kartais issisaugojot kuri tvarkarascius. Nu niekaip neatidaro man ju. Taip noreciau paziuret
QUOTE(Camea @ 2009 08 29, 13:34)
Sveikos. Gal atsiras šiemet įstojusių į teisę ir valdymą magistrines (įvadines) studijas Klaipėdoje. Būtų malonu susipažinti ateinančioje įžanginėje sesijoje.
sveikos,
man irgi neatidaro tvarkarasciu
man irgi neatidaro tvarkarasciu
QUOTE(shipra @ 2009 08 31, 09:40)
o kokio reikia? galiu persiust
QUOTE(bulbul @ 2009 08 31, 09:46)
o kokio reikia? galiu persiust
man reikia viesojo administravimo islyginamuju...
skambinau metodininkei, tai sakau kodel man neatidaro, tai sako ten dar juos tvarko, gal del to, nes kazkokiu pakeitimu bus... och... o pas tave atsidaro?