QUOTE(Sirana @ 2008 09 07, 21:54)
Po nemazai metu pertraukos atsistaciau i magistro studijas gintis baigiamojo darbo. Gal yra tokiu, kuios siemet ginsis? Gal zinot, kuris destytojas is VA katedros maziau studentu turi, reikia vadova susirasti kuo greiciau....
Na as esu is Darbieciu. Bet ziuriu greitai tu cia viska suplanavus, dar vadovo neturi, o jau gintis ruosies siais metais? Nes as darbo nepradejus dar, tai galvojau gal testis akademines iki kitu metu....?
Papildyta:
QUOTE(Jota @ 2008 09 12, 07:50)
Mergaitės, turiu klausimėlį ne visai į temą, bet, kadangi pati esu magistrantė MRU, teiraujuos čia

Žodžiu, esu laikinai nutraukusi studijas, kurias tęsiu kitais metais. Kadangi nenoriu gaišt veltui laiko, žadu tuos metus lankytis bibliotekoje ir rinkti medžiagą magistriniam darbui. Ar reikia prasitęsti studento pažymėjimą, ar laikinai išduoda kokią kortelę, kad būtų galima naudotis biblioteka? Kiek aiškinaus, studento pažymėjimo, kai laikinai nutraukiamos studijos, nebeišduoda
Gal kuri esate susidūrusi? Būčiau dėkinga už informaciją
pas mane tokia pati situacija, bet as net neturiu studento pazymejimo. o kam? galima pasidaryti skaitytojo bilieta, kuris yra nemokamas beje, ir juo gali naudotis biblej