Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS! :)

Noriu paklausti kaip sekasi rinktis temas magistriniam darbui? Nors mes (parlamento teisė) priklausom Konstitucinės teisės katedrai mums neleido rinktis temų, o liepė patiems sugalvoti savo, o nesigalvoja tai visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2008 09 26, 15:09)
Noriu paklausti, gal kas laike VA iskaita pas Gudeli arba Stasiukyna? Domina is ko buna testas, ar sukti klausimai ir pan?

pas Stasiukyna laikiau egza. Ir siemet jis mums desto irgi bus egzas. Tai pas ji egzai 3 atviri klausimai, o ne testas.
Atsakyti
Rašau darba apie investicinius fondus Lietuvoje. Gal kas turit kokios info? Internete ne daug straipsniu apie ju sandara ir veikla iš teorijos puses. 4u.gif
Atsakyti
Ar jau zinot mokslinio tiriamojo darbo rezultatus, kurie laiket pas Prakapa?
Mano knygelej nieko neivesta, negi neislaikiau, ar kokios problemos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 09 29, 12:01)
Mano knygelej nieko neivesta, negi neislaikiau, ar kokios problemos... unsure.gif

As rezultatą žinau, bet internete dar nėra įvesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 09 29, 10:03)
pas Stasiukyna laikiau egza. Ir siemet jis mums desto irgi bus egzas. Tai pas ji egzai 3 atviri klausimai, o ne testas.

Mums sake, kad jei susirenka didele grupe, tai bus testas ir cia iskaita, ne egzaminas, tai su testu niekam neteko susidurti..?
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 09 29, 11:01)

Aš dar ketvirtadienį pasiskambinau į katedrą ir sužinojau.. biggrin.gif O problema tame, kad susirgo metodininkė ir nėr be jos kam suvest rezultatų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 09 29, 20:09)
Aš dar ketvirtadienį pasiskambinau į katedrą ir sužinojau.. biggrin.gif O problema tame, kad susirgo metodininkė ir nėr be jos kam suvest rezultatų.. smile.gif

Viskas aisku! Ryt pasiskambinsiu ir as, gal kas pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2008 09 05, 22:00)
Ačiukas 4u.gif

O aš teisės ir valdymo neakivaizdininkių kursiokių ieškau  bigsmile.gif

Sveikutės magistrantės, visas sveikinu toliau siekiant mokslų. Studijavau teisę ir valdymą neakivaizdiniu liko magistrinis su kuriuo labai vargstu. Jei reikės dėl kokios nors medžiagos rašykite asmeniškai, kuo galėsiu padėsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

pradejau studijuoti Teise ir valdyma, Vilniuje, ivadinis. Gal gali Krisiune 4u.gif suteikti info jau apie konkrecius destytojus ir egzo eiga, gal klusimus: Beinoravicius- teises teorija, Pumputis- konstitucine, Jurgaitis - Administracine, Civ. T - Pakalniskis, BT - Nevera. Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2008 09 30, 08:29)
Sveikutės magistrantės, visas sveikinu toliau siekiant mokslų. Studijavau teisę ir valdymą neakivaizdiniu liko magistrinis su kuriuo labai vargstu. Jei reikės dėl kokios nors medžiagos rašykite asmeniškai, kuo galėsiu padėsiu. biggrin.gif

Na aš meteliais atsilieku rolleyes.gif Dabar esu pirmam kurse. Labai norėčiau kokios nors info apie teisės sociologiją. Girdėjau, kad su Šlapkausku nelengva bus unsure.gif O dar kiti dalykai irgi neaiškūs g.gif
QUOTE(Yla2 @ 2008 09 30, 10:09)
Labas,

pradejau studijuoti Teise ir valdyma, Vilniuje, ivadinis. Gal gali Krisiune 4u.gif suteikti info jau apie konkrecius destytojus ir egzo eiga, gal klusimus: Beinoravicius- teises teorija, Pumputis- konstitucine, Jurgaitis - Administracine, Civ. T - Pakalniskis, BT - Nevera. Aciu ax.gif

Na aš irgi iš teisės ir valdymo magitrantūros ax.gif Įvadinį dar šiemet baigiau. O apie dėstytojus trumpai tiek:
Beinoravičius - nepažįstu
Pumputis - kirvis doh.gif Išlaikymo procentas iš pirmo karto labai mažas... Egzo nelaikiau pas jį, tai eigos nežinau.
Jurgaitis - nepažįstu
Pakalniškis - mažesnis kirvukas biggrin.gif Egze vienas uždavinys (5 balai) ir keli teoriniai klausimai.
Nevera - kirvis doh.gif Toks pat kaip ir visa BT katedra. Egze uždavinys + teorinis klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Yla2 @ 2008 09 30, 11:09)
Labas,

Beinoravicius normalus. Kiek moki -tiek ir gauni rolleyes.gif Daugumai viskas gerai buvo 4u.gif
Atsakyti