Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS! :)

QUOTE(*zivile* @ 2008 10 01, 13:35)
As irgi labai vargstu su juo - tiesiog ziauriai. Ar jau parasius nors kiek to vargo? Nes as dar tik medziaga knebinet bandau...  doh.gif
Papildyta:
Na greita tu. O kaip rasai - po dali parasius derini su vadovu, taip?
Kiek pirmam kartui reik parasius but kad jau su tavim vadovas sneketu?

2/3 reikia pristatyti iki spalio 10 . o viska pristatyti iki lapkricio 1 d. smile.gif Iki to laiko nerodo jokio susidomejimo tavo darbu. Pas mus net yra destytoju, kurie pasako, kad " geri magistarntai netrukdo savo vadovu, kol neparaso darbo".
Stai taip.
Atsakyti
"baigiau" baudžiamąją teisę ir kriminologiją praeitais metais, šiemet ginsiuos magistrinį darbą, kurį parašiau praeitais metais, bet dėl vadovo nesugebėjimo laiu perskaityti darbo jo neapsigyniau (gintis vadovas leidžia, tik rašo, kad jam per maža baudž., teisės , tai ir nesupratau aš to pasakymo) 4u.gif turiu porą klausimų - gal kas yra girdęjęs kaip vyksta gynyba baudžiamoisios teisės katedroje blink.gif ir iš vis kas yra gynyba MRU? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2008 10 01, 13:52)
2/3 reikia pristatyti iki spalio 10 . o viska pristatyti iki lapkricio 1 d. smile.gif Iki to laiko nerodo jokio susidomejimo tavo darbu. Pas mus net yra destytoju, kurie pasako, kad " geri magistarntai netrukdo savo vadovu, kol neparaso darbo".
Stai taip.

Nieko sau... O tai kas pasako, ar teisinga kryptim eini?
Atsakyti
Sveikutės, žiuriu čia daugiau susirinkusiu studijuoja teisę, bet gal atsiras kas nors, kas pas D. Jankauskienę laikė sveikatos politikos egzaminą nuotoliniu būdu 4u.gif
Norėčiau sužinoti kokie jos reikalavimai? O gal kas pavyzdžių turit blush2.gif
Būčiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrela: 01 spalio 2008 - 19:55
QUOTE(fizė @ 2008 10 01, 13:29)
Sveikutes,

merginos gal kas turit kokios nors medziagos ar konspektus mokslinio tyriamojo darbo?  blush2.gif

parasyk savo pasta- atsiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 10 01, 07:40)
Sveikos, nebuvau šeštadienį sutarčių teisės paskaitose, gal kas galėtų pasakyti, ką dėstytojas sakė dėl šio šeštadienio egzamino tvarkos? Pvz., ar bus galima naudotis kodeksu, ar reik dar kokių įstatymų, ar visos grupės kartu laikys kaip ir MTD ir pan.?  4u.gif

Negi nėra neakivaizdininkų, studijuojančių verslo ar civilinę teisę? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
šį šeštadieni sutartciu teises egzamina laikys 4 grupes vienu metu (verslo, civilines, intelektine ir vezimo t. studentai), na kazkas panasaus kaip kad MTD laikem.
destytojas minejo, kad gales kodeksu naudotis, tik va kazkur girdejau, kad pernai laikiusiems kodeksu leido naudotis tik per uzdavini, o per teorionius ne g.gif tai nezinau kaip mum bus
Atsakyti
Laba diena. Ar rašant prašymą dėl magistro temos reikia kokį asmens dokumentą parodyti? Noriu draugę nusiųsti kad už mane parašytų, nes labai toli dėl tiek važiuot blush2.gif Gal kas pasakys kaip ten kas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2008 10 02, 13:38)
Laba diena. Ar rašant prašymą dėl magistro temos reikia kokį asmens dokumentą parodyti? Noriu draugę nusiųsti kad už mane parašytų, nes labai toli dėl tiek važiuot  blush2.gif  Gal kas pasakys kaip ten kas vyksta  mirksiukas.gif

ne nereikia jokio dokumento smile.gif , na bent jau man nereikejo rolleyes.gif Ateini ir parasai prasyma ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 10 02, 14:00)
ne nereikia jokio dokumento  smile.gif , na bent jau man nereikejo  rolleyes.gif Ateini ir parasai prasyma ir viskas.

Dėkui! 4u.gif na ir man atrodo kad neturėtų dokumento reikėt g.gif be to dar niekas nepažįsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 10 01, 13:29)
Sveikutes,

merginos gal kas turit kokios nors medziagos ar konspektus mokslinio tyriamojo darbo?  blush2.gif

M.Išoraitės? jei taip taip, turiu visų paskaitų medžiagą mirksiukas.gif
atsiųsk emailą į až. persiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 02 spalio 2008 - 15:05
Dėl to mokslinio darbo norėjau paklaust ar kas nors jį laikė strateginio valdymo katedroj? g.gif Mačiau, kad dauguma laiko edukacinės katedroj, o mums skirta strateginio valdymo. Ir programos skirias unsure.gif Būtų super gauti konspektėlius iš strateginio valdymo ax.gif Čia gal tie Išoraitės tinka? ax.gif
Atsakyti