ragaina aišku tavo žingsnis tikrai gražus ir geras.bet tau tik 25 o globotinei 15.aišku smagu į drauges tinka.bet nepyk už pasakyma,ar neateis ta diena,kad ir tavo vyrui ji tiks.taip atrodo,kad čia kvaila tema ir taip negali būt.patikėk manim.kai man taip sakė močiutė aš žvengiau ir beprote ją laikiau.ir mano globotinei tik bus 13.bet žinai ateina kartais dabar tokia mintis nors tu ką.ir save durninu ir su vyru pakalbam tas dar labiau išdurnina.nors man tai jau kaip ir dideli metų skirtumai gaunasi,bet ta mintelė kažko vis sukirba.nu gi durnelė atrodo,bet..turim kieme prūdą tai vis mano mergina nuoga ir nuoga maudosi.ale jokios gėdos.jau viskas tabaluoja ir želia o ji sau laksto nuoga.perspėju,kad jau per didelė ir kad namie vyrų yra,o ji nelabai kreipia dėmesio.na va tomis minutėmis ir užeina tokių minčių.na bet kaip sakiau pas mus metų skirtumas,o kaip pas tave,tai aš tikrai suabejočiau.na jug dar ne tokių čiūdų būna gyvenime.ir nesvarbu,kad ji ten gera,padeda,vargsta pati,kad tavo vyras superinis gal ir ištikimas labai.na bet....tas bet gali taip susisukt,kad net nespėsi mirgtelėt.gal užteks šiaip ja rūpintis ,padėt kai bėda,bet dėl šventos ramybės ir šeimos ramybės gal nereikia.nesupyk čia tik mano nuomonė.na bent aš tikrai bijočiau.tuo labiau esu antrą kart ištekėjusi ir patikėk su pirmu vyru ir jo draugais mačiau tokių čiūdų,kad jų žmonoms tai atrodytų kaip neįtikimi dalykai.tai tiek.bet noras tikrai gražus ir pagirtinas

ne velute
su tavimi as nesutiksiu savo sitacijoje
jei jau vyra domintu palei akis smezuojanti daili paaugle- jau senai butu nukrypes paskui visas mano pusseseres,kurios smezuoja palei akis daznose musu isvykose i gamtas ir daznuose seimu susiburimuose ir panasiai. mano vyrui si mergaite ne kas kita - kaip ir kitos mano pusseserytes iki tol daug laiko leidusios pas mane, / nes as turiu polinki i plauku pynimo "mena" / . tik siai dar reikia ir musu financines bei moralines pagalbos,ugdymo kas yra tikroji seima /kurios ji nemate niekada,nes tecio savojo ji nei akyse neregejusi/ ir t.t.
musu jaunas amzius nebyloja musu "jaunatvisko palaido smagybiu kupino gyvenimo" . turime tvirtas nuostatas apie seima,jos vertybes ir panasiai. musu mergina niekad nera nei is po triusikeliu perbegusi kambario kai vyras arba berniukai namuos. sau nuogybes leidziame tik likusios vienos.
o kad jusu mergaite nereaguoja i jusu pastabas,ir kad jums kyla tokiu minciu - patarciau kryptingiau i tai reaguoti,visu pirma kalbant su mergaite. net mano pacios ir vyro dukra - niekad nelakiotu nuogute budama jau 13m amziaus
mano manymu- vaikas mazdaug nuo mokyklinio amziaus pradzios jau turi suvokti tam tikras drovumo ribas, ne del pasaliniu minciu,o del "bendro issilavinimo" suvokimo.

jei jau vyrams kyla minciu - jos kyla ne tik kai seimoje svetima jauna mergaite-jie tada atranda ju is betkur

musu jaunas amzius nebyloja musu "jaunatvisko palaido smagybiu kupino gyvenimo" . turime tvirtas nuostatas apie seima,jos vertybes ir panasiai. musu mergina niekad nera nei is po triusikeliu perbegusi kambario kai vyras arba berniukai namuos. sau nuogybes leidziame tik likusios vienos.
o kad jusu mergaite nereaguoja i jusu pastabas,ir kad jums kyla tokiu minciu - patarciau kryptingiau i tai reaguoti,visu pirma kalbant su mergaite. net mano pacios ir vyro dukra - niekad nelakiotu nuogute budama jau 13m amziaus

jei jau vyrams kyla minciu - jos kyla ne tik kai seimoje svetima jauna mergaite-jie tada atranda ju is betkur

na duok dieve jums sėkmės ir tvirto šeimyninio gyvenimo.kažkada aš irgi buvau tokių pat tvirtų ir gerų minčių kaip tu.oi kaip man skaudei jos kainavo.na bet aišku ne visi vyrai yra vienodi.tad tikiuos viskas jums bus gerai.
o dėl manosios tai baisiai ji vaikiška pas mus,ne pagal metus.na pakol kas su vyru ta jos maudymasi priskiriam,prie dar vaikiško proto.na paskutinius kartus buvau stipriai uzsiutus,tai gal susiprotės,kad negalima,negražu.RIMTO JUMS IR GERAI APMĄSTYTO SPRENDIMO.

QUOTE(velute @ 2008 09 04, 15:19)
na duok dieve jums sėkmės ir tvirto šeimyninio gyvenimo.kažkada aš irgi buvau tokių pat tvirtų ir gerų minčių kaip tu.oi kaip man skaudei jos kainavo.na bet aišku ne visi vyrai yra vienodi.tad tikiuos viskas jums bus gerai.
o dėl manosios tai baisiai ji vaikiška pas mus,ne pagal metus.na pakol kas su vyru ta jos maudymasi priskiriam,prie dar vaikiško proto.na paskutinius kartus buvau stipriai uzsiutus,tai gal susiprotės,kad negalima,negražu.RIMTO JUMS IR GERAI APMĄSTYTO SPRENDIMO. 

dekui

o del galimybes kad kazkas nutiktu- as neatmetu jokios,kokios tik imanomos

QUOTE(velute @ 2008 09 04, 14:28)
ragaina aišku tavo žingsnis tikrai gražus ir geras.bet tau tik 25 o globotinei 15.aišku smagu į drauges tinka.bet nepyk už pasakyma,ar neateis ta diena,kad ir tavo vyrui ji tiks.

O dėl nuogybiu tai sveikintina, kad žmogus, juolab vaikas nuogas jaučiasi laisvai, na bet turbūt ne visiems tai priimtina

QUOTE(Šelma @ 2008 09 08, 12:29)

O dėl nuogybiu tai sveikintina, kad žmogus, juolab vaikas nuogas jaučiasi laisvai, na bet turbūt ne visiems tai priimtina

musu seimoje kol su broliu dar buvome mazi- nebuvo jokiu tabu nuogybems..nei persirenginejant,nei vonioj neikas neuzsirakinedavo. tik esant sveciams buvo tam tikros "normos".
savo seimoje aukleju panasiai,tik dar pabreziame i "privatumo galimybe" jei to norisi asmeniskai ar manoma jog reikia . mergaite musu seimoje atsirado mazdaug 13m. jos mastymas jau buvo suformuotas apie nuogybes,mes begalejome kazkur padrasinti,o kazkur sutikti su ja,gerbiant jos privatuma. kas buvo perdetai bijoma- teko ir pagrysti savo nuomone,kad sutiktu su mumis.o kas buvo normoje,tas ir liko gerbtina ir priimtina visiems.
kazkaip neizvelgiu ateiciai problemu su vyro ir musu mergaites "kitokiomis mintimis",kaip sako velute .nuosirdziai tikiuosi auklejame teisingai,ir kol nera jokio pagrindo ,kam itarineti ir stebeti..ir suteikti pagrindo pajusti,jog yra stebima del tokiu dalyku..mano manymu tai butu savaiminis postumis net,iki siol nebutu minciu paskatinimas gimti ir permastyti-kaip buna...
Aš plikinėju namie persirengdama ir tikrai dėl to nesijaučiu blogai, pirtyje su mergička būnam nuogos, šeimos vyrai su glaudėmis-jų pasirinkimas
O dėl viso kito...Išsigimimas nėra norma
Tada galima pradėti dar giliau kapstytis, gal vyras kada ką nors konflikto metu nužudys, gal pas mergas nueis kai pabosiu, gal tas gal anas.....Jetau, juk būna tėvas vaikus prievartauja, tai dabar bijoti dukrą su tėčiu vieną palikti
Vėlute, neabejoju, kad sakai nes matei tokių baisybių, bet paklausk savęs, jei tavo biologinė dukrytė maudytusi nuoga irgi pagalvotom apie Tai
anaežinau.....per painu man čia

QUOTE(Šelma @ 2008 09 08, 13:39)
Aš plikinėju namie persirengdama ir tikrai dėl to nesijaučiu blogai, pirtyje su mergička būnam nuogos, šeimos vyrai su glaudėmis-jų pasirinkimas
Tada galima pradėti dar giliau kapstytis, gal vyras kada ką nors konflikto metu nužudys, gal pas mergas nueis kai pabosiu, gal tas gal anas.....Jetau, juk būna tėvas vaikus prievartauja, tai dabar bijoti dukrą su tėčiu vieną palikti
Vėlute, neabejoju, kad sakai nes matei tokių baisybių, bet paklausk savęs, jei tavo biologinė dukrytė maudytusi nuoga irgi pagalvotom apie Tai

cia sutinku su kiekvienu zodziu

Pritariu ir Velutei it kitoms pasisakiusioms
Kodel ir Velutei?O todel,kad per savo globejavimo metus visko prisiziurejau..gal uz vyra jus garantuota,nes zinot is kokios jis seimos,kokios vertybes toje seimoje,vien is pasisakymu jau galima speti kokios jo moralines nuostatos.
Bet kaip jus galite garantuoti uz mergaite?Vienas dalykas,kai dar nesate jos globejai,kitas-jei tapsite..Buna,kad globotiniu elgesys is kart pasikeicia,kai tampa pilnateisiais seimos nariais
Aisku,gal be reikalo as kranksiu,bet kai tiek esu girdejus ir prisiziurejus..Svarbiausia,kad ne maza ateis i jusu seima,kai nuo mazutes auginama ,viskas kitaip..
Antra vertus,puikiai suprantu jus:kaip galima ramiai ziureti,kai vaikas salia kencia
Ir kas jai daugiau pades,jei ne jus?
Garantuoju,puse jusu pazistamu ir kaimyny galvos,kad imat i namus tarnaite
Pas mus pamate,kaip mazi vaikai surenka nukritusius obuolius,ir tai pradejo kalbeti,kaip sunkiai vaikai dirba,nors daugiau jokio darbo pas mus nera
Aisku,as neimu i galva,jei butu ka dirbti duociau ir daugiau
Zodziu,jusu laukia didelis darbas su VTAS darbuotojomis ir patiems seimoje linkiu ramybes!
O as jau tokiam"darbui" nebesiryzciau:per daug savo laiku nukentejo musu seima nuo tokios paaugles globotines..
Selma,bet ka norit sakykit:vienas dalykas kai maudosi maza dukryte,juo labiau,gal maza maudydavo ir jusu vyras,ir visai kitas dalykas ,kai maudosi nuoga paaugle..Nebukit jus tokios naivios,apie vyru jausmus irgi pagalvokit,tegu ka nori jie sako
Aisku,nereikia nieko izeidineti,bet dar karta kartoju:per daug visko maciau,atrodo tokie rimti vyrai ir se tau-tokiu dalyku pridaro,nors uz galvos susiimk!
Prirasiau cia visko padrikai ..Atleiskit

Antra vertus,puikiai suprantu jus:kaip galima ramiai ziureti,kai vaikas salia kencia

Garantuoju,puse jusu pazistamu ir kaimyny galvos,kad imat i namus tarnaite

Zodziu,jusu laukia didelis darbas su VTAS darbuotojomis ir patiems seimoje linkiu ramybes!
O as jau tokiam"darbui" nebesiryzciau:per daug savo laiku nukentejo musu seima nuo tokios paaugles globotines..
Selma,bet ka norit sakykit:vienas dalykas kai maudosi maza dukryte,juo labiau,gal maza maudydavo ir jusu vyras,ir visai kitas dalykas ,kai maudosi nuoga paaugle..Nebukit jus tokios naivios,apie vyru jausmus irgi pagalvokit,tegu ka nori jie sako

Prirasiau cia visko padrikai ..Atleiskit

QUOTE(Šelma @ 2008 09 08, 12:39)

aišku biologinė jei būtų net mintis tokia nekiltų.o aš tiek mačiau,kad esu baisiai nepatikli.jug visokių panų užauga.kita užaugus vien to gali ir siekti.jug ne tik romanuose taip būna.na aš nesu prieš nuogybes,o ypač vaikų.lai maudosi ir laksto.papraščiausiai jau nebegražu.daug mergaitė gražiau ir paslaptingiau atrodo prisidengus,aišku gerai ,kad nėra kokia susikausčiusi vienuolė ir bijo pliką pilvą parodyt,bet aš esu už nuogybę iki tam tikros ribos ir tik ten kur ji gali būti demonstruojama.aš tik įsivaizduoju jei aš būčiau 25m vyras ir šalia lakstytų nuoga jau tabaluojančiais papukais mergička,atleiskit,bet tikrai visokių minčių kiltų.o jei ir mergička dar turi kokių minčių.....na čia tik šiaip pamąstymui.
man baisiai patiko SMAIKOS pasakymas,kad už vyrą gali gal ir garantuot,bet už mergičką.....?na toks tas gyvenimas,ir kaip mes bediskutuotume visokių čiūdų būna.
QUOTE(Smaika @ 2008 09 08, 15:32)
Pritariu ir Velutei it kitoms pasisakiusioms
Kodel ir Velutei?O todel,kad per savo globejavimo metus visko prisiziurejau..gal uz vyra jus garantuota,nes zinot is kokios jis seimos,kokios vertybes toje seimoje,vien is pasisakymu jau galima speti kokios jo moralines nuostatos.
Bet kaip jus galite garantuoti uz mergaite?Vienas dalykas,kai dar nesate jos globejai,kitas-jei tapsite..Buna,kad globotiniu elgesys is kart pasikeicia,kai tampa pilnateisiais seimos nariais

ji musu seimoje auga ir auklejasi ir vailgo ir iega nuo pat pradziu kai ji tapo "globotine". jos globeja tapo mano mama dokumentaliai ,kaip jau zinote is pirmuju mano postu. bet ji daug dirbo pamainomis ir t.t. gyveno visa laika pas mus. jai laiko skyriau tik as ir mano vyras. t.y. mano seima . tad kuom ji pasikeis nuo dokumento ant dokumento perejusi,.bet nepakeistusi nei gyvenamos vietos,nei financuojanciu asmenu,nei nicnieko kito ,tik parasu dokumentuose.
as uz ja negaliu garantuoti,kaip negaliu garantuoti uz savo sunaus elgesiu po keleto metu. taip-as ji aukleju doru pilieciu, geru vaiku, mokytis skatinu, ir namu taisykle svisiems vienodos. as nezinau kuris is mano berniuku taps prezitentu o kuris eis juodo darbo dirbti. tai kaip as galiu garantuoti ir uz kita savo vaika-ta panele,kuo ji taps ugetelejus dar pora meteliu iki pilnametystes? ar be4sarmate vilioke,ar padoria mergina,veliau moterimi,ir motina.
tad mano manymu- bereiksmis jusu itikinejimas kad kazko neizvelgiu,ar naiviai ziuriu i si reikala

bet kad mano mergina ims vilioti vyra- esu tikra /nepainiokit su naivumu mano isitikinimu kuriuos as zinau/- visu pirma vyras pasakys man,o jei pasikartos- mergina tikrai uzsiprasys mazu maziausiai antausio nuo mano vyro

beje- suejus merginos pilnametystei - jeigu visdelto ji elgtusi sitaip nedekingai ir vulgariai- jai pilnateisikai butu pasiulyta nuo siol gyvenimui kelia skintis paciai

taigis- esu tikra uz savop sprendima. ir siai akimirkai- esu pasiryzusi del sios mergaites padaryti viska, net ir zinant kad ji kamuojama paauglystes nuotaiku permainom.ir pasipykstam mudvi namuos,ir visko buna. tiesiog ji man tikru tikriausia dukra,neskaitant net to kad esu vyresne tik 10 metu.
bet kad mano mergina ims vilioti vyra- esu tikra /nepainiokit su naivumu mano isitikinimu kuriuos as zinau/- visu pirma vyras pasakys man,o jei pasikartos- mergina tikrai uzsiprasys mazu maziausiai antausio nuo mano vyro tongue.gif tongue.gif
dabar man 30,bet dieve mano kokia aš buvau naivi iki 25metų.skaitau tavo eilutes ir prisimenu save.mano vyras buvo vyresnis už mane 6m.o aš buvau aukšta ,graži,tikrai ne kvaila ir gera žmona,bei šeimininkė.ir toks gražus atrodė pasaulis.o kaip išaiškėjo vyras ir jo draugai gyveno smagiai,ir su jaunom mergaitėm.o jos lipo jiem ant galvos.o draugai vedę su šeimom su vaikais ir nuostabiom žmonom.tos žmonos lygiai taip pat galvojo apie savo vyrus,kaip tu.net kažkada man užsiminus kažką panašaus,buvau iškoliota ir išvadinta šeimų griovėja.o aš tik norėjau atvert akis.ir kai susituokėm su antru vyru,vienas iš tų draugų vis dar bendravo su mūsų nauja šeima.ir kartą išgirdau jo pasiūlymą mano vyrui,kad jis atsives šešiolikmetę ir visi pabaliavosim.o namie graži jo šeima.deja tada mano reakcija buvo žaibiška ir jis daugiau pas mus nebepasirodė.
dabartinis mano vyras man angelas ir superinis žmogus.ir nors jam 34m,pragyvenęs jis audringą gyvenimą.viename mieste jo geriausias draugas turėjo prostitučių firmą,jis ten mirko,rusija ir rusės buvo jo antri namai.jis net pats dabar netiki kad buvo kažkas panašaus jo gyvenime.jis išsilakstęs aš rami.bet niekada neatmetu vyro išdavystės galimybės.vyrai tokie sutvėrimai-jie visi sugundomi,o moterys-gundytojos ir tokia jų paskirtis.aš džiaugiuos ,kad mano vyras mane laiko pačia geriausia jo gyvenimo moterim,nors nebeturiu to jaunatviško grožio ar to ką galėtų duot jaunutė.bet ,kad ir koks mano vyras bebūtų niekada neišdrįsčiau žengti tokio žingsnio ,kaip tu.
na tikrai tu šaunuolė ir drąsi ir duok dieve tau tokio gero nusiteikimo.bet saugok savo vyra visom keturiom,visais nagais.būk jam ta kuria negalėtų būt jokia jaunutė.ir atidžiai stebėk augančią ir bręstančią mergaitę.sėkmės jūsų šeimynai.
dabar man 30,bet dieve mano kokia aš buvau naivi iki 25metų.skaitau tavo eilutes ir prisimenu save.mano vyras buvo vyresnis už mane 6m.o aš buvau aukšta ,graži,tikrai ne kvaila ir gera žmona,bei šeimininkė.ir toks gražus atrodė pasaulis.o kaip išaiškėjo vyras ir jo draugai gyveno smagiai,ir su jaunom mergaitėm.o jos lipo jiem ant galvos.o draugai vedę su šeimom su vaikais ir nuostabiom žmonom.tos žmonos lygiai taip pat galvojo apie savo vyrus,kaip tu.net kažkada man užsiminus kažką panašaus,buvau iškoliota ir išvadinta šeimų griovėja.o aš tik norėjau atvert akis.ir kai susituokėm su antru vyru,vienas iš tų draugų vis dar bendravo su mūsų nauja šeima.ir kartą išgirdau jo pasiūlymą mano vyrui,kad jis atsives šešiolikmetę ir visi pabaliavosim.o namie graži jo šeima.deja tada mano reakcija buvo žaibiška ir jis daugiau pas mus nebepasirodė.
dabartinis mano vyras man angelas ir superinis žmogus.ir nors jam 34m,pragyvenęs jis audringą gyvenimą.viename mieste jo geriausias draugas turėjo prostitučių firmą,jis ten mirko,rusija ir rusės buvo jo antri namai.jis net pats dabar netiki kad buvo kažkas panašaus jo gyvenime.jis išsilakstęs aš rami.bet niekada neatmetu vyro išdavystės galimybės.vyrai tokie sutvėrimai-jie visi sugundomi,o moterys-gundytojos ir tokia jų paskirtis.aš džiaugiuos ,kad mano vyras mane laiko pačia geriausia jo gyvenimo moterim,nors nebeturiu to jaunatviško grožio ar to ką galėtų duot jaunutė.bet ,kad ir koks mano vyras bebūtų niekada neišdrįsčiau žengti tokio žingsnio ,kaip tu.
na tikrai tu šaunuolė ir drąsi ir duok dieve tau tokio gero nusiteikimo.bet saugok savo vyra visom keturiom,visais nagais.būk jam ta kuria negalėtų būt jokia jaunutė.ir atidžiai stebėk augančią ir bręstančią mergaitę.sėkmės jūsų šeimynai.