.......Nebijok!

Pries man isvaziuojant-mano drauge gryzo is Kroatijos,tai irgi kaip nupasakojo visokiu baisumu,tai irgi biski bijojau,tu skardziu,to vingiuoto kelio ir t...t.....,bet kaip pats vaziuoji,tai kazkaip nera labai jau baisu,viskas ten ciki,pamatysi,tik gal mums neiprasta tokie keliai,tie kalnai aplink,pamatysi kaip vietiniai ten varo tais keliukais!Veztis geriausiai eurus,na mes uz benzina,kai kur parduotuvese atsiskaitinejom kortele,tik is bankomato nesigrynink pinigu,nes labai daug nuskaiciuoja uz isgryninima ir dar dar labai nepalankiu kursu!Na rubus aisku vezkis super plonus,nes man teko eiti Makarskoj ieskoti plonu sortu ir sijono, :rolleyes:nes kaip pirma diena nuejau su savo bridzais i pliaza,tai vos nusimoviau parejus!Butinai nusipirk avalyne maudytis,nes krantas ten smulkiu akmenuku,eziu nemaciau,bet i tuos akmenukus galima susizeisti,vietoj salia pliazo yra visas turgus,ten maudymosi batai50-60 kunu- 25 litai musu pinigais,butinai nusipirk gultus ant tu akmenuku ir vezkis sketi,nes ten brangoka nuomuotis ilgiau bunant,o ir parduotuvese visi papludimio reikmenys labai brangus,mes nusipirkom Maksimoj nardymo iranga ,na tokia kinietiska paprasta uz 13 litu,o ten tokia pati kainavo 90 litu........uz gultus Lietuvoj mokejom po 11litu,o ten 60litu.tai skirtumas didelis!Neissigask,jei visur guls ausis,nes tai kyli i kalna,tai leidiesi,ir taip pastoviai,jausmas toks keistas,nu gal kam ir neuzgula,bet mums tai visiems buvo klausos pakitimu!

...Gerimus stenkis pirkti parduotuvese,nes pliazo zonoj labai dideli antkainiai,jau minejau man atrodo!....Skaniausias alus "Karlovacko",labai skanus ledai,po 3 kunas 1.5 lito......kaina dalint per puse ir viskas bus aisku,kiek musu pinigais!Butinai aplankyk Hvar ir Bol salas,ten is uosto plaukia kasdien laivai su maitinimu,tik jau neplauk "Calypsus" laivu,nes ten kaip banda suvaro ir jokio zmonisko aptarnavimo,prigrustas laivas puksejo ,o neplauke,mes likom labai nepatenkinti,o sumokejom 80euru dviems seimoms!Vaisius pirk vakare,nes vakare jie buna pigesni ir ne pliazo zonoj,nes kaip diena paklausiau meliono kainos buvo 12 kunu,o vakare jau 8 kunos!.....Nu daugiau tai ka ,nu nezinau klausk,atsakysiu!

Faina tau,tu vaziuosi ten,o as noriu vel!Butinai pienelio nuo saules pasiimk ir su didesne apsauga 30 butinai,nes mes vezemes 16,tai kas pusvalandi tepemes,nes saule svilina nezmoniskai!