taip idomiai,9men,nesioji kudikeli po sirdim,lauki jo,o paskuj depresuoji kad pagimdej?

zinoma nedok dieve ta patirt

,as pirma pagimdziau,tai vyras gere2sav,ar daugiau,pinigeliu nebuvo,biskuti mama padejo,naktis buvo asarom ,maziukas diena su naktim sumaise,o diena man tvarkitis reikejo,tai zinot,DIEVULIS PADEJO

,melsdavausi,prasiau sau ir vaikeliuj stiprybes,ir buvo lengviau,ir iki siol nemanau kad depresavau,su vyru po po pusmecio apsigyvenom atskirai,pas tievus isejau,vaiko jis nelabai lanke,pinigais nepadedavo,o as isdidi,alimentu nepadaviau,jo lab kad pavarde mano buvo,na jau harakteris mano toks,galvojau neduok dieve padosiu,dar pareikalaus matytis su vaiku

,Mano nuomone jej turi maziuka turi buti uz ji atsakinga,ir ne DEPRESUOT IR VERKT<O PASIMELSKIT<nesu as arsi pravoslave moku tik DIEVE MANo

,det pats kreipimasis iJI palengvina siela,nevaikstau i Cerkve daznai,nepasninkauju

,bet man kai sunku dievulis padeda.DAbar ESU 2vaiko mama gyvenu

,buna kad viskas ,pavargau,bet manau kad ,gal no gero gyvenimo tiesuog aptingejau,ir diekoju DIEVULIUJ uz geza vyra kuris atejas is darbo pamiega ir prie kompo siedi darbo dienomis,o savaitgali padaro pusricius i lova

,ir pasako kad myli mane,nekisu jam vaiko ziurejimo,nes manau,kad vaika iki mazdazdaug3m.turi aukliet mama ,o paskuj tietis.
Papildyta:
QUOTE(Evija_Heide @ 2009 02 21, 00:07)
labukas visoms

, mano nuomone, pogimdyvine depresija buna 9men.tiek kiek nesiojai vaikuti, tiek laiko organizmui reikia ir atsistatyti.. as pati jau turiu du vaikucius, su pirmaja pogimdyvine depresija buvo gana stipri... nes vyras dirbo nuo ryto iki nakties, gyvenome pas uosviene..pirmas vaikas.. bemieges naktys.. pati atsisesti negalejau gera menesi, nes buvau siuta po visu plysimu ir panasiai..zodziu visa tai susidejo..ir truko.. tokioje kvailoje situacijoje..pradejau verkti iki pasikukciojimu, visa ismete raudonais plemais.. vyras net masina sustabde, galvojo, kad mirstu

, o tas paskutinis lasas siam pratrukimui buvo..todel, kad neradau turguj patinkamu batu

..juokas dabar ima, bet tada buvo siaubas..nebenorejau gyventi.. na to niekam nesakiau.. tik mano mintyse tai kartais smekteledavo.. galvodavau, kam as tokia reikalinga..stora, strijuota, pabalusi, buvau priausgusi 23kg, tai ir skuros liko nemazai po gimdymo..

na zodziu..
na o antraja pagimdziau..ir depresija buvo netokia sunki, na tik viskas erzino.. rodes kur beziuriu namie nesvaru.. puolu valytis, o vaikai jau du.. vyresnioji pavydi mazosios, karias ant kaklo, mazoji verkia..na pirmos dienos buvo tokios.. paskui laikui begant pripratau, kad jau turiu dvi mergytes ir savo namus ir vyra, kurio pagalba labai svarbi ir daug graziu dalyku ko pradzioje nepastebejau..
na noriu pasakyti, kad depresijai nugaleti, reikia pagalbos is sono, ar mamos ar vyro.. kad galetum..na nors i tuolete ramiai pasedeti

: