QUOTE(edita-edita @ 2009 02 26, 12:44)
Visai nesutinku ka cia prirasei
Ir ziurek neprisikalbek kad tau taip nebutu kaip kitom jei dar viena vaika turesi , baisus jausmas , negali apsakyti kas tau darosi ir jei tai patirsi tai tada suprasi nepadeda nei i svecius isejimas nei draugiu atejimas jei nezinai kaip ten buna nekalbek
Situacija kai sugyventinis megstantis isgerti,kadaise vartojas narkotikus pies mums susipazynus,jau budama nescia tai suzinojau,taipat man pastojus santikiai atsako prasidejo draugai isgertuves vel narkotikai!neatejimas namo kitos moterys,isejau pas tievus,ten irgi nepiragai,mama kai uzgerdavo tai as buvau paskutinis zmogus pasaulyje jaj1!Seip mano tevai yra

kai negeria

.tai va.SU sugyventinui dar tai gyvenom tai negyvenom gal iki metu kol vaikuciuj suejo,nes pradejo badytis.BEt kai pastojau tvirtai apsis[prendziau buti gera mama,galejau padaryt aborta,bet bijojau nepastot paskuj.pagimdziau,pagalbos jokis,na mama kai negerdavo padedavo,o taip nakti su diena vaikutis sumaises buvo,o diena asmiegot negalu,organizmas toks

,taigi visa meile atiduodavau vaikuciuj,buvau lauke,kai vaikstai apie nieka negalvojej tiesuog vaikstai vaikutis miega,ir jokiu minciu.gulejau lygonynej apie 2men su juo,nes lygos uzpuoleviena po kitos,vienintelis dalikas meldziau stiprybes sau.is darzelio mus nurase,nes mat pora kartu girta mama vaika bande pasiimt,o kai pradejau dirbt,tai po darbo ,kai negalejau iki namu dasiskambint,lekiau po alubarius vaiko jieskot,gerai kad maziam mieste gyvenom,tai visus pazinojau,taip rasdavau savo maziuka.jis pats gerausias vaikas pasaulyje,nors ir sunkaus harakteruo.Istekejau antra karta dabar skustis negaliu niekom,kaip ir virsuj rasiau.Dabar gyvenu

,gal ir sunku vaikuti nesiot,ar maitint,ar nakti keltis,bet pabandikit,su susiuta parpviete,kai gulint reika sedet,vaiksciuot,vaika vesiot,ir t.t/ir net negalvot kad kaskas negerai,juk dievulis davie sveika vaikeli,kuris uzaugs,reikia dziaugtis kad yra skalbimo masinos,pampersai ir kiti patogumai,as rankom skalbiau.dabar gyvenu,gerai viska turiu,o pies 5m.tik gyvent pradejus pagimdziau!man atvirksciai stiprybes gyvent VAIKUTIS DAVE,pripazistu tik sunkia forma,o visa kita nesamone.ir neturejau as laiko depresot,nes bijojau kad mano nuotaika vaikeliu nepersiduotu>