Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: "Pilaitukas"

QUOTE(reginac @ 2008 11 11, 00:08)
4u.gif Mielos mamytes,prisijungiu prie jūsų diskusijų,nes pasidarė įdomu ax.gif neatrodo,kad jums rūpėtų vaikų ateitis,o tik ple ple ple  bigsmile.gif  sory,jei ką užgavau,bet geriau skirkit daugiau laiko savo brangiems žmogučiams,nei gvildenkit nepagrįstas tiesas. Keista ,kad mumyse dar galioja tas tam sakė,tą pasakė smile.gif  geriausia nueit ir įsitikint mirksiukas.gif

Nu man tai atrodo ,kad forume mamos dalinasi patirtim, galbūt ieško atsakymų į rūpimus klausimus,diskutuoja dominčiomis temomis, o ne teigia kažkokias "nepagrįstas tiesas", ar be reikalo kažką ten blevyzgoja. P.s. O jūs pati ką tada prie kompo veikiat? g.gif Greit marš vaikais rūpintis smile.gif .Cia as ne piktai, jei ką. smile.gif
Atsakyti
Man irgi patinka kai žmonės išsisako sau akualiais klausimais, o ne kritikuoja. Kiek suprantu tam forumai ir sutverti

Atsakyti
Gal kas galit pasakyt,iki keliu galima pagaut direktore darzelyje vakarais? g.gif
Atsakyti
Man atrodo mano vaikutis irgi gali nepatekti 2009 metais i darzeli teks ieskotis kito varianto o paskui pervesim i si, kuris salia namu, bet bijau kad vaikui bus didelis stresas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2008 11 11, 09:09)
. Aš pvz. buvau nuėjusi į naują darželiuką, tai puikiai žinau, kad mes eilėje 64 berods, tai tikrai šiais metais nepakliusim į 2006m. gimusių vaikų sarašą, todėl gruodžio mėn. pradėsim lankyti darželį Naujininkuose, nes netoli mano darbo. Labai liūdna, bet ką gi dabar padarysi, neištempsi juk to darželio. Pasilieku sau vilties kitiems metams tongue.gif

O gal ka pasake direktore konkretaus del 2006 m gimusiu vaiku? Kada bus tikslus sarasai?Kada atidarys pirma grupe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2008 11 11, 22:35)
O gal ka pasake direktore konkretaus del 2006 m gimusiu vaiku? Kada bus tikslus sarasai?Kada atidarys pirma grupe?  ax.gif
kadangi už durų sėdėjo dvi mamos, tai mes be eilės užėjom tik dėl sąrašų, tai nieko daug negaliu pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
O sakykit po kiek vaikuciu dabar grupese yra g.gif cia matyt geriausia zino tos mamos kuriu vaikai jau lanko darzeli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 12, 09:07)
O sakykit po kiek vaikuciu dabar grupese yra  g.gif  cia matyt geriausia zino tos mamos kuriu vaikai jau lanko darzeli  rolleyes.gif

Apie 10+ vaikučių.
Mūsiškėj užsiregistravo 11, vienas koks neateina dėl ligos, tai būna 8-9-10 grupėje.
Kitose, kiek matau pareidama - irgi panašiai tų žvirbliukų mirksiukas.gif

Buvo žadėta atidaryt 7 grupes, tai gal tiek ir yra unsure.gif Na, bent jau panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.E. Aistė&Julijonas: 12 lapkričio 2008 - 09:54
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 11 12, 10:25)
Apie 10+ vaikučių.
Mūsiškėj užsiregistravo 11, vienas koks neateina dėl ligos, tai būna 8-9-10 grupėje.
Kitose, kiek matau pareidama - irgi panašiai tų žvirbliukų mirksiukas.gif

o kiek yra grupiu gal zinot? rolleyes.gif
Atsakyti
Pilaituke siandien teiravausi del 2006 m. vaiku eiles, pasirodo, sarasus tu, kurie pagal gatves nepriklauso, grazino atgal i Giluzi. Taip kad skirstymas pagal gatves vis delto egzistuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aunara @ 2008 11 13, 01:03)
Pilaituke siandien teiravausi del 2006 m. vaiku eiles, pasirodo, sarasus tu, kurie pagal gatves nepriklauso, grazino atgal i Giluzi. Taip kad skirstymas pagal gatves vis delto egzistuoja verysad.gif

Sveikos,

gal kuri turite kontaktus naujos direktores, nes mes taip pat gime 2006 m. ir pagal gyvenemaja vieta priklausom siam darzeliui smile.gif , taciau kiek beskambinu tuo p.Kibirkstienes duotu nr. niekas kaip neatsako, taip neatsako g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2008 11 13, 00:19)
Sveikos,

gal kuri turite kontaktus naujos direktores, nes mes taip pat gime 2006 m. ir pagal gyvenemaja vieta priklausom siam darzeliui  smile.gif , taciau kiek beskambinu tuo p.Kibirkstienes duotu nr. niekas kaip neatsako, taip neatsako g.gif

869805110-atrodo toks, bent jau buvo rašyta anksčiau šioj temoj.
Papildyta:
QUOTE(Aunara @ 2008 11 13, 00:03)

Tikrai taip unsure.gif As tai Kibirkštienei skambinau ,tai patvirtino, kad pirmiausia atsizvelgiama į gyvenamąją vietą. (nors iš mūsų namo vaikas kazkoks kazkaip įtrauktas į naują darza, nors irgi NEPRIKLAUSO).
Atsakyti