Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: "Pilaitukas"

O kokia pazyma ar dokumenta reikia gauti jei vaika auginu viena? Ir is kur? unsure.gif Ar cia reikejo atnesti isirasant i darzeli? blush2.gif tikiuos nevelu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 23, 14:55)
O kokia pazyma ar dokumenta reikia gauti jei vaika auginu viena? Ir is kur?  unsure.gif Ar cia reikejo atnesti isirasant i darzeli?  blush2.gif tikiuos nevelu  doh.gif

pas juos skaitosi viena auginanti mama jei vaiko tevelis mires, o jei nesusituoke ar issiskyre tai tipo nesiskaito...as jau klausiau ten ju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 23, 14:55)
O kokia pazyma ar dokumenta reikia gauti jei vaika auginu viena? Ir is kur?  unsure.gif Ar cia reikejo atnesti isirasant i darzeli?  blush2.gif tikiuos nevelu  doh.gif

pas juos skaitosi viena auginanti mama jei vaiko tevelis mires, o jei nesusituoke ar issiskyre tai tipo nesiskaito...as jau klausiau ten ju... ax.gif
Atsakyti
man rodos dabar vieniša mama yra tokia, kurios vaiko tėvas nepripažįsta, t.y. neduoda savo pavardės.
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2009 04 23, 18:21)
man rodos dabar vieniša mama yra tokia, kurios vaiko tėvas nepripažįsta, t.y. neduoda savo pavardės.

tai taip, bet kai konkreciai paklausiau pilaituko direktores tai pasake, kad vienisa laikoma ta mama kurios vaiko tevelis yra mires...gal kas pasikeite, kalbejau sausio men tel g.gif
Atsakyti
QUOTE(>:<AfRoDiTe>:< @ 2009 04 22, 14:45)
Gal ne taip surasiau, Riti,  doh.gif  tiesiog kvieciau menuliukes pasireiksti ir i pasta, savo nuomones issakyti  drinks_cheers.gif  O cia ir smagu su mamytemis pliurpti, info dalintis  thumbup.gif  Laukiame Jusu prisijungiant  menuliuku grupeje linksmoje bigsmile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 04 23, 17:25)
tai taip, bet kai konkreciai paklausiau pilaituko direktores tai pasake, kad vienisa laikoma ta mama kurios vaiko tevelis yra mires...gal kas pasikeite, kalbejau sausio men tel g.gif

nesiginčysiu, bet manau, kad visur vienodai turi būt traktuojamas tas pats terminas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2009 04 24, 11:28)
nesiginčysiu, bet manau, kad visur vienodai turi būt traktuojamas tas pats terminas  mirksiukas.gif

vienisa mama laikoma,kai vaiko gimimo liudijime nera irasyta tevo pavarde
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 04 23, 19:25)

Vienisa mama ,kurios vaiko tevelis-mires,laikoma NASLE. Zinau,nes pati ilga laika tokia buvau. O vaikas-naslaitis. manau,kad vienisos mamos apibudinimas kitoks. g.gif Galbut,kai vaikas gimimo liudijime turi vietoj tevo pavardes "bruksniukus".. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2009 04 24, 20:13)
vienisa mama laikoma,kai vaiko gimimo liudijime nera irasyta tevo pavarde

aš taip ir buvau parašius mirksiukas.gif
Atsakyti
Betgi koks absurdas. Tai jei vaika pripazino, bet kartu negyvenam ir retai bendraujam, tai vis tiek nesu vienisa mama? doh.gif Smagu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 04 25, 07:04)
Betgi koks absurdas. Tai jei vaika pripazino, bet kartu negyvenam ir retai bendraujam, tai vis tiek nesu vienisa mama?  doh.gif Smagu..  unsure.gif

tai vat, sake nebent pateikti is teismo sprendima kad priteistas vaikui islaikymas o is antstoliu kad nemoka to priteisto islaikymo g.gif
Atsakyti