Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: "Pilaitukas"

QUOTE(dzhina @ 2009 09 08, 09:25)
o Jusiskis su geltona maikute siandien? wub.gif

taip ax.gif

QUOTE(vaidusee @ 2009 09 08, 09:45)
Mūsiškė, tai šiandien tėveliui pareiškė, kad nenori ir neis į darželį. tai jis pažadėjo, kad eis po rūką pasivaikščiot, tai tada susidomėjo  smile.gif
Kažin ar daug ašarų buvo g.gif

man atrodo, kad kai veda į darželį tėtis, tai mažiau ašarų būna. Mūsiškiui būna sunku keltis, paskui sako, kad niekur neis, nes dar miega, bet pro duris išeidamas visad pasako ate...
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2009 09 08, 10:53)
taip  ax.gif
man atrodo, kad kai veda į darželį tėtis, tai mažiau ašarų būna. Mūsiškiui būna sunku keltis, paskui sako, kad niekur neis, nes dar miega, bet pro duris išeidamas visad pasako ate...

mūsų irgi tas pats biggrin.gif
Žinoma su tėveliais lengviau jiems atsisveikint. Nes vieną dieną vedžiau aš, tai auklėtoja į glėbį pasiėmusi nusinešė verkiančiądoh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra kas nors, kas lanko ar lankys Mėnuliukų grupę? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. mes irgi kita savaite eisim pratintis i paciu maziausiu grupe smile.gif Neisivaizduoju kaip viskas bus.. O sakykit, kaip aukletojos? Ar susitvarko? Man kazkodel atrodo kad jos visos jaunos ir be patirties ax.gif cia gal del to kad darzelis naujas lotuliukas.gif O siaip tikuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif jus man dabar pasakykit ar tikrai butina vaika pradeti vesti i darzeli nuo rugsejo pirmos kaip kad mums sake darzelio direktore, ar cia tik jos norai g.gif cia as sneku apie pacius maziausius leliukuskurie tik prades lankyti darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elingami: 09 rugsėjo 2009 - 14:03
QUOTE(elingami @ 2009 09 09, 15:02)
sveikos 4u.gif  jus man dabar pasakykit ar tikrai butina vaika pradeti vesti i darzeli nuo rugsejo pirmos kaip kad mums sake darzelio direktore, ar cia tik jos norai g.gif cia as sneku apie pacius maziausius leliukuskurie tik prades lankyti darzeli mirksiukas.gif

Na jei jūs papuolėt į Mėnuliukų grupę, tai ten visiems 15 vaikučių yra suskirstytas pradėjimo lankyti darželį laikas, kad visi kartu neateitų,kad auklėtoja pratintųsi po kelis. Nuo rugsėjo 1 mačiau paskirta ateiti 4 vaikučiams, po savaitės 2, dar po savaitės 1 ir t.t. Mes pradėsim lankyti nuo 21 dienos, kai jau grupėje turėtų būti 7 vaikučiai. Vėliau lauksim prisijungiant likusių, paskutinis mačiau berods lapkričio netgi mėnesį prisijungs...
O jei bendrai imant, tai (kiek aš supratau iš pokalbių) grupes formuoja rusėjo mėnesiui, nebent paskui apsigalvoja tėvai ir neleidžia kokio vaikučio tai į jo vietą pakviečia lankyti sekantį iš sąrašo, todėl gali būti, kad grupės pildysis visų metų eigoje...
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
Nugis zinokit kiek pakraupus esu, gal ir visur taip, bet kazko cia nesuprantu.
Vakar mazyle pasieme mociute is darzelio. Prie virtinuku ipilta buvo vos puse puodelio arbatos, ir aukletoja pareiske, kad daugiau atbatos nera ir vaikam pila vandeni is krano.
Cia tingejimas atsinesti daugiau arbatos ar taupymo sumetimais?
Na kiek gali ta arbata kainuoti? Uzvirinti vandeni, maziukam i gera litra ideti viena arbatos maisiuka? Pora saukstu cukraus? Ir kiek turim 20 centu?
Siaip stengiuopsi kiek galiu nevirinto vandens negerti, pas mus kad ir kokios nustatytos normos leistinu brudu vandenyje, jos vistiek nieko gero, bakteriju ir taip aplinkoj pilna - uztenka, tai kam tus mazus vaikus girdyti nevirintu vandeniu?
Ne tragedija aisku, nu bet ant tokiu dalyku taupyti, tai jau net nejuokinga darosi..
Tai gal dar pradeti nesti termosus i darzeli kad vaikui gerti duotu.
Mama sake kiekviena karta parsivedus is darzelio po pora puodeliu skysciu isgeria. Cia normalu?
Atsakyti
o cia kurioj grupej? blink.gif
man meskiuku aukletoja pasake, kad reikia karta per sav atnesti po buteli negazuoto mineralinio vandens, o siaip as esu idejusi saviskei buteliuka maza vandenio i spintele... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 09 15, 11:03)
o cia kurioj grupej? blink.gif
man meskiuku aukletoja pasake, kad reikia karta per sav atnesti po buteli negazuoto mineralinio vandens, o siaip as esu idejusi saviskei buteliuka maza vandenio i spintele... g.gif

Va reiks paklausti kaip cia su tuo reikalu daryti. siaip yra versija kad neduoda vaikams gerti tam, kad maziau i tulika lakstytu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 15, 14:06)
Va reiks paklausti kaip cia su tuo reikalu daryti. siaip yra versija kad neduoda vaikams gerti tam, kad maziau i tulika lakstytu sad.gif

nu nieko sau... blink.gif blink.gif blink.gif
reiks dukreles pasiklausti ar ji gerti norejo arba pasimatys kad isgere buteliuka is spintutes g.gif
Atsakyti
sakirtingos grupes, skirtingos aukletojos, skirtingai elgiasi.
Siaip drauge is savo patirties va kaip rase kai paklausiau ar nepastebejo tokios problemos (cia kitam darzeli):
"kai lopselio grupe lanke irgi namo grizes ziauriai daug gerdavo. Ir auklėtoja kazkada seniai „atsiprase“ uz tai, kad sunus pridare i kelnytes, nes ji dave jam daug gerti... Ir kai pernai ateidavom pasiimt is darzo ir lauke vaikai budavo, tai sededavo visi smelio dezej arba dazniausiai prie auklėtojos ant suoliuko ir tik dabar viena mergyte papasakojo mamai, kad: „negalima darzely lauke begiot, nes issimusi visus dantukus“. zodziu galvok ka nori, bet ten auklėtojos ir papasakoja, ko nereikia ir padaro taip kad joms lengviau butu.."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 15 rugsėjo 2009 - 13:44
Mano sunus zuvyciu grupeje, kai vaikai nori gerti, aukletoja sake, kad visada turi virinto vandenuko. Esam su juo susitere, kad kai nori gerti, praso aukletojos. tai gal cia kaip kurioje grupeje g.gif
Atsakyti