Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: "Pilaitukas"

QUOTE(Supervyras @ 2008 09 26, 09:17)
Ko jūs veržiatės į tą Pilaituką?
Svarbiausia ne geras darželis, o pedagogas...

nes kitue priimti nenori/negali biggrin.gif
tenka kostatuoti liūdną faktą: šiais laikais darželiai renkasi vaikus/tėvus, o ne atvirškčiai g.gif
.... nebent piniginė stora....
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2008 09 26, 13:48)
nes kitue priimti nenori/negali  biggrin.gif
tenka kostatuoti liūdną faktą: šiais laikais darželiai renkasi vaikus/tėvus, o ne atvirškčiai  g.gif
.... nebent piniginė stora....

Mano vaikas yra alergiskas pelesiams, taigi,senuose pastatuose ju pilna,ypac darzeliuose,kurie neremontuojami nuo caro maro laiku.Todel mums labai aktualus naujasis darzelis.
Zodziu,laukiame spalio ir bus matyti ko sulauksime doh.gif
Beje,Pilaites darzeliuose stora pinigine jau nepades,nes grupes perpildytos kone dvigubai nei leistina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureja25: 26 rugsėjo 2008 - 14:33
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 09 26, 11:55)
Nes norim  cool.gif

Teoriją žinom,
bet kažin kodėl dažniausiai panašiuose spausdintuose tekstuose būna kalbinama  kokia nors jau super duper pačio krūčiausio ir visokiausio darželio direktorė/vadovė/ įkūrėja ?

Ar jūs norite pasakyti, kad būtent šiame darželyje nėra nei vienos tinkamos pedagogės?

1. Pradžia bus tragiška g.gif
2. Už valdišką algą su 21-25 vaikų grupe gali dirbti tik pamišusios auklėtojos.
3. Reikės labai daug paramos.
4. Visi žinom kaip dabar stato naujus pastatus (ypač už valdiškus pinigus).

Linkiu visiems pionieriams: ištvermės, nesirkite ir storos jums piniginės mirksiukas.gif
Atsakyti
Is pradziu bus tikrai daug makalynes blink.gif seno darzelio direktore man pasakojo, kad ju kolektyvas pilnai nusistovejo per kokius 5 metus. visi apsislifavo, priprato vieni prie kitu.
tai kad teveliams reikia pasiruosti visokiausioms smulkmenoms, kurios gadins nervus, bardakeliui. bet tai tik laikina!
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2008 09 26, 21:28)
Is pradziu bus tikrai daug makalynes  blink.gif seno darzelio direktore man pasakojo, kad ju kolektyvas pilnai nusistovejo per kokius 5 metus. visi apsislifavo, priprato vieni prie kitu.
tai kad teveliams reikia pasiruosti visokiausioms smulkmenoms, kurios gadins nervus, bardakeliui. bet tai tik laikina!

rinkliavu bus per akis..... maciau, dar lyg pliki langai buvo.Taigi, reikes pradeti nuo uzuolaidu ar zaliuziu.Truks visko..... Dabar tai jau tikrai reikes storos pinigines biggrin.gif .Bet man tai dzin... Kiek reikes, tiek duosime...Svarbu kad vaikams butu gerai.Svarbiausia, kad patektume i ta darza ir kad butu geros aukletojos, jos nesikeistu.
Atsakyti
sveiki. mes irgi laukiam atidarymo. del pedagogu, tai girdejau, kad puse yra, tos kas yra , neblogos ir fainos pedagoges, bet ju labai truksta, taigi unsure.gif
o siaip tai reiktu kazkaip padedi kiekvienai grupej tevu savo grupej su zaislais, knygom ir patalais, man regis rolleyes.gif
suzinojau, kad jie is tevu prasyti kol kas negeli, nes yra remiamas savivaldybes ir pan. taigi ziuresim. apie direktore girdejau neblogus atsilepimus. taigi laukiam nesulaukiam atidarymo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Cia ivairiu minciu kyla prisiklausius jusu pasakojimu mirksiukas.gif As taip pat noreciau savo mazaja i naujaji darzeli uzrasyti, tai cia reiktu eiti pas senojo darzelio direktore? Noreciau nuo kitu metu, bet panasu, kad nelabai papulsim, kai tiek norinciu schmoll.gif Esu uzrasius Lazdynuose, bet ten jis nelabai priklauso del gyvenamosios vietos.
Atsakyti
QUOTE(liver @ 2008 09 27, 13:00)
Sveiki, 

Cia ivairiu minciu kyla prisiklausius jusu pasakojimu mirksiukas.gif  As taip pat noreciau savo mazaja i naujaji darzeli uzrasyti, tai cia reiktu eiti pas senojo darzelio direktore? Noreciau nuo kitu metu, bet panasu, kad nelabai papulsim, kai tiek norinciu schmoll.gif  Esu uzrasius Lazdynuose, bet ten jis nelabai priklauso del gyvenamosios vietos.

Kiek žinau, užrašinėti vaikus ir tikrintis dėl esamų sąrašų bus galima nuo 10 01, kai oficialiai atsidarys daržas. Pas naujojo daržo direktore.
Senojo daržo direktorė to reikalo nebekuruoja.
Nežinau, gal kas keitėsi....
Čia informacija ir situacija keičiasi vos ne dienom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kalbejaum ir as su savivaldybes atstovais. Stai ka man pavyko suzinoti: dvimeciu grupiu turbut isvis nebus, nes netelpa vyresni vaikai. I klausima, kur reikes vaika vesti vienintelis atsakymas buvo :"Suprantu, kad padetis tragiska, bet nieko padeti negaliu". Taip kad mamytes prognozes liudnos.....

Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2008 09 29, 18:47)
Sveikos,

kalbejaum ir as su savivaldybes atstovais. Stai ka man pavyko suzinoti: dvimeciu grupiu turbut isvis nebus, nes netelpa vyresni vaikai. I klausima, kur reikes vaika vesti vienintelis atsakymas buvo :"Suprantu, kad padetis tragiska, bet nieko padeti negaliu". Taip kad mamytes prognozes liudnos.....

blink.gif blink.gif nejuokauji ?????
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(čia isteriškas juokas, jei ką. Iš nevilties.)
Nuostabi išeitis iš situacijos: patys pripažįsta, kad 2metinukų grupių reikia daugiausia, tai kam spręsti problemą, tiesiog atsisakyti tokių grupių ir nebus problemos.
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2008 09 29, 20:57)
blink.gif  blink.gif  nejuokauji ?????
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
(čia isteriškas juokas, jei ką. Iš nevilties.)
Nuostabi išeitis iš situacijos: patys pripažįsta, kad 2metinukų grupių reikia daugiausia, tai kam spręsti problemą, tiesiog atsisakyti tokių grupių ir nebus problemos.

Tikrai nejuokauju, pati likau baisiai pasipiktinusi, juo labiau, kad pas mus tevelis magistratura dieniniame studijuoja. Ponia Vidmante is Svietimo skyriaus dabar aplamai telefono nekelia, tai kreipiausi reg. pastu, ziuresim kas bus.......
Atsakyti
Kuo toliau,tuo linksmiau doh.gif Vadinasi,atidaro darželį... Be rudens manau nieko nebus verysad.gif
Atsakyti