Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo tirpsta rankos, traukia akį

Po gimdymo praėjo daugiau kaip 1,2 metų, bet dešinės rankos tirpimas tik stiprėja. Galvojau, gal koks nervas užspaustas. Bet geros informacijos gavau čia. Tik jūs visos rašot, kad jums praėjo tirpimas rankos, o man tik stiprėja. Eisiu pas gydytoją unsure.gif
Atsakyti
tirpsta ranku plaštakos, dažniausiai dešnes rankos. O per neštuma kartais nutirpdavo rankos, dažnai pirštai., bet cia gal del magnio trukumo
Atsakyti
Labutis,man ir po gimdymo labai tirpsta rankos,o jau praejo 7men....Dabar tik suvokiu kad tai gali tikrai Mg trukumas,nes maitinu pati ir jokiu vitaminu negeriu.O visada galvojau kad nepatogiai miegu doh.gif Bet man ne tik rankos tirpsta,bet ir apacia nugaros,ryte su asarom atkeliu kojas doh.gif nors man ir nedare epiduro,gimdziau naturaliai...teks ir man apsilankyti pas gydytojus.
Atsakyti
nezaiskit vien su magniu, butinai eikit pas gydytoja prasyti masazu. ir as nekreipiau demesio, tirpsta tai tirpsta, kol viena diena prabudau susukta viena veido puse. nuo nuovargio ar streso raumenys gali buti uzspaude koki nerva. laikui begant mazytis pirstu tirpimas gali progresuoti i rimtesnius neurologinius sutrikimus. nezaiskit savo sveikata!
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmas @ 2006 08 02, 08:17)
mano mažei greitai bus 7mėn. kai buvo jai 4-5mėn. nemoku apsakyti kaip tirpo kairė ranka,nuo alkūnės iki prštų galiukų...mama paaiškino,kad taip jai buvo...ir kad tai savaime praeina tik reikia kentėt..taigi kentėjau, vitaminų pagėriau į kurių sudėtį įena kalcis,magnis... nežinau ar dėl jų ar tiesiog praėjo tas periodas(adaptavausi ) bet praėjo
thumbup.gif

man irgi rankų skausmai ir tirpimai prasidėjo per pirmą nėštumą.nekreipiau per didelio dėmesio,praėjo biggrin.gif prisiminiau ta malonumą per antrą nėštumą doh.gif ir iki šiol sukioja skauda net ir verkt pradedu iš to ''malonumo''.gyd.sakė teptis su meškos taukais,bet nelabai padeda schmoll.gif turbūt ir reiks kentėti doh.gif o kas belieka g.gif
Atsakyti
Paskaičiau, kad ne man vienai taip ir palengvėjo smile.gif
Man pradėjo tirpti kairė ranka po gimdymo praėjus porai mėn. (dabar 5,5 mėn.). Iš pradžių tirpdavo vienoj pozoj ilgiau panešiojus lelią, vėliau kartais naktį arba ilgiau laikant telefoną prie ausies. Supanikavau ir nulėkiau pas gydytoją. Keista, apie magnio trūkumą net neužsiminė, o pasakė, kad rankos tirpsta tik nuo nugaros problemų. Nustebau, nes jokių pretenzijų savo nugarai neturiu. Skyrė procedūrą, kuri vadinasi darsonvalizacija. Vakar kaip tik buvo paskutinis 10 kartas ir tikrai pagerėjo. Nežinau kas padėjo, ar procedūra ar tai placebo efektas, bet tikrai geriau thumbup.gif
Vis tik nežymų pirštų tirpimą vakar dar buvau pajutus. Ką gi, ačiū už info apie magnį - dabar kaip nors, o kai baigsiu maitinti mažylę, gersiu Mg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hada: 27 kovo 2009 - 13:00
man tai jau nėštumo metu prasidėjo tokie tirpimai trijų pirštu dėl neaiškios priežasties.. niekas negalėjo aiškint kodėl - kažkaip savaime praėjo g.gif
Atsakyti
Man nėštumo metu būdavo nutirpsta tai ranka tai koja, ir dabar vėl buvo pradėję tirpti-bet man gydytoja sake pagerti magnio-aš sugeriu 10, ir praeina thumbup.gif
Atsakyti
o jums tirpsta ne tos rankos, į kurias buvo įstatytos lašelinės gimdymo metu (į riešo zoną)? nes mane irgi kelis mėnesius po gimdymo kamavo ir gąsdino dešinės rankos trijų pirštų tirpimai, bet aš siejau tik lašeline, nes pirmą mėnesį tai net paspaudus dūrio vietą iškart tuose pirštuose pasijausdavo
Atsakyti
As cia gal ne i tema, bet as turejau labai daug prblem del vienos rankos tirpimo... doh.gif bet nebuvau nei nescia nei po gimdymo....ir man kas padejo tai gydomieji masazai, nes pasirodo buvo kakle kazkokie ale akmenys ar kas ten, nu zodziu uzspaustas nervas kuri man ismasazao ir visi tirpimai dingo....gal kam pades... 4u.gif
Atsakyti
man irgi tirpsta po kiekvieno gimdymo. ypac nakti iki skausmo. po 1 gimdymo buvau pas neurologe, tai liepe gert B grupes vitaminu ir nuo uzspausto nervo nitroglicerino tableciu, kurios l. greit padejo. tas buvo pries 15 metu. po 2-o gimdymo praejo savaime. dabar, po trecio, vel tirpsta ir skauda nakti. Bet pati maitinu, o tai magnio negalima?
Atsakyti
Man irgi tirpsta kairės rankos pirštai (šioje rankoje buvo įstatytas kateteris). Gydytoja sakė, kad tai gali būti dėl to, kad trūksta kalio. Pradėjau papidomai gerti kalio, tikiuosi, kad padės.
Atsakyti