QUOTE(mistico @ 2012 07 21, 17:06)
Palaukit, palaukit...
Skaitau, kad yra tokių, kurios pastojo, naudodamos prezervatyvus, kurie nei plyšo, nei nusmuko?
Tikrai ?

Skaitau, kad yra tokių, kurios pastojo, naudodamos prezervatyvus, kurie nei plyšo, nei nusmuko?
Tikrai ?

Man rodos didziuma pastojo su prezervatyvais, kai mylejosi be, o tik pries pacia pabaiga jau uzdeda. Kazkur teke skaityti, kad daugelis taip naudoja

QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 21, 17:23)
Man rodos didziuma pastojo su prezervatyvais, kai mylejosi be, o tik pries pacia pabaiga jau uzdeda. Kazkur teke skaityti, kad daugelis taip naudoja 

nu cia tai nesamone

QUOTE(applejuice @ 2012 03 15, 03:42)
Per 3 metus buvo 3 'avarijos', bet tik del musu paciu kaltes. Pritariu sakancioms kad teisingai naudojant labai patikima 

per 10 metu nei karto nepavede

Pakanka prezervatyvų pilnai apsaugai
Tik nereikia žaisti be jų ir užsidėt prieš "pabaigą".

QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 21, 17:23)

naudojames tik jai ir net nesiruosiukada nors pradeti gerti KT. 7 metai, kol kas jokiun nesklandumu
tfu tfu tfu
)

Na, mes 8 metus naudojam ir jokių bėdų nebuvo - nei suplyšo, nei nusmuko, nei dar kas pasidarė. Nustojom naudoti tik tada, kai nusprendėm, kad jau metas