Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pakanka prezervatyvo pilnai apsaugai?

po nestumo netiko kontraceptines tabletes,teko laikinai naudoti prezervatyvus,rezultatas turiu trecia vaika,ir esu dabar labai laiminga,bet prezervatyvais nebepasitikiu
Atsakyti
pagrindinė apsaugos priemonė-patikima,nei karto nepavedė,tačiau man nepatinka,nežinau kaip kitoms,ar nejaučiat diskomforto?
Atsakyti
Stipriai mažna pojūčius, dėl to nebenorėčiau prie jų sugrįžti.
Atsakyti
Palaukit, palaukit...
Skaitau, kad yra tokių, kurios pastojo, naudodamos prezervatyvus, kurie nei plyšo, nei nusmuko?
Tikrai ?
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mistico @ 2012 07 21, 17:06)
Palaukit, palaukit...
Skaitau, kad yra tokių, kurios pastojo, naudodamos prezervatyvus, kurie nei plyšo, nei nusmuko?
Tikrai ? 
blink.gif

Man rodos didziuma pastojo su prezervatyvais, kai mylejosi be, o tik pries pacia pabaiga jau uzdeda. Kazkur teke skaityti, kad daugelis taip naudoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 21, 17:23)
Man rodos didziuma pastojo su prezervatyvais, kai mylejosi be, o tik pries pacia pabaiga jau uzdeda. Kazkur teke skaityti, kad daugelis taip naudoja blush2.gif

nu cia tai nesamone doh.gif jug dar pries akta gali buti spermos doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2012 03 15, 03:42)
Per 3 metus buvo 3 'avarijos', bet tik del musu paciu kaltes. Pritariu sakancioms kad teisingai naudojant labai patikima  thumbup.gif

per 10 metu nei karto nepavede smile.gif,, kad nekiltu klausimo del vaisingo, taip kai reikejo tai ir uzderejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakanka prezervatyvų pilnai apsaugai 4u.gif Tik nereikia žaisti be jų ir užsidėt prieš "pabaigą".
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 21, 17:23)

drinks_cheers.gif žinau ne vieną tokį pavyzdį iš draugių tarpo,reikia naudot teisingai-"nuo-iki" smile.gif
Atsakyti
pakanka, kol kas penkis metus nepavedė 4u.gif
Atsakyti
naudojames tik jai ir net nesiruosiukada nors pradeti gerti KT. 7 metai, kol kas jokiun nesklandumu smile.gif tfu tfu tfu smile.gif)
Atsakyti
Na, mes 8 metus naudojam ir jokių bėdų nebuvo - nei suplyšo, nei nusmuko, nei dar kas pasidarė. Nustojom naudoti tik tada, kai nusprendėm, kad jau metas nestuke.gif smile.gif
Atsakyti