Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pakanka prezervatyvo pilnai apsaugai?

As tai lb dziaugiuosi kad meciau tas KT ir gryzom prie senos geros (tikiuosi) apsaugos priemones ploja.gif nebereikia sukt galvos, ar tik nepamirsau isgert tabletes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2009 06 14, 21:50)
As tai lb dziaugiuosi kad meciau tas KT ir gryzom prie senos geros (tikiuosi) apsaugos priemones  ploja.gif nebereikia sukt galvos, ar tik nepamirsau isgert tabletes... doh.gif

mano situacija tokia pati smile.gif
Atsakyti
Na mes irgi naudojam prezervatyvus jau 7 metai, tik jau nutikimu tai turejau ne viena. Neseniai plyso tiesiog viduje, kosmaras, nesupratom kas kodel ir kaip, tai manisksi leke nakti i vaistine to postinoro, nors ir koks jis kenksmingas, bet ka daryti. ax.gif Na o naksciau turejau dar viena nemalonu atveja, kai prezervatyvas tieisog nusmuko manyje ir liko tenais, patikekit, oi vargau, net ir pajuokavome su vyru, kad ot bus grazu, kai reikes pas ginekologe eit su juo... 4u.gif ax.gif blink.gif Zodziu alternatyvos nera, arba gerti visas tas KT, detis spirales, arba prezervatyvai. Mes likome prie pastaruju drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat meciau gerti KT (ir labai dziaugiuosi) ir dabar grizom nuo ko pradejom - pezervatyvu. Ir esu labai patenkinta. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau planuojame su vaikinu savo "pirmąjį kartą". Prieš kelias dienas vos neįvyko, bet ačiū Dievui, mano protas dar nebuvo visiškai aptemęs ir laiku sustojom (neturėjom pasiruošę jokių apsisaugojimo priemonių). Žinoma, rinksimės prezervatyvus, bet kai pasiskaičiau šią temą, šiek tiek išsigandau. Sakykit, tai tikrai dažnai jie plyšta? biggrin.gif
Atsakyti
O mes saugomes geriausiai nutrauktu aktu, nesinori jokiu prezervatyvu.
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2012 03 12, 20:31)
Jau planuojame su vaikinu savo "pirmąjį kartą". Prieš kelias dienas vos neįvyko, bet ačiū Dievui, mano protas dar nebuvo visiškai aptemęs ir laiku sustojom (neturėjom pasiruošę jokių apsisaugojimo priemonių). Žinoma, rinksimės prezervatyvus, bet kai pasiskaičiau šią temą, šiek tiek išsigandau. Sakykit, tai tikrai dažnai jie plyšta? biggrin.gif

jei nėra prezervatyvo, visad galima pasinaudot NLA ax.gif
Nedažnai. Per 5 mėn. mums tik 1 kartą plyšo ir to sako, kad aš su nagu įdrėskiau blush2.gif o pasinaudot jais tenka lb dažnai smile.gif

QUOTE(mijaxxx @ 2012 03 12, 20:35)

per vaisingas dienas baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2012 03 12, 20:35)

lotuliukas.gif prisisaugosit biggrin.gif
Atsakyti
Karolina_22, jei teisingai naudoji- plyšta laaaabai retai. Daug žmonių po daugelį metų naudoja ir be incidentų. Pasiskaitykit instrukcijas, patarimus, intike jų pilna.
Atsakyti
Jei jau 7 metus taip saugojantis nepastojau tai manau kad tikimybes beveik nera. Mes mylimes tik karta per menesi ir tik po ovuliacijos.
Atsakyti
na, jei pakanka to karto, tada jokių problemų.
Atsakyti
Per 3 metus buvo 3 'avarijos', bet tik del musu paciu kaltes. Pritariu sakancioms kad teisingai naudojant labai patikima thumbup.gif
Atsakyti