Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pakanka prezervatyvo pilnai apsaugai?

QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 15:42)
Ruggiagele, tai sveikinimai didziausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mums tik karta yra plyses, ir tik karta "postinor" prireike, bet KT negersiu is principo - per daug neigiamu nuomoniu is draugiu ir pazistamu - viena spuogais isverte, kita svorio priaugo, dar kitai plaukai slenka, o jau apie cistas tai patyliu...

Tad man MANO sveikata svarbesne uz JO MALONUMA. Beje, niekada net nebuvo klausimo, ar gersiu tabletes, kai daviau pasiskaityti Jam straipsnius apie KT zala biggrin.gif

Postinor tabletėje yra arkliška dozė hormono ir ji kenkia daug labiau nei paprastos KT. Kelis kart išgertas Postinor gali pridaryti daugiau žalos nei nuolat geriamos KT. Šiaip gydytojai sako, kad Postinor reiktų gerti tik išprievartavimo atveju. Todėl kartais juokinga skaityti, kai moterys sako negeriančios Kt, nes jos kenkia, bet kartais tenka pavartoti Postinor.

Pati asmeniškai esu už prezervatyvus ir sutinku, kad apsisaugojimas yra ne tik moters reikalas. Kol kas prezervatyvai nepavedė ir jokio diskomforto dėl jų nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 10 14, 08:34)
Postinor tabletėje yra arkliška dozė hormono ir ji kenkia daug labiau nei paprastos KT. Kelis kart išgertas Postinor gali pridaryti daugiau žalos nei nuolat geriamos KT. Šiaip gydytojai sako, kad Postinor reiktų gerti tik išprievartavimo atveju. Todėl kartais juokinga skaityti, kai moterys sako negeriančios Kt, nes jos kenkia, bet kartais tenka pavartoti Postinor.

Pati asmeniškai esu už prezervatyvus ir sutinku, kad apsisaugojimas yra ne tik moters reikalas. Kol kas prezervatyvai nepavedė ir jokio diskomforto dėl jų nejaučiu.

pritariu tavo nuomonej del Postinor thumbup.gif , teko man karta gerti ji,todel neperseniausiai plysus gumytei nepuoliau jo gerti..(buvau pasiryzus auginti leliu jei pastosiu,taciau neuzkibau) beje,po postinoro atsirado siokio tokiu bedu su kiauside..taigi tai yratirai NESVEIKA.
Atsakyti
10m naudojom ir jokiu bedu... thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniskai nemalonu su guma, o vyrui tuo labiau drinks_cheers.gif
O del saugumo, norit anekdota?
Zmona su vyru ateina i vaistine pirkti prezervatyvu. Yra pasirinkime 3: paprasti, su mikimauzais ir juodi. Jie tarpusavyje : paprasti nebeidomu, su mikimauzais-vaikisti, pabandom juodus. Na vakare prie reikalo, veiksmas vyksta smileysex.gif smileysex.gif , gumyte plysta, moteris pastoja nestuke.gif . Gimsta juodukas. Vaikas paauga ir klausia : Mama, kodel tu balta, tetis baltas, o as juodas? O mama atsako: dziaukis, kad ne mikimauzas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai va, bijau kad man taip nenutiktu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aišku gal durnai nuskambės klausimas, bet kiek proc.tikimybė pastoti, jei prezervatyvą vaikinas užsimauna tik prieš baigdamas? t.y. pačioje pabaigoje

Naudojam tokią apsaugą, aišku netyčiukas būtų fainai, bet įdomu pasidarė tiesiog kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 10 29, 08:39)
Aišku gal durnai nuskambės klausimas, bet kiek proc.tikimybė pastoti, jei prezervatyvą vaikinas užsimauna tik prieš baigdamas? t.y. pačioje pabaigoje

Naudojam tokią apsaugą, aišku netyčiukas būtų fainai, bet įdomu pasidarė tiesiog kaip manote?

procentu nepasakysiu, bet pasakysiu, kad veiksme is vaikino varpos issiskiria mikroskopiniai lasiukai spermos (nors dar ir nebeige) nuo kuriu ymano9ma pastoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na žinau aš apie tuos lašiukus, bet manau čia labai jau maža tikimybė
Atsakyti
tai bandyk laime... biggrin.gif
Atsakyti
Na matai mes jau kartu virš 6 metų, dar nevedę, tai čia nebūtų bėda, tiesiog dar neplanuojam, bet šiaip įdomu pasidarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simutee1 @ 2008 09 07, 22:16)
galbūt dar kas nors patirtim pasidalinsit? smile.gif

nu vat nei karto bent jau mum nei plyso nei ka. Vyras aisku turi prisiziuret, kad nenusimautu ar kazka tokio
Atsakyti
o as papildomai naudoju spermicida, nes vien prezervatyvu nepasitikiu. O jei bus brokuotas g.gif
Atsakyti
na mes prez daznai nenaudodavom,tik per vaisingas dienas ir vat paskutini karta plyso mums,tai visiskai man jie nepatikimi liko,teko gerti postinor
Atsakyti