QUOTE(Hottea @ 2008 10 13, 15:42)
Ruggiagele, tai sveikinimai didziausi
Mums tik karta yra plyses, ir tik karta "postinor" prireike, bet KT negersiu is principo - per daug neigiamu nuomoniu is draugiu ir pazistamu - viena spuogais isverte, kita svorio priaugo, dar kitai plaukai slenka, o jau apie cistas tai patyliu...
Tad man MANO sveikata svarbesne uz JO MALONUMA. Beje, niekada net nebuvo klausimo, ar gersiu tabletes, kai daviau pasiskaityti Jam straipsnius apie KT zala

Mums tik karta yra plyses, ir tik karta "postinor" prireike, bet KT negersiu is principo - per daug neigiamu nuomoniu is draugiu ir pazistamu - viena spuogais isverte, kita svorio priaugo, dar kitai plaukai slenka, o jau apie cistas tai patyliu...
Tad man MANO sveikata svarbesne uz JO MALONUMA. Beje, niekada net nebuvo klausimo, ar gersiu tabletes, kai daviau pasiskaityti Jam straipsnius apie KT zala

Postinor tabletėje yra arkliška dozė hormono ir ji kenkia daug labiau nei paprastos KT. Kelis kart išgertas Postinor gali pridaryti daugiau žalos nei nuolat geriamos KT. Šiaip gydytojai sako, kad Postinor reiktų gerti tik išprievartavimo atveju. Todėl kartais juokinga skaityti, kai moterys sako negeriančios Kt, nes jos kenkia, bet kartais tenka pavartoti Postinor.
Pati asmeniškai esu už prezervatyvus ir sutinku, kad apsisaugojimas yra ne tik moters reikalas. Kol kas prezervatyvai nepavedė ir jokio diskomforto dėl jų nejaučiu.