QUOTE(flight @ 2008 10 02, 14:06)
Ne, nu
Mano rajonas geresnis
MAN, t.y. pagal mano individualius, asmeninius poreikius. Kitam - Santariškės. Trečiam - Senamiestis. Dar kažkam - Žvėrynas.
Universalaus gerumo ar blogumo nėra, aš nenoriu į Santariškes, na ir?
Taip pat ir su baseinais.
Jaučiu, tarsi privalėčiau čia įrodyti, kad va, mano rajonas pats geriausias. Taip nėra. Yra savi trūkumai, savi privalumai, mums pirvalumai nusvėrė trūkumus. O kad perkant sklypą buvo aktualu ir kaina - be abejo ! Jums, ko gero, nuomojantis irgi kaina aktuali...
Ir dėl baseino - na, negalim sau leisti tokios prabangos, didelio baseino. Mažo nenorim, nes jame niekas neplaukios. Dėl grožio gal?

Na ir? Papsakot, ko dar negalim sau leisti? Ar kaip?
O kas daugiau belieka sakyti? Ar matet cia bent viena zmogu, kuris nusipirko buta prie BIG'o "ant siukslyno" ir sako, kad mano rajonas prastas?
Jei jus gyventumete is tiesu padoriame rajone, tai nemirktelejusi parasytumete, tik dabar skauda sirdele, kad padoru nama galima issinuomoti zymiai geresneje vietoje nei jusu namas.
dar karteli pasikartosiu, kad rajono patraukluma ir "geruma" nusako objektyvus kriterijai, visu pirma tai vieta... O sklypas geroje vietoje kainuoja gerai. Todel jei pasakytumete rajona kuriame yra jusu namas, mes cia nesunkiai palygintume, aro kaina Santariskese ir aro kaina jusu puikiame rajone, palygintume atstumus iki centro, viesojo transporto buvima, infrastruktura ir t.t.
Suprantu, kad gyvenant Salininkuose, atrodo, kad cia pats geriausias rajonas atitinkantis jusu poreikius. O jei dar mama, sesuo, draugai gyvena tame rajone, mokykla salia yra, sodas salia, darbas vietiniame paukstyne - viskas salia, tikra svajoniu vieta ir visai nesvarbu, kad aplinkui bomzai valkiojasi, kad iki centro nusigauti uztrunka ilgai, o dar ir lektuvai ramiai gyventi neduoda...
Mes tiesiog iprate akinukus rozinius uzsideti ir pasakoti pasakas: "aij galeciau as ir Santariskese laisvai nama nusipirkti, bet Salininkuose geriau juk darbas salia, tevelis mama vietoje, o i visa kita galima ir uzmerkti akis".
Kaip zinia geras daiktas gerai ir kainuoja, kuo sklypas geresneje vietoje tuo jo kaina didesne. Daugumas mielai apsigyventu gamtos apsuptyje paciame mieste, pvz. Valakampiuose ar Nemncines plente, Antakalnyje, Zveryne prie Vingio parko tik biskiuka kisene neisnesa, todel ir prasideda visokie burtai...
P.S. del baseinelio tai viskas OK, jusu reikalas asmeninis. Tai taip ir neparasete, kiek gi ten tie namai kainuoja jusu rajone, kuriuos galima laisvai isnuomoti uz 7000-8000 Lt, o gal jus sumaisete rajonus, gyvenate vienur, o svajojate gyventi visai kitur