QUOTE(Foxenas @ 2008 10 22, 17:51)
Gerbiamasis labai klystate, runkeliui ne fasonas su kazkokiu Pezhiku vazineti.
nugis vazinejam..ir ne vienas turbut
QUOTE(Foxenas @ 2008 10 22, 18:19)
Bufeto vedejai: Radau jusu svajoniu buta. Kryptys Rytai ir Vakarai, ketvirtas aukstas (ne paskutinis), namo numeris antras. Imat butus 17 ir 18. Sujungti juos nesudaro jokiu problemu - tai jum patvirtins bet kuris architektas. Turesit ne tik du san mazgus ir tris puikius miegamuosius, bet ir virtuve galesit pasidaryti atskira nuo gyv. kambario (ir net ne 5 kv.m dydzio). O jau terasu - gyvas galas. Priedo, turesite istatymu ginama teise isigyti 2 garazus, kas, kiek pamenu is santykinai nesenu jusu virkavimu, irgi iki siol jums buvo didele problema.
Bukit tokia maloni, pasakykit kas dar netinka - mum visiems bus smagu tai isgirsti.
man regis neseniai virkavau, kad jei tureciau milijona kisenej, tai jusu patarimo tikrai neklausciau..sito jau nepamena niekas ania
tai samata dabar parasykit kiek kainuos dvieju butu nupirkimas, ju griovimas is esmes ir dar irengimas

idomu ir man bus isgirsti
be to statybomis uzsiimti nenoriu, neturiu nei laiko, nei galimybiu, jei noreciau buciau jau pradejusi nama statyti, o ne buto ieskot..
bukit malonus atsakykit - negi taip sunku suprast?
ir kisenej turiu tarkim 0.5mln - tai dabar laukiu is visu norinciu man padeti nuorodu su butais - reikalavimai labai paprasti ir isdestyti auksciau
tinka praktiskai visi rajonai apart perkunkiemiu ir sanchaju..
kadangi butai pervertinti tai turetumet galybe pasiulymu mane uzversti - laukiuuuu