Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-5

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 22, 20:46)
man regis neseniai virkavau, kad jei tureciau milijona kisenej, tai jusu patarimo tikrai neklausciau..sito jau nepamena niekas ania  doh.gif

Vach!!!! Dovanokit ponia, reiks begt pasitikrinti cituotinu auksiniu minciu sasiuvinuka. Neabejoju, kad ten rasiu ne tik si, bet ir kitus, ne mazesnes isliekamosios vertes, jusu minties perlus. Pazadam taisytis, mokysimes jusu postus mintinai...

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 22, 20:46)
tai samata dabar parasykit kiek kainuos dvieju butu nupirkimas, ju griovimas is esmes ir dar irengimas  rolleyes.gif  idomu ir man bus isgirsti  bigsmile.gif

Kainele, maloningoji ponia, siais laikais visuose NT yr (nesimboliniu) derybu objektelis. Jei, turedama 0.5M casho kishenej, buyers market'e nesugebate uz norima kaina is desperatyvaus pardavejo ispleshti pageidautino objekto, tuomet, nepykit, medicina cia bejege. Priedo, jei butumete pasivarginusi pasiziureti pasiulyma, tai pamatytumete, kad nieko ten "is esmes" perstatineti nereikia - maza duru angele "does the trick". Matote, as netgi pasirupinau isrinkti toki varianta, kad siulomi butai "susijungtu" optimaliai ir be dideliu sanaudu. O jau ta angele pasidaryti (ir nereikalinga uzlipinti), nepykit, samatele tokia mizerna, kad neverta ir paminejimo. Visas kitas irengimas, kaip pati jau esa zinojote dar vakar, statytojo saskaita (jei tik suskubsite nukauti si "puikios investicijos" objekta iki sausio 1 (imtinai)). {cia isiterpia Hanerio salesmen'u choras su dainele : "Bekit! Skubekit!!! Otai neliks..."} Priedo, mano siulomas variantas duoda jums dar papildoma privaluma - lizdui istustejus jums visai nesunku bus downgrade'intis. Joks kitas butas negaletu pasiulyti jums tokio vertingo "added value"

Tai, po velniu, kas gi jums netinka??? Ko dar truksta iki pilnos laimes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 22 spalio 2008 - 20:57
Labai geras variantas ta "angelė" drinks_cheers.gif Mano giminaitė taip buvo kažkada pasidariusi, po to kai vaikai išsivažinėjo, gražiai užmūrijo ir pardavė buvusio piko metu kaip atskirą gėrį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2008 10 22, 21:28)
Tai, po velniu, kas gi jums netinka??? Ko dar truksta iki pilnos laimes?

teniso kortu lotuliukas.gif

tai dabar patys paziurekit ka priraset..tiek temu buvo apie tai, kad nepirkit - laukit..dar tiek temu buvo apie tai, kad niex cia pinigu neturi, visi tik paskolas ima - ananasai..dabar siulot man Gudeliu sila ir tai buto kurio man reikia nerandat..nu tiesa randat toki "patobulinta" varianta (desiuosi galvon ir ji bigsmile.gif ), kuris bus paskutinis jeigu jau tikrai siais gudziais butais perpildytais laikais nerasiu sau tinkamo, kur nereikes nieko keisti, tik atsinesti slepetes..

vis nesuprantu ka cia taip stengiamasi irodyti? kad butai pigo, namai pigo jau as pati jums irodziau, nes siame skyrelyje turbut geriau zinanciu skelbimus uz mane nebus siuo metu..kai kuriuos jau mintinai buvau ismokus doh.gif kas dar? aj tiesa, kai sakem kad pirksim ir kalkit prie kryziaus, tai irgi buvo baisus skandalas, kai nebeperkam - vel skandalas doh.gif lotuliukas.gif

tai ka cia dar kalbeti..
ir visi vis primena kad tema ne apie mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 22, 22:47)
teniso kortu  lotuliukas.gif

tai dabar patys paziurekit ka priraset..tiek temu buvo apie tai, kad nepirkit - laukit..dar tiek temu buvo apie tai, kad niex cia pinigu neturi, visi tik paskolas ima - ananasai..dabar siulot man Gudeliu sila ir tai buto kurio man reikia nerandat..nu tiesa randat toki "patobulinta" varianta (desiuosi galvon ir ji  bigsmile.gif ), kuris bus paskutinis jeigu jau tikrai siais gudziais butais perpildytais laikais nerasiu sau tinkamo, kur nereikes nieko keisti, tik atsinesti slepetes..

vis nesuprantu ka cia taip stengiamasi irodyti? kad butai pigo, namai pigo jau as pati jums irodziau, nes siame skyrelyje turbut geriau zinanciu skelbimus uz mane nebus siuo metu..kai kuriuos jau mintinai buvau ismokus  doh.gif kas dar? aj tiesa, kai sakem kad pirksim ir kalkit prie kryziaus, tai irgi buvo baisus skandalas, kai nebeperkam - vel skandalas  doh.gif  lotuliukas.gif

tai ka cia dar kalbeti..
ir visi vis primena kad tema ne apie mane  lotuliukas.gif

Tu normaliai sneket moki be tu idiotisku zviegimu ir ar neskauda kaktos nuo pliauksejimu per kakta? Pasiule tau normalu variantu pagal tavo reikalavimus, tai tu vietoj normalaus atsakymo, atmazkes neitema rasai, gal klimaksas perspaude smegeneles, ar jojimas ant arkliuku pusrutiliukus atkrate?
Atsakyti
Šiandien kaip tik važiavau į Trakus kibinų pavalgyti ir turėjau laimės pravažiuoti ties tuo posūkiu į Gudelių šilą, lentukė buvo pakabinta. Vajazau koks ten "povorotas", sakyčiau jei ant greičio suktumėt ar važiuotumėt po gero baliaus, tai galima ir neįsipaišyti lotuliukas.gif O jei rimtai, tai kažkokia atskira kolonija ta gyvenvietė g.gif Kažkur miškuose, kur turi pasiekti tik ratuotas. Tai vaiko vieno nebepaleisi, turėsi vežioti. Šalia nei viešojo transporto, nieko, kažkoks užkampis.
Atsakyti
vis nesuprantu ka cia taip stengiamasi irodyti?

Leiskite, as jums padesiu... Viso labo 1 puslapiu atgal, jus teiketes duoti mums uzduoti, kuri muset turejo pademosntruoti su kokiais neiveikiamais mentaliniais ir fiziniais sunkumais susiduria tulas pirkejas, bandydamas nusipirkti suknista buteli, su viso labo keliais baziniais reikalavimais. Idant atgaivinti jusu atminti, leiskite pacituoti: "...bet - suraskit man buta sitame projekte (aut. pastaba: kalba ejo apie Gudeliu Sila) - kad butu geros kryptys (rytai, pietus, vakiarai), ne pirmas ir ne paskutinis aukstai, 3-4kambariu - apie 85-90kv.m. su dideliu balkonu/terasa, dviem san. mazgais."

Kadangi business services mumi yr duona kasdienine, o krikscioniska atjauta ner svetima sirdziai, tai pamaniau - kodel gi nepadeti kencianciai sielai? Profesine savigarba neleido imtis darbo atmestinai, todel stengiausi atlikti uzduoti pagal auksciausius industrijos standartus: as ne tik radau objekta kuris idealiai atitinka jusu aprasyma( ir yra jusu nurodytame objekte), bet ir pasiuliau varianta kuris priedo issprendzia anksciau issakytus concern'us (tipo neduoda isigyti antro parkingo), bei atsinesa su savimi papildoma verte adresuodamas neisvengiama jusu poreikiu kitima "within the lifecycle". Nei vieno kontrargumento, kuo jum neitinka duotasis variantas, as taip ir nesugebejau atrasti jusu nerisliame atsakyme.

Tuo buvo irodyta - surasti visus jusu reikalavimus atitinkanti varianta (net ir grieztai limituotoje pasiulos imtyje) neuztrunka ne 15 minuciu, kas veda prie minties, kad:
arba jau kazi kiek menesiu, kas antrame puslapyje besitesiantis jusu aimanavimas esa ner ka pirkti - yr grynas "jaucio kakutis" (kaip vaizdziai megsta sakyt amerikonai);
arba jum ne ypac gerai sekasi artikuliuoti savo norus;
arba esat is tu, nuolat viskuo nepatenkintu klientu, del kuriu gali ir galva (tautosakoje, dera pazymeti, minima kiek kita kuno dalis, bet tiek to...) uogiene issitepti, taciau jiems visvien neitiksi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 22 spalio 2008 - 23:28
Nu kaip fainai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rašykit, rašykit, aš skaitau skaitau, ir vakar tyliai tyliai rankpinigius padaviau... biggrin.gif
Žinote, kai žinai, ko ieškai , tai ir per kelias dienas randi.
Arba turi pinigų-arba ne. Arba ryžtiesi kreditui-arba ne.
Visa kita- smulkmenos. bigsmile.gif Bet- reikia žinoti ko nori ir už kiek nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 23 spalio 2008 - 07:44
teniso kortu  lotuliukas.gif

tai dabar patys paziurekit ka priraset..tiek temu buvo apie tai, kad nepirkit - laukit..dar tiek temu buvo apie tai, kad niex cia pinigu neturi, visi tik paskolas ima - ananasai..dabar siulot man Gudeliu sila ir tai buto kurio man reikia nerandat..nu tiesa randat toki "patobulinta" varianta (desiuosi galvon ir ji  bigsmile.gif ), kuris bus paskutinis jeigu jau tikrai siais gudziais butais perpildytais laikais nerasiu sau tinkamo, kur nereikes nieko keisti, tik atsinesti slepetes..

vis nesuprantu ka cia taip stengiamasi irodyti? kad butai pigo, namai pigo jau as pati jums irodziau, nes siame skyrelyje turbut geriau zinanciu skelbimus uz mane nebus siuo metu..kai kuriuos jau mintinai buvau ismokus  doh.gif kas dar? aj tiesa, kai sakem kad pirksim ir kalkit prie kryziaus, tai irgi buvo baisus skandalas, kai nebeperkam - vel skandalas  doh.gif  lotuliukas.gif

tai ka cia dar kalbeti..
ir visi vis primena kad tema ne apie mane  lotuliukas.gif

skaiciau....stebejau sita tema , bet sitoje vietoje nebenutylesiu...
pats laikas jums sleptis po krintanciais rudens lapais (kol dar ju yra) ir nebesvaigti apie savo super butuko paieskas...nes, arba jus gyvenate savo virtualioje realybeje ir realiai neturite jokiu galimybiu isigyti bet koki pageidaujama NT, arba....(neturiu medicininio issilavinimo, todel negaliu tiksliau konstatuoti problemos)....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielka81: 23 spalio 2008 - 08:18
QUOTE(Sommerregen @ 2008 10 23, 09:44)
Nu kaip fainai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rašykit, rašykit, aš skaitau skaitau, ir vakar tyliai tyliai rankpinigius padaviau... biggrin.gif
Žinote, kai žinai, ko ieškai , tai ir per kelias dienas randi.
Arba turi pinigų-arba ne. Arba ryžtiesi kreditui-arba ne.
Visa kita- smulkmenos. bigsmile.gif Bet- reikia žinoti ko nori ir už kiek nori.

Labai teisingas poziuris... Jei zinai ko nori ir perki daikta, pagal turima pinigu kieki, tai cia jokiu forumu nereikia... Bet tik jei turi savo tvirta nuomone ir pats zinai ko tu nori.
Na bet yra kategorija zmoniu, kuriems tik delfio lygio forumai padeda susiorientuoti situacijoje...
Tiesa sakant pirma karta matau zmogu, kuris norejo pirkti, bet paskaite SM foruma ir nusprende nepirkti, o palaukti kol kainos dar nukris... smile.gif O per ta laika kol kainos kris, gal atsiras butu su teniso kortais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielka81 @ 2008 10 23, 09:18)
pats laikas jums sleptis po krintanciais rudens lapais (kol dar ju yra) ir nebesvaigti apie savo super butuko paieskas...

Kodėl? Kas čia blogo ieškotis geriausio įmanomo varianto?
Atsakyti
kiek pamenu, Bufeto_vedeja bande iskot netoli ten kur dabar gyvena g.gif juk vaikams darzeliai mokyklos, negi per visa miesta vezios ax.gif o jei jau neras, nu tai pirks gal ir Gudeliu sile biggrin.gif nors man asmeniskai tas projektas nepatina - biski i kolchoza panasu - namai taip sustatyti,kad isejus i balkona simtai akiu tave mato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 10 22, 09:32)
uz dvieju metu jei normalus butas kainuos 40 000 EUR, dauguma jo negales ipirkti, kaip tai buvo pries 10 metu. Kas is to, kad butai buvo pigus, bet perkamoji

Vertinant, kiek metų ir kiek lietuvių dirba užsienyje, ir tai, kad ten taip pat krizė ateina, grįžtančių rasis nemažai. Jie nusipirks be paskolų lietuviškus butus g.gif
Atsakyti