QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 22, 20:46)
man regis neseniai virkavau, kad jei tureciau milijona kisenej, tai jusu patarimo tikrai neklausciau..sito jau nepamena niekas ania

Vach!!!! Dovanokit ponia, reiks begt pasitikrinti cituotinu auksiniu minciu sasiuvinuka. Neabejoju, kad ten rasiu ne tik si, bet ir kitus, ne mazesnes isliekamosios vertes, jusu minties perlus. Pazadam taisytis, mokysimes jusu postus mintinai...
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 10 22, 20:46)
tai samata dabar parasykit kiek kainuos dvieju butu nupirkimas, ju griovimas is esmes ir dar irengimas
idomu ir man bus isgirsti

Kainele, maloningoji ponia, siais laikais visuose NT yr (nesimboliniu) derybu objektelis. Jei, turedama 0.5M casho kishenej, buyers market'e nesugebate uz norima kaina is desperatyvaus pardavejo ispleshti pageidautino objekto, tuomet, nepykit, medicina cia bejege. Priedo, jei butumete pasivarginusi pasiziureti pasiulyma, tai pamatytumete, kad nieko ten "is esmes" perstatineti nereikia - maza duru angele "does the trick". Matote, as netgi pasirupinau isrinkti toki varianta, kad siulomi butai "susijungtu" optimaliai ir be dideliu sanaudu. O jau ta angele pasidaryti (ir nereikalinga uzlipinti), nepykit, samatele tokia mizerna, kad neverta ir paminejimo. Visas kitas irengimas, kaip pati jau esa zinojote dar vakar, statytojo saskaita (jei tik suskubsite nukauti si "puikios investicijos" objekta iki sausio 1 (imtinai)). {cia isiterpia Hanerio salesmen'u choras su dainele : "Bekit! Skubekit!!! Otai neliks..."} Priedo, mano siulomas variantas duoda jums dar papildoma privaluma - lizdui istustejus jums visai nesunku bus downgrade'intis. Joks kitas butas negaletu pasiulyti jums tokio vertingo "added value"
Tai, po velniu, kas gi jums netinka??? Ko dar truksta iki pilnos laimes?