Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(Enita @ 2008 11 11, 12:50)
Oho kiek kelionių per vienus metus - jums ką ne krizė?  smile.gif

nu mes siemet neturejom vasarines keliones mirksiukas.gif taigi siemet tik paryzius ir buvo...
Atsakyti
oi anciuke,koks tavo pilvukas jau grazus ir nemazas wink.gif,maciau siandien tave,praejai pro mane
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 11 13, 20:57)
oi anciuke,koks tavo pilvukas jau grazus ir nemazas wink.gif,maciau siandien tave,praejai pro mane

ane bigsmile.gif tai ko nepakalbinai? g.gif Gal parodoj?
nebedaug ir beliko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2008 11 14, 10:56)
ane  bigsmile.gif  tai ko nepakalbinai?  g.gif  Gal parodoj?
nebedaug ir beliko  unsure.gif

jo parodoj mirksiukas.gif .nepakalbinau, nes man pasirode,kad tu mane tikrai matei,bet apsimetei,kad nematei ax.gif ,tai nelindau i aki mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 11 15, 12:20)
jo parodoj mirksiukas.gif .nepakalbinau, nes man pasirode,kad tu mane tikrai matei,bet apsimetei,kad nematei  ax.gif ,tai nelindau i aki mirksiukas.gif  wub.gif

blink.gif nu tikrai nematiau g.gif butum man taip nepraslydus tongue.gif
Atsakyti
[quote=Plumeria,2008 11 06, 16:15]
Sveikos, breketininkės,
aptikau aš jūsų šią temelę, nes ieškojau informacijos draugei
jai rekomendavo šią gydytoją.

na visom gydytojoms pasitaiko nesėkmių, bet šiaip tai ji lanko nemažai tobulinimosi renginių ir manau kad laikui bėgant dar patobulės. o kelios nesėkmės nėra jau kad ją reik nurašyti, bent jau čia mano nuomonė. kas nedirba tas ir neklysta.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 11 16, 11:26)
na visom gydytojoms pasitaiko nesėkmių, bet šiaip tai ji lanko nemažai tobulinimosi renginių ir manau kad laikui bėgant dar patobulės. o kelios nesėkmės nėra jau kad ją reik nurašyti, bent jau čia mano nuomonė. kas nedirba tas ir neklysta.

Visiškai teisingai, tik kažkodėl apie visas kitas išvardintas gydytojas blogų atsiliepimų nebuvo, o dirba jos tikrai daug. Tai kaip čia taip išeina? Taigi neatmeskim ir to varianto, kad šita gydytoja galbūt tiesiog dirba atbulom rankom g.gif Tai kam gi tuomet rizikuot ir tikrint jos darbo kokybę savais dantim ir laukt pasiseks jai šįkart ar ir vėl ne, jeigu pas kitas ta pasisekimo tikimybė didesnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 16 lapkričio 2008 - 11:48
čia kiekvieno reikalas, aš jos tikrai neteisinu, nes man tai labiausiai patinka gydytoja Latkauskienė, bet tik sakau kad tobulų žmonių nėra. ir kažin kiek čia tų buvo, iš žimto viena... be to žinau kad dažnai neįsiklausoma į nurodymus o po to aišku kalta daktarė.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 11 16, 11:26)
bet šiaip tai ji lanko nemažai tobulinimosi renginių

tik lanko renginius? lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai va, kodel jai taip sekasi nugydyti pacientus, nes jei belankydama dar ko nors ir ismoktu, tai butu is viso saunu mirksiukas.gif
ok, juokauju, bet esme tokia - jei zinai, kad yra pacientu, kurie tikrai liko labai nepatenkinti gydymu ir turejo tvarkyti jos broka, tai gal verciau pasirinkti kita gydytoja? Bent jau man taip atrodo.. juk jei esi girdejes atsiliepimu, kad pvz. koks dazytojas nudaze savo klientu busta visai kita spalva, nei jie norejo, arba po nudazymo dazai po savaites atsilupo, tai turbut irgi pasirinksi kita dazytoja savo bustui dazyti mirksiukas.gif ir tokiu atveju tikrai maziausiai noresi gilintis, ar jam ten siaip nepasiseke su tais dazais, o gal tavo atveju jau pasiseks, nes bus patobulejes ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 16 lapkričio 2008 - 13:16
beprasmiška gilintis smile.gif paprasčiausiai pasirinkite kas jums prie širdies ir viskas... o kas yra tas nugydė? ką tai reiškia? nes nelabai ir suprantu ką jus norit tuo pasakyti....
o apie dažytojus tai aš be nuomonės visai. nes man statybininkai visi yra blogi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 11 16, 13:15)
tik lanko renginius?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai va, kodel jai taip sekasi nugydyti pacientus, nes jei belankydama dar ko nors ir ismoktu, tai butu is viso saunu  mirksiukas.gif
ok, juokauju, bet esme tokia - jei zinai, kad yra pacientu, kurie tikrai liko labai nepatenkinti gydymu ir turejo tvarkyti jos broka, tai gal verciau pasirinkti kita gydytoja? Bent jau man taip atrodo.. juk jei esi girdejes atsiliepimu, kad pvz. koks dazytojas nudaze savo klientu busta visai kita spalva, nei jie norejo, arba po nudazymo dazai po savaites atsilupo, tai turbut irgi pasirinksi kita dazytoja savo bustui dazyti  mirksiukas.gif ir tokiu atveju tikrai maziausiai noresi gilintis, ar jam ten siaip nepasiseke su tais dazais, o gal tavo atveju jau pasiseks, nes bus patobulejes ir t.t.

thumbup.gif kaip visada pavarai lotuliukas.gif
Atsakyti
aš esu paprastas pvz. kas būtų jeigu būčiau prieš kažką pradėjus daryti, atsižvelgusi į teigiamus ir neigiamus atsiliepimus. Žinoma, galima experimentuoti, bet viskas susiveda į finansus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. ir ne į temą ir pavėluotai lotuliukas.gif lotuliukas.gif brbk gyvai dar geriau nei fotkėjėje atrodo thumbup.gif
darykit meetą, aš būtinai ateisiu mirksiukas.gif
Atsakyti