Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

Aš irgi pagalvojau, kam tie dantai.. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 24, 22:07)
Vat, visur pirma eina 08-02, o dešinėj - dabar
user posted image
user posted image
user posted image

kiek tau apatinis zandikaulis kainavo tokius sudet? mirksiukas.gif kaip jie vadinasi? Tokie mazuciai... rolleyes.gif
Atsakyti
Beligatūriniai - Damon'ai, prieš metus kainavo po 2000 Lt kiekvienam žandikauliui, nors dabar matyt brangiau.
Atsakyti
Sveiki visi ir visos smile.gif Na mane jau galit irasyti i Holivudiniu sypsenu sarasa smile.gif Breketus nueme vasario 9 d. Sypsena gal ir ne holivudine, bet laaabai grazi wub.gif Net pati negaliu patiketi ka is mano dantuku padare per toki trumpa laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 25, 16:25)
nu breketai saknu tikrai negalejo iskreivinti, jos gi ne is vielos pagamintos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje, ka tu veiksi su tais savo dantim?  g.gif padesi po pagalve ir lauksi kol pelyte pinigeliu atnes?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nešiu parodyti ortodontei, o tamsta piktoji fėja galėjai kokį lituką ar du padėt po pagalve 4u.gif

QUOTE(Audrulle @ 2009 02 25, 22:57)
Sveiki visi ir visos  smile.gif Na mane jau galit irasyti i Holivudiniu sypsenu sarasa smile.gif Breketus nueme vasario 9 d. Sypsena gal ir ne holivudine, bet laaabai grazi  wub.gif Net pati negaliu patiketi ka is mano dantuku padare per toki trumpa laika  smile.gif

Kokius ir kiek laiko breketus nešiojai?
Atsakyti
Sveiki visi ir visos  smile.gif Na mane jau galit irasyti i Holivudiniu sypsenu sarasa smile.gif Breketus nueme vasario 9 d. Sypsena gal ir ne holivudine, bet laaabai grazi  wub.gif Net pati negaliu patiketi ka is mano dantuku padare per toki trumpa laika  smile.gif

Gal fotkę gali įmest? ax.gif Ir koks tas TRUMPAS laikas? rolleyes.gif
Atsakyti

2008 09 04 Audrulle 27,5 m. (Blackrock Airija, Thomas Linehan) - jei uždėjo kaip parašyta - tai rekordus numušei bigsmile.gif Sveikinimai thumbup.gif

PF, suknutė labai labai wub.gif Skoninga, neperkrauta ir netortiška thumbup.gif Gaila, kad tu tiek toli - atvažiuočiau pasicekavyt į super žavingą nuotaką wub.gif thumbup.gif

evaldo breketukai tikrai mažulyčiai, bent nuotraukoj atrodo thumbup.gif

daivasta, nenusimink, aš tau irgi kompaniją dar ilgaai laikysiu doh.gif biggrin.gif

paskutinis temos puslapiukas - gerai būtų, jei nuėmusios parašytų duomenis čia, nes nemanau, kad atidarinėsiantis naują temą netingės verst iš naujo visų 50 puslapių rolleyes.gif
Atsakyti
kaaaaaaaaaaip seniai tema buvau sukurusi, ar galiu gauti sita puikia garbe? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

slapux, aciu mirksiukas.gif man irgi grazi suknia, o geriausias jos bruozas - ilgojo sijono nusegimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 02 26, 09:02)
kaaaaaaaaaaip seniai tema buvau sukurusi, ar galiu gauti sita puikia garbe?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

slapux, aciu  mirksiukas.gif man irgi grazi suknia, o geriausias jos bruozas - ilgojo sijono nusegimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif prieštaraujančių kaip matau nėr, taigis aš tau perleidžiu šitą malonumą drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Turi progą dabar kruopščiai pračekint visus 50 puslapių ir sukoreguot info tongue.gif

tikrai graži wub.gif mirksiukas.gif o aš daaaug mačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 26 vasario 2009 - 09:08
Aaaa, tai aš tada registruojuosi.. biggrin.gif

2009-02-02 - Vasaroti - 24 m. - Kaunas - Gyd. V. Krušinskienė - safyriniai breketai.

Turbūt viską naujai temai surašiau? mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti