Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 06, 18:45)
aišku aišku  g.gif  Na aš buvau tik pas vieną ortodontę, ir man jos nuomone patiko,kad galbūt reikės ištraukt tik vieną dantį,kad ikristu iltis,bet ir tai dar klausimas ar reikės rauti,žiurės pagal nuotraukas ir tada spręs, o sakė kad stengis neraut sveikų dantų ir išsaugot kaip tik įmanoma  smile.gif

svarbiausia kad pas gera pataikei iskart wink.gif nes as buvau susitarusi det pas Tercijonaite tai likus savaitei iki dejimo atsisakiau, nes perskaiciau atsiliepimus ax.gif ji per metus man zadejo sutvarkyt o dbr pati matau kad metu neuzteks ir nesioju abieju zandikauliu breketus
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 12 07, 13:35)
svarbiausia kad pas gera pataikei iskart wink.gif nes as buvau susitarusi det pas Tercijonaite tai likus savaitei iki dejimo atsisakiau, nes perskaiciau atsiliepimus ax.gif  ji per metus man zadejo sutvarkyt o dbr pati matau kad metu neuzteks ir nesioju abieju zandikauliu breketus

O pas kokia dėjaisi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 07, 14:49)
O pas kokia dėjaisi ? smile.gif

mano gyd. M. Sidlauskas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kam cia reikia rasyti, kad prirasytu mane prie holivudiniu sypsenu? Breketus jau seniai nueme (2008.02.13) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2008 12 09, 12:45)
Sveikos  4u.gif Kam cia reikia rasyti, kad prirasytu mane prie holivudiniu sypsenu? Breketus jau seniai nueme (2008.02.13)  biggrin.gif

ir kaip jausmas?? man dar metai liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 12 09, 13:21)
ir kaip jausmas?? man dar metai liko doh.gif

Jausmas tai nerealus. Dantys atrodė tokie švelnūs, kaip šilkiniai biggrin.gif Dabar nesiliauju šypsotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2008 12 09, 13:29)
Jausmas tai nerealus. Dantys atrodė tokie švelnūs, kaip šilkiniai  biggrin.gif Dabar nesiliauju šypsotis  ax.gif

jau as kaip laukiu tos dienos ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2008 12 09, 12:45)
Sveikos  4u.gif Kam cia reikia rasyti, kad prirasytu mane prie holivudiniu sypsenu? Breketus jau seniai nueme (2008.02.13)  biggrin.gif

Papasakok placiau:
Kiek laiko nesiojai?
Pas ka gydeis?
Ir koks tavo atvejis buvo?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 09, 16:46)
Papasakok placiau:
Kiek laiko nesiojai?
Pas ka gydeis?
Ir koks tavo atvejis buvo?

Sarasiuke parasyta, kad uzdejo breketus 2007 sausio pabaigoj, o nueme 2008 vasario 13. Labai greitai praejo tas laikas. Nesiojau keramikinius breketus. Kadangi situacija nebuvo labai bloga su mano dantimis, tai trumpai ir tenesiojau as juos, bet buvo verta thumbup.gif O dejausi juos ne Lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek dabar breketai kainuoja? kiek pinigeliu iseina? ax.gif
Atsakyti
Labas dienas mergaitės mirksiukas.gif

Pilnatis, aš dėjaus jau seniai, dabar ir kainos pasikeitę - gal kuri iš neseniai susidėjusių galėtų atsakyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2008 12 11, 11:04)
o kiek dabar breketai kainuoja? kiek pinigeliu iseina?  ax.gif

kmu dabar maciau kad yra trys imokos po 1566lt tai skaiciuk kiek gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti