Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

Sveikutes 4u.gif
QUOTE(fukuotukaf @ 2009 01 31, 23:49)
Pas tuos kur kontaktus daviau? Ar dar kur nors nuklydai?

Aha, pas tuos mirksiukas.gif kazkada, kai greitai reikejo, pas juos nebuvo laisvos vietos, tai kitur pasitvarkiau, o dabar jau pribrendau rimtesniam remontui smile.gif
Isprievartavo mane pasakyti, is kur ju kontaktus gavau smile.gif tai isdave ir ka tau dare tongue.gif
vos neikalbejo balintis dantu, sake leliui neturetu patekti g.gif tai net nueme jau atspaudus kapu gamybai doh.gif gryzau namo ir atsipeikejau, kad dar nerizikuosiu, tai balinima kol kas atidejau...

QUOTE(BrBk @ 2009 02 01, 12:18)
Olia bigsmile.gif
Labai noriu pasibalint dantis, bet kol maitinu Adomulį, gi negaliu rolleyes.gif Ar balinot kuri nors? Po breketų nuėmimo man to lyg nereikėjo, bet dabar jau manau būtų pats tas.
Sulūžusios plokštelės nesugebėjau pasikeist, bet vasarį planuoju vizitą pas gydytoją, tad neišvengiamai teks...
Va tokios žinios. Sėkmės visoms 4u.gif

Va va, jei nueisi pas fukuotuko daktariukus, tai ikalbes, kad nekenkia tongue.gif na, as kai anksciau balinau, tai man atrodo vis tiek koks laselis nusirija.... nors sitie sake ju kapos su didesniais uzleidimais ant dantenu ir neprateka balinimo medziaga ax.gif as galvoju gal bandysiu, kai mazius prades kosytes valgyt ax.gif
Atsakyti
Kad išdavė ką man darė, tai visai nebaisu, galėjau ir pati papasakot bei parodyt prie progos lotuliukas.gif
Dėl nurijimo, tai iš dalies priklauso kiek želiaus pilsi į kapas. Aš kad ir mažai dėdavau, bet skonis vis tiek burnoj buvo, tai manau ir nurydavau kažkiek.
Atsakyti
Labukas, baiginėjasi antra mano kančių diena...
Vakar valgyt negalėjau, šiandien ilgai miegojau, po to pusryčiams suvalgiau bananą ir po pusvalandžio jį išvėmiau...
Braižo žandus mažiau, daugiau kairę pusę... Dėjau kramuškę, nes vaško neturiu nusipirkus... Niu kaip nors... Bet jei teisybę pasakius, jau tuoj pradėsiu gailėtis, kad pradėjau "bovytis" su tais breketais...
QUOTE(Slapux @ 2009 01 31, 17:18)
Gitusia, o gal nebūtina iškart operuot tų protinukų? Gal jie taip ir pragulės sėkmingai visą gyvenimėlį  mirksiukas.gif pas mane vienas toks saldžiai miega  rolleyes.gif miki, vaikeli, miegooook...lotuliukas.gif

Linksmai tu čia... Ir aš taip pamasčiau, bet kai paskaitinėjau, kad gulintis gali sugadinti šalia esantį sveiką krūminį, tada ir mastyt pradėjau, kad operacija neišvengiama. Tik truputį vėliau... Mano burnai kančios ir taip nusimato mažiausiai 2 mėnesiams...

QUOTE(fukuotukaf @ 2009 01 31, 22:49)
...
Žodžiu, kantrybės ir sėkmės, manau po visko nesigailėsi 4u.gif

Man viršuj kai sudėjo breketus, irgi buvo be galo nubraižę... Bet gana greit burna prie naujovių priprato. O čia visą mėnesį dėl apatinių kankinsiuos... Taip, breketus jau turėjo klijuoti šį šeštadienį, bet gavos, kad likau su trupučiu vielos ant šešių dantų viršuj, su žiedais apačioj ir su begyjančiu gulinčiu protiniu dantuku...
Elastikai man mistika kažkokia - kol nepačiuoinėsiu, nesuprasiu, kas jie per daiktas. Tik gasdina, kad sunku su jais bus valgyti, šypsotis, o tiek daug švenčių man šiais metais, su gražia šypsena įsiamžinsiu doh.gif
Ačiū už patarimus ir palinkėjimus 4u.gif

QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 01 31, 23:58)
Sveikutės, esu čia naujokė, todėl kreipiuosi į visas
Ši tema man yra labai aktuali, todėl norėčiau visų pagalbos

Labukas
Esi panašioj situacijoj kaip ir aš. Vasario antroj pusėj trauksiu 4 dantukus. Ilgai dėl jų svarsčiau, niu bet reikia traukt, reikia... Apie sąkandžio operaciją man ortodontė užsiminė jau per pirmą vizitą, bet pinigų tam reik daug ir iš karto...

QUOTE(Slapux @ 2009 02 01, 10:01)
mazulyte, ne vienai traukia ketvirtus dantukus - jei aiškiai mato, kad vietos išsitiesinusiems dantukams tikrai neužteks  smile.gif  vienoms ištraukia prieš breketų klijavimą, kitoms - vėliau, kai dantukai jau stovi kaip kareivukai biggrin.gif tarpai užsitraukinėja ilgai, reikia nešioti elastikus smile.gif aišku šypsenos nepapuoš - bet dėl būsimos holivudinės šypsenos - verta pasikankint  mirksiukas.gif O pas kokią gyd klijuosies breketus?  ax.gif

Linksmai tu apie kareivukus, net peržvelgiau dantukus veidrody - nu rimtai kaip gražiai jie atrodo, jei sąkandis būtų buvęs taisyklingas, mesčiau breketus lauk - gražu jau smile.gif
Man sakė, kad skylutės nuo ištrauktų 4 dantų užsitrauks per metus...

QUOTE(BrBk @ 2009 02 01, 11:18)

Labukas mamyte. Šaunuolė, kad vis dar maitini, aš maitinau 7 mėnesius. Kaip dantukai? Kas su plokštele nutiko?

QUOTE(Linetė @ 2009 02 01, 11:34)
Gitusia, na tai geras pas tave ...
Bet kam tau nuėmė breketus nesuprantu ...
Kažkaip labai keista, kad ir žiedus uždėjo, o breketų ne ...
Na keista ir tiek. Matyt kažką ne taip gydytoja padarė, dabar išsigando ir bando taisyt padėtį, bet jau aš taip mastau  ax.gif

Kaip tau greit užsitraukė tarpai!
O apie elastikus rodos taip aiškiai rašei, bet nieko nesupratau... Bus aiškiau, kai pamatysiu savo akim ir išklausysiu instruktažą, kaip jais naudotis. O kas per skyruoklės?
Taip, gydytoja apie gulinčius nieko nesakė, gal kad dar ir miegantys jie buvo... Breketus nuo 4 dantukų nuėmė, nes kai klijavo, dar tikėjomės, kad jie susistumdys ir nereikės man jų traukti.
Breketų neklijavo dėl galimo skausmo... Čia buvo jos sprendimas... Nespėjau net paprieštarauti, kai prigasdino su operacijom, traukimais...
Težinau tiek, kad labai skauda...
Bet juk kaip man tėtis šiandien pasakė - dėl grožio reikia aukotis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 01 vasario 2009 - 20:28
Miargos, ar čia Kaune prie Soboro esantį odontologijos kabinetą kalbat? Ten, kiek žinau, irgi vyras su žmona dirba.. g.gif

Planuoju ir aš kažkada dantus pasibalint, kai nujams breketukus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 01, 22:29)
Miargos, ar čia Kaune prie Soboro esantį odontologijos kabinetą kalbat? Ten, kiek žinau, irgi vyras su žmona dirba.. g.gif

Planuoju ir aš kažkada dantus pasibalint, kai nujams breketukus.. smile.gif

Prie Akropolio mirksiukas.gif
Atsakyti
BrBk manęs, kaip visada, pasigedo mirksiukas.gif kaip miela ax.gif Tai nenešioji plokštelės, BrBk mirksiukas.gif

Kiekvieną kartą, kai užsuku čia, randu gerų naujienų thumbup.gif apie kūdikius ar vestuves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2009 02 02, 21:46)
BrBk manęs, kaip visada, pasigedo  mirksiukas.gif kaip miela  ax.gif Tai nenešioji plokštelės, BrBk  mirksiukas.gif

Kiekvieną kartą, kai užsuku čia, randu gerų naujienų  thumbup.gif apie kūdikius ar vestuves    thumbup.gif

hihihi.gif Tai kad tu man labai patinki. Nu rimtai tokia maladec good.gif Todėl ir klausiu, kaip sekasi mirksiukas.gif

Plokštelę tai nešioju! Biškį netyčia atkandau tą vietą kur priekinis dantis biggrin.gif , bet jinai nesulūžo, tai ir nešioju.
O ir šiaip plokštelė - nebloga svorio reguliavimo priemonė - po 19 val. išsivalai dantis, bac plokšteles burnon ir nevalgai, kai negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 02 02, 22:23)
O ir šiaip plokštelė - nebloga svorio reguliavimo priemonė - po 19 val. išsivalai dantis, bac plokšteles burnon ir nevalgai, kai negalima biggrin.gif

Papasakok, kaip nešioji plokštelę? Tik vakarais? Nereik kiekvieną ištisą dieną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 03 vasario 2009 - 08:37
jeigu nesioji breketus,kas kiek laiko reikia grizti pasirodyti odontologui,gyvenu ne Lietuvoje,o noreciau nesioti breketus,bet negalesiu grizineti kas kokias 2 sav.,kad pasirodyciau gydytojui unsure.gif papasakokit paneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynake23 @ 2009 02 03, 19:24)
jeigu nesioji breketus,kas kiek laiko reikia grizti pasirodyti odontologui,gyvenu ne Lietuvoje,o noreciau nesioti breketus,bet negalesiu grizineti kas kokias 2 sav.,kad pasirodyciau gydytojui unsure.gif papasakokit paneles 4u.gif

Su paprastais breketais - maždaug kas 4-6 savaites, o su beligatūriniais kažkur kas 8, o gal ir dar rečiau.
Atsakyti
[quote=Enita,2009 02 03, 19:12]
Su paprastais breketais - maždaug kas 4-6 savaites, o su beligatūriniais kažkur kas 8, o gal ir dar rečiau.
[

o kuo jie skiriasi,paprasti ir belikaturiniai?kurie geresni?man reiketu tik pora priekiniu dantuku patiesinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynake23 @ 2009 02 03, 20:32)
o kuo jie skiriasi,paprasti ir belikaturiniai?kurie geresni?man reiketu tik pora priekiniu dantuku patiesinti 4u.gif

Beligatūriniai - tai kaip ir naujesnė, tobulesnė sistema. Sakoma, kad jais dantys išsitiesina truputį greičiau ir rečiau tenka rauti dantis, nes jie gali labiau praplėst žandikaulį. Bet jie ir brangesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 03 vasario 2009 - 20:37