Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 13, 14:50)
Safyrinius.. smile.gif Ir gražiai atrodo, ir daug kas net nepastebi..  bigsmile.gif

Labuka!
Matau, jog esi is kauno ir nesioji safyrinius breketus smile.gif tad labai noriu taves paklausti kiek tau kainavo sitas malonumas ir kur dejaisi? Jeigu jau esi visa tai aiskinusi, tai gal gali i az parasyt? As kaip tik planuojuos deti breketus, tai ieskau bet kokios info

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2009 02 22, 23:08)
Dejo dejo, bet man jas pirmadieni sudejo, o treciadieni jau breketus klijavo. Man pirma vakara neskaudejo, bet kita diena pajauciau malonuma. Paskui kai ziedus uzdejo gal 3 dienas buvo panasus jausmas kaip su gumytem. Bet kai nebuvo ne savaites praeje man jau visai neskaudejo, nejauciau as breketu.
Saugokis, kad gydytojas tau ant galvos tusinuko neuzmestu kaip man ir sekmes tau, prisijungsi i sias smagias gretas biggrin.gif

kas per bajeris su tušinuku ant galvos? lotuliukas.gif
Atsakyti
Net gerai nezinau, as pro langa ziurejau kazkas ant galvos nukrito, tas pakele, sako cia akinius ir uzdedam tokiam atvejui kai daktaras tusinukus meto:D
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 02 23, 10:20)

daivasta, kiek jau laiko tu nešioji breketus? Spėju, kad muši rekordus. Alia ir būsi iš visų mūsų su gražiausia šypsena, neabejoju tuo 4u.gif

BrBk.

nagi jau 4 metai bus spalio 15 jei nenuims iki to laiko doh.gif .tai jau tikrai,kad musiu rekordus biggrin.gif
aciu BrBk tikiuosi,kad taip ir bus mirksiukas.gif
kaip tu laikaisi pasakok.kaip leliukas?siandien buvau aplankyr seses lelytes tai tokia mazute ,kad net nesitiki,kad maniskis toks buvo wub.gif
Atsakyti
Tai kad cia kai kas buvo kas 7 m. nesiojo smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pažįstu, kur virš keturių metų jau nešioja.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo, kaži kiek teks man nešiot? ax.gif g.gif
Mažiausiai dar 2 metelius...
Atsakyti
Sveiki smile.gif prisistatau ir as thumbup.gif
As su breketais nuo rugsejo 23. Turiu tik virsuje, nes apacioj buvo gulintys protiniai dantys. Jau savaite kaip po operacijos rolleyes.gif viskas pavyko sklandziai, greitu laiku ir apacioj busiu breketuota.Stai kokie mano pokyciai...
user posted image user posted image
Situacija tokia: 13-16 metu nesiojau plokstele, buvo rauti ketvertukai. Viskas buvo grazu, puiku, bet sulaukus 18 mano dantys pradejo "vaikscioti" kur kam patogiau, geriau ir as buvau jau nepatenkinta savo sypsena blink.gif delsiau, delsiau ir pagaliau 22 sudejau safyrine sypsena lotuliukas.gif biggrin.gif
P.S nesifotkinau pries dedant breketus, todel sypsena iskirpau kur geriausiai yra matomi visi dantu "grazumai" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 24 vasario 2009 - 19:08
QUOTE(nippe @ 2009 02 24, 19:06)
As su breketais nuo rugsejo 23. Turiu tik virsuje, nes apacioj buvo gulintys protiniai dantys. Jau savaite kaip po operacijos  rolleyes.gif  viskas pavyko sklandziai, greitu laiku ir apacioj busiu breketuota.Stai kokie mano pokyciai...
user posted image user posted image
Situacija tokia: 13-16 metu nesiojau plokstele, buvo rauti ketvertukai. Viskas buvo grazu, puiku, bet sulaukus 18 mano dantys pradejo "vaikscioti" kur kam patogiau, geriau ir as buvau jau nepatenkinta savo sypsena  blink.gif  delsiau, delsiau ir pagaliau 22 sudejau safyrine sypsena  lotuliukas.gif  biggrin.gif
P.S nesifotkinau pries dedant breketus, todel sypsena iskirpau kur geriausiai yra matomi visi dantu "grazumai"  blush2.gif

sveika prisijungusi smile.gif
Kokie gražūs dantys wub.gif
Kur dėjaisi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 02 24, 19:10)
sveika prisijungusi  smile.gif
Kokie gražūs dantys  wub.gif
Kur dėjaisi ? smile.gif

Aciu 4u.gif dabar jau ir as esu patenkinta wub.gif bet bus dar graziau sunglasses2.gif nail.gif Dejau pas gyd. Vilma Pikeliene, Vilniuj
Atsakyti
As ten pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 02 24, 19:06)

O gal turi su safyriukais kur iš toliau fotkinta, arba ne tokią iššviestą fotkę? ax.gif
Atsakyti