Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių (-ų) plepesiai

Laba diena,
Vakar buvo lygiai 3 metai kaip nesioju breketus, o tik dabar pamaciau sita temele doh.gif biggrin.gif tikiuosi priimsite i buri ir greitu laiku pateksu i sarasa, turinciu holivudine sypsena ax.gif
Atsakyti
gal kas galit man papasakot,kiek laiko reikia nesiot tas gumytes kurios sujungia bu zandikaulius? ar ilgai skauda po uzdejimo? g.gif
Atsakyti
laba diena su vištiena smile.gif
kaip gyvenate?
Enita, sveikinu 4u.gif
BrBk, kaip jaunimas laikos? bigsmile.gif

aš gyvenu normaliai, nors galėtų būti ir geriau biggrin.gif interneto namie neturiu sad.gif tai tenka gatvėje sėdėt doh.gif

noriu jau biškį namo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziute @ 2008 09 23, 17:00)
gal kas galit man papasakot,kiek laiko reikia nesiot tas gumytes kurios sujungia bu zandikaulius? ar ilgai skauda po uzdejimo? g.gif

labas,
kaip suprantu kalbi apie vadinamaji elastika (arba gumytes). nepameluosiu, bet nesioju gerus metus verysad.gif bet matai mano labai stiprios saknys, todeltaip ilgai uzsitempe. siaip cia individualus dalykas, juk dantys visu skirtingi.ir pradziu nesiojau tik naktimis, o po ir diena, kitaip tariant nusiimdavau kai valgydavau biggrin.gif . bet per tiek laiko ismokau ir pavalgyti su jom lotuliukas.gif . aisku nesidedavau kai kur nors oficialiai eidavau, kadangi nesiojau per pati dantu centra nuo virsutinio iki apatinio zandikaulio, tai siek tiek svepluodavau blush2.gif
o del skausmo....man tai skaudedavo jas uzsidejus verysad.gif kol priprasdavau.kitiem sake neskauda. cia taip pat individualu, nes man skauda kiekviena karta paverzus, o jau trys metai nesioju kabes. kaip bus tau, suzinosi uzsidejus ax.gif
sekmes.
Atsakyti
QUOTE(liepux @ 2008 09 24, 09:18)

Liepux o kodel taip ilgai nesioji 3 metai? O pabaiga ar arteja jau?
Atsakyti
[quote=kabesita,2008 09 24, 13:10]
Liepux o kodel taip ilgai nesioji 3 metai? O pabaiga ar arteja jau?
[/quot
Laba,
Siandiena kaip tik einu pas odontologe, tai pasakys kada nuims kabes smile.gif tikiuosi kad greitai, nes jau prailgo. Taip ilgai nesioju, nes dantukai buvo is tiesu kreivi, be to kaip i daugumai prastas sakandis. Nors kai dabar pasiziuri odontologe ir sako, kad sakandis dar nera tobulas tai man norisi garsiai nusijuokti biggrin.gif .taip galima ir kokius 5 metus nesioti.
Siaip kai dejausi man zadejo du metus ir "vsio", bet pasirode kad mano dantys taip lengvai nepasiduoda blink.gif net kai reikejo israuti pora dantu, stomotologe dirbo is peties doh.gif Tai va del to ir isejo taip ilgai - stiprios baisiai saknys. BEje kai pastojau sake, kad dantys labai greitai prades judeti, bet deja schmoll.gif , tai tik mitas. jau ir pagimdyti spejau biggrin.gif
Zodziu siandieninio vizito laukiu su baime - bus verdiktas. NA sake, kad metu tikrai nereikes nesioti. Atsimenu anksciau stebejausi kad ta Mango dainininke taip ilgai nesioja, bet pati ne ka trumpiau doh.gif
Atsakyti
Lepux sekmes tau siandien, gal viskas bus gerai, gal pasakys kad jau ne daug beliko.

O as dar ju net neturiu verysad.gif tik spalio pabaigoj uzsidesiu, tai man tas laikas taip prailgo. Jau greiciau uzsidet ir viskas. Turbut ko labiau lauki, tuo leciau laikas eina.

Butinai parasyk po siandienos vizito kaip tau ten ir ka pasake. Beja o kur gydais ir kokius breketus turi.
Atsakyti
QUOTE(liepux @ 2008 09 24, 09:18)

o del skausmo....man tai skaudedavo jas uzsidejus verysad.gif kol priprasdavau.kitiem sake neskauda. cia taip pat individualu, nes man skauda kiekviena karta paverzus, o jau trys metai nesioju kabes. kaip bus tau, suzinosi uzsidejus ax.gif
sekmes.

aciu uz info mirksiukas.gif na tikiuosi tiek ilgai nereiks man nesiot nes jos man nervija labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziute @ 2008 09 23, 17:00)

Sveika, na as tas gumeles-elastikus nesiojau kokius keturis menesius naktimis, ir kiek imanoma ilgiau, dienomis. Aisku cia visiems skirtingai. Budavo, kai istisai jas nesiojau neissiimdama, ismokau valgyti su jomis... O is pradziu su jom vargau, labai skaudejo, tempe, bet viskas praeina...smile.gif
Buvo tikrai verta su tais breketukais pakenteti ax.gif Dabar grazu uztat mirksiukas.gif Tik siandien ploksteles pasiemiau, kurias reikes naktimis nesioti ir po 3 val dienomis. Va jos man LABAI nemalonios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 24, 16:13)
Lepux sekmes tau siandien, gal viskas bus gerai, gal pasakys kad jau ne daug beliko.

O as dar ju net neturiu  verysad.gif tik spalio pabaigoj uzsidesiu, tai man tas laikas taip prailgo. Jau greiciau uzsidet ir viskas. Turbut ko labiau lauki, tuo leciau laikas eina.

Butinai parasyk po siandienos vizito kaip tau ten ir ka pasake. Beja o kur gydais ir kokius breketus turi.

Laba,
aciu uz palaikyma, smagu zinoti, kad turi bendraminciu smile.gif tai va, po vizito zinios visai neblogos - naujus metus tureciau pasitikti be kabiu smile.gif na gal nereikia garsiai dziaugtis, nes dar kas nepavyks, bet labai tikiuosi kad viskas bus ciki briki biggrin.gif realiai jeigu jau labai noriu gali nuimti ir dabar, bet dar nebutu idealus variantas, taigi pagalvojau, jeigu jau tiek laiko panesiojau tai dar keli menesiukai nedidele beda.
gydausi as silainiuose, privacioje klinikoje, pas gydytoja viktorija Krusinskiene. Pati gydytoja tai profesionali, taciau man nepatinka pati klinika:labai brangininkai doh.gif, be to nera tvarkos, amzinai atejes turi laukti kone po 15 ar 20 minuciu savo eiles, o kai dar ateina ir pareiskia, kad atseit jus skambinot ir laika pasikeitet ir nors griuk negyva :blink:gerai, kad nors atsipraso uz savo klaidas.
na bet svarbu kad gydytoja tai nebloga nebloga, negali pykti.
Nesioju paprastus breketus, t.y. nekeremikinius. pastaruju nesidejau, nes yra gerokai brangus, o ta vielutye juk vie tiek netaline ir matosi, tai nemaciau reikalo islaidauti. zinoma, cia kiekvieno aaasmeninis ir piniginis reikalas.
as zinok irgi laukiau kad greiciau uzdetu ir po to greiciau nuimtu biggrin.gif pamatysi laikas greitai eina, nepajusi o jau pabaiga. Be to visi taip pripranta, kad net nepastebi. ana diena mano daruge sako, o tu vel uzsidejai kabes? biggrin.gif blink.gif jai atrode, kad as buvau jau nusiemus. o apcioje jos pas mane nelabai matosi, tai mociute jas pastebejo tik po poros metu lotuliukas.gif na aisku, cia juk mociute
tai va, jeigu reikia dar kokios konsultacijos- prasom kreiptis, stengsiuosi padeti.
o kur tu eini i konsultacijas? kaip sugalvojai uzsideti kabes?
Atsakyti
QUOTE(liepux @ 2008 09 25, 10:30)

Smagu girdet kad tau jau i pabaiga, tikiuos kad naujus sutiksi turedama grazia sypsena biggrin.gif Ir tikiuos, kad as naujus sutiksiu su breketais.

Zinok visur tie breketai brangus malonumas, tai kad jau cia pasirinkimo reikalas detis arba ne. As visada norejau sutvarkyti dantis, bet anksciau galimybes nebuvo. Beje mano dantis nera kreivi, du virsutiniai islinde i prieki, kaip zuikucio, ir blogas sakandis. verysad.gif Siemet pakeiciau stomotologe, tai jos uzklausiau apie breketus, tai sake mano atveju butinai, nes apatinis zandikaulis stumia virsutinius, del to jie man taip i prieki ir isejo. Tai rekomendavo ortodonte, toliau konsultacija. Tai va nusprendziau detis Damon, nes as ne Lietuvoj gyvenu, tai teks skraidyt, o su jais paverzimas retesnis. Gydaus Kaune, gyd. Damusiene.

Siaip kam ne pasakau, kad desiuos breketus, visi stebis ir sako :"O ka tau reikia?" Net nepastebejo mano atsikisusiu dantu, o dar darau tai del savo pasitikejimo, nes dantis mano didziausias kompleksas doh.gif jie ne tik atsikise, o dar ir geltoni, mano emale tokia nuo vaikystes. Tai kai sutvarkysiu dantis reikes ismokt pradet sypsotys, nes ant nuotrauku visur susiciaupus. schmoll.gif
Atsakyti
Kabesita - manes irgi daug kas klause, kam tau tie breketai. Ai, atsibosta kartais ir aiskint doh.gif
Atsakyti