Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti?

Renata123, taip, tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2013 05 03, 20:18)
Gal zinote, kur Kaune galeciau nusipirkti migdolu miltu ir maltu kmynu?

Migdolu miltu "turi" sveikiproduktai.lt, yra ir Kaune parduotuves.
Taip pat prekiauja delona.lt, galima pirkti internetu.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 03, 22:41)
Renata123, taip, tas pats  mirksiukas.gif

Aciu! 4u.gif
Jau buvau ten ir apsipirkau. bigsmile.gif Na jau pasirinkimas ten tikrai didelis: bulgur, polenta, ivairios kitos kruopos su priedais ir be, ivairus makaronai, desros, suriai, prieskoniai, ivairiausiu turkisku saldumynu, alyvuogiu ivairiu rusiu, visokiu padazu ir pastu matytu ir nematytu itt., visko aisku, neisvardinsiu. bigsmile.gif
Tik, kai kuriu produktu kainos pasirode aukstokos. Kiekviena diena ten neapsipirkineciau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 19 gegužės 2013 - 21:38
QUOTE(u.n.o. @ 2013 02 25, 21:43)
Sveiki,

atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, nes temeles visos neskaiciau, bet jau kokie metai ar pora kaip neberandu niekur tikrosios skaniosios kakavos. Visu, kurias dabar esu pirkusi skonis kazkoks sintetinis doh.gif . Cia kazkokie nauji reikalavimai kakavai kalti ar senaja jau nebeleidzia prekiauti? ar yra dar kokia priezastis kodel ji isnyko? ir ar imanoma dar kur nors jos isigyti?  nes sita naujoji visus kepinius sugadina doh.gif

Jo, pries kelis menesius man ir toks klausimas iskilo, kur gaut normalios kakavos. Nes kiek prekybcentriuose pirkau, tai nei skonio nei kvapo normalaus nebuvo rasta. Kas ten per s..., tai vienas Dievas zino. Baisu vaikui net duot unsure.gif
Dabar perku vat tokia: http://www.sveikipro...kologiska-200-g ir kitokiu neieskau. 100% kakava, plius ir ekologiska. Nepigi, bet jos nedaug reikia karstai kakavai su pienu pasidaryt, tad mum su dukryte jos ilgai uztenka. Skoniu ir kvapu man primena sena gera kakava is vaikystes. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas matėte kur galima nusipirkti tokį įrankį tešlos maišymui?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2013 05 23, 21:55)
Gal kas matėte kur galima nusipirkti tokį įrankį tešlos maišymui?

CIA mirksiukas.gif

O jus toki gal esate isbandziusi? Vis i ji ziuriu, ar pasiteisintu toks kelionese? g.gif Tai su juo tiesiog minkai tesla, tai kaip tai darytum su rankom?
Atsakyti
Ech, paskubėjau užsisakyti iš Amazon doh.gif Negalvojau, kad Lietuvoj tokį rasiu schmoll.gif
Neišbandžiau, bet pasiskaičiau gerus atsiliepimus ir susigundžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune galeciau isigyti lietuviskos ekologiskos kiaulienos ir jautienos? As kalbu apie ukininkus kurie augina sau, bet jei turi pertekliu gali parduoti. ax.gif
Nerandu tokios temos sm, kas parduoda eco mesyte, o gal jos ir nera g.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite kuri nors pasakyti, kur būna pirkti šviežio rozmarino? Vakar apėjau visą Prismą, galvojom tokioj didelėj parduotuvėje tikrai bus, bet nebuvo... Veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 23, 15:32)
Sveikos,
gal galite kuri nors pasakyti, kur būna pirkti šviežio rozmarino? Vakar apėjau visą Prismą, galvojom tokioj didelėj parduotuvėje tikrai bus, bet nebuvo... Veiksmas Vilniuje.

Fasuotu sakeliu matau ir Maximoj, ir Rimi. Bet pati as ieskau visur vazonely, kad galeciau kieme auginti - ir niekur negaunu. teks vaziuot i turgu ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 23, 14:32)
Sveikos,

Aš pabandyčiau pašiūrėti Tymo turgelyje. Nesenai mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 23, 15:32)
Sveikos,
gal galite kuri nors pasakyti, kur būna pirkti šviežio rozmarino?

Pabandykite užsukti į Sodo Centrą Žirmūnuose prie Rimi ir Thomas Philips. Mačiau vazonėlyje ~14 Lt, bet įtartinai atrodė lyg būtų apipurkštas, nežinau ar maistui tiktų...
Atsakyti