Renata123, taip, tas pats

QUOTE(lince23 @ 2013 05 03, 20:18)
Gal zinote, kur Kaune galeciau nusipirkti migdolu miltu ir maltu kmynu?
Migdolu miltu "turi" sveikiproduktai.lt, yra ir Kaune parduotuves.
Taip pat prekiauja delona.lt, galima pirkti internetu.
QUOTE(yerena @ 2013 05 03, 22:41)
Aciu!

Jau buvau ten ir apsipirkau.

Tik, kai kuriu produktu kainos pasirode aukstokos. Kiekviena diena ten neapsipirkineciau.

QUOTE(u.n.o. @ 2013 02 25, 21:43)
Sveiki,
atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, nes temeles visos neskaiciau, bet jau kokie metai ar pora kaip neberandu niekur tikrosios skaniosios kakavos. Visu, kurias dabar esu pirkusi skonis kazkoks sintetinis
. Cia kazkokie nauji reikalavimai kakavai kalti ar senaja jau nebeleidzia prekiauti? ar yra dar kokia priezastis kodel ji isnyko? ir ar imanoma dar kur nors jos isigyti? nes sita naujoji visus kepinius sugadina 
atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, nes temeles visos neskaiciau, bet jau kokie metai ar pora kaip neberandu niekur tikrosios skaniosios kakavos. Visu, kurias dabar esu pirkusi skonis kazkoks sintetinis

Jo, pries kelis menesius man ir toks klausimas iskilo, kur gaut normalios kakavos. Nes kiek prekybcentriuose pirkau, tai nei skonio nei kvapo normalaus nebuvo rasta. Kas ten per s..., tai vienas Dievas zino. Baisu vaikui net duot

Dabar perku vat tokia: http://www.sveikipro...kologiska-200-g ir kitokiu neieskau. 100% kakava, plius ir ekologiska. Nepigi, bet jos nedaug reikia karstai kakavai su pienu pasidaryt, tad mum su dukryte jos ilgai uztenka. Skoniu ir kvapu man primena sena gera kakava is vaikystes. Rekomenduoju

Gal zinote kur Kaune galeciau isigyti lietuviskos ekologiskos kiaulienos ir jautienos? As kalbu apie ukininkus kurie augina sau, bet jei turi pertekliu gali parduoti.
Nerandu tokios temos sm, kas parduoda eco mesyte, o gal jos ir nera

Nerandu tokios temos sm, kas parduoda eco mesyte, o gal jos ir nera

Sveikos,
gal galite kuri nors pasakyti, kur būna pirkti šviežio rozmarino? Vakar apėjau visą Prismą, galvojom tokioj didelėj parduotuvėje tikrai bus, bet nebuvo... Veiksmas Vilniuje.
gal galite kuri nors pasakyti, kur būna pirkti šviežio rozmarino? Vakar apėjau visą Prismą, galvojom tokioj didelėj parduotuvėje tikrai bus, bet nebuvo... Veiksmas Vilniuje.
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 23, 15:32)
Sveikos,
Fasuotu sakeliu matau ir Maximoj, ir Rimi. Bet pati as ieskau visur vazonely, kad galeciau kieme auginti - ir niekur negaunu. teks vaziuot i turgu ieskoti
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 23, 14:32)
Sveikos,
Aš pabandyčiau pašiūrėti Tymo turgelyje. Nesenai mačiau

QUOTE(Ivy* @ 2013 06 23, 15:32)
Pabandykite užsukti į Sodo Centrą Žirmūnuose prie Rimi ir Thomas Philips. Mačiau vazonėlyje ~14 Lt, bet įtartinai atrodė lyg būtų apipurkštas, nežinau ar maistui tiktų...