Gal žinote, kur būna pirkti riešutų pastos? Esu radusi vienoj vietoj, bet ten parduodama tik dideliais kiekiais.
QUOTE(Märchen @ 2014 04 25, 14:22)
Gal žinote, kur būna pirkti riešutų pastos? Esu radusi vienoj vietoj, bet ten parduodama tik dideliais kiekiais.
Kokios būtent ieškote? Mane domina pistacijų, norėčiau ir žinau iš kur siųstis, bet vienai didelio kiekio nereikia...
O gal matet kur perlinio kuskuso?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2014 04 26, 14:55)
Gal prieš mėnesį pirkau Hyper Rimi, savanorių pr. Vilniuje

QUOTE(yerena @ 2014 04 25, 23:51)
Kokios būtent ieškote? Mane domina pistacijų, norėčiau ir žinau iš kur siųstis, bet vienai didelio kiekio nereikia...
Nesvarbu, kokių riešutų. Bet man reikėtų labai nedidelio kiekio

QUOTE(Okokionera @ 2014 04 28, 08:22)
O kazin kur Klaipedoj butu galima rast?

[quote=Alezee,2010 03 18, 15:19]
Gal kas zinot "Golden syrup" skoni ir kur jo isigyti paragauti?
Va rodo kaip pasigamint:
http://m.youtube.com...p;v=ksIHlV9T17U
Papildyta:
Ten rodo kaip beveik viska pasigamint
Gal kas zinot "Golden syrup" skoni ir kur jo isigyti paragauti?

Va rodo kaip pasigamint:
http://m.youtube.com...p;v=ksIHlV9T17U
Papildyta:
Ten rodo kaip beveik viska pasigamint

Nereikia nė gaminti galima ir nusipirkti
Bent jau "Sanitex'e" jo visada yra. Pažiūrėkite, kaip atrodo, tuomet gal ir Maximose ar kt. parduotuvėse rasite
My Webpage

My Webpage
Gal pasikartosiu
bet gal galite patarti kur parduotuvėse ar pas kokius ūkininkus galima nusipirkti ožkos/avių sūrių.... visa šeima pereinam nuo karvės pieno produktų prie avies/ožkos... bandau gaudyti informaciją

QUOTE(kissia @ 2015 09 07, 13:22)
Gal pasikartosiu
bet gal galite patarti kur parduotuvėse ar pas kokius ūkininkus galima nusipirkti ožkos/avių sūrių.... visa šeima pereinam nuo karvės pieno produktų prie avies/ožkos... bandau gaudyti informaciją 

Mačiau Suvalkuose įvairiose parduotuvėse ir įvairių rūšių. Tiek pieno, tiek sūrio ir sūrelių.
QUOTE(kissia @ 2015 09 07, 12:22)
Gal pasikartosiu

Sūrininkų namai

Juos galima rasi: Tymo turguj, Vilniuje, Užupyje. Kiekvieną ketvirtadienį nuo 11 iki 17 val.