Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitės vidurinė mokykla

QUOTE(MILVA @ 2011 06 29, 12:10)
Į Jūsų klausimą tiksliausiai atsakytų Vilniaus m. savivaldybė, galima ir tiesiogiai p. Mero paklausti  biggrin.gif

Deja, savivaldybė nieko nepasakė konkretaus, kai klausiau. Toks įspūdis, kad bet kam iš "pašalies" nenori sakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 29 birželio 2011 - 15:50
Baikit,kokia dar renovacija,per karalienės vizitą ant skubos padažė sienas,bet ir tai nevisas o tik per tą koridorių pro kurį jinai praeis ir į tualetus sudėjo tualetinio popieriaus dėklus,kad sudaryti iliuziją,kad tualetinis popierius kažkada ten buvo ar bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif išvis nepaslaptis kad visi pinigėliai ten plaukia į kažkieno kišenėles o tikrai ne mokyklos remontui,ačiū dievui, rugsėjį sutiksim kitoj mokykloj :>
Kas liečia mokymą tai hmm...Yra tokių mokytojų kad nors tu verk kitur tokių nerasi kaip Piskunova ar Nanevič,Šinkunienė ar Staknienė doh.gif doh.gif visa mokykla į jų pusę žiūrėt negali,yra tikrai gerų pedagogų Katilienė,Minderienė,Bučienė,bet ar dėl jų verta eiti į šitą mokyklą?Abejoju,apie valgyklos sukčiaujančius darbuotojus ,bandelėse randamus plaukus,nagus,svogūnus ir kitokius gėrius tai išviso patyliu.Apie fainuoles pavaduotojas ir jų kūltūrą doh.gif doh.gif gal vienintelis direktorius ten normalus nors matosi kad pavaduotojų ant blakstienų šokdinamas doh.gif bibliotekininkės-už porą dienų pavėluotą grąžinti knygą už tai kad tu sirgai išvadins tave baisiausiais žodžiais,dar tavo tėvus neatsakingais ir neauklėjančiais doh.gif .Kas liečia papomokinę veiklą ji tikrai nebloga,o kas liečia pačius mokinius tai buvo visa šauni bendruomenė kol nesumanė sujungti mažvydiečių su pilaitiškiais.Dabar tik bėk iš ten kuo toliau.
Atsakyti
Shelly, kai vaikas geras, kai jis gerai mokosi, jam gerai bet kurioje mokykloje...
Ar pati dalyvavot kaip mama mokyklos gyvenime? Jei ne, tada keista girdėti pretenzijas...
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 07 01, 20:58)
Yra tokių mokytojų kad nors tu verk kitur tokių nerasi kaip Piskunova ar Nanevič,Šinkunienė ar Staknienė 

O kokių dalykų mokytojos?

Beje, girdėjau, kad nebus pradinių klasių. Ar čia pletkai tik?
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2011 07 04, 15:21)
Beje, girdėjau, kad nebus pradinių klasių. Ar čia pletkai tik?

Taigi jau 100 kartų buvo kalbėta, kad Pilaitės mokykla bus gimnazija, ir jau antrus metus nebeformuoja pirmų klasių, pradinės klasės yra formuojamos tik Mažvydo mokykloje. Nepatingėkit paskaityti keletą puslapių atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2011 07 05, 09:21)
Taigi jau 100 kartų buvo kalbėta, kad Pilaitės mokykla bus gimnazija, ir jau antrus metus nebeformuoja pirmų klasių, pradinės klasės yra formuojamos tik Mažvydo mokykloje. Nepatingėkit paskaityti keletą puslapių atgal doh.gif

Na, ir kas, kad parašyta, reformos kartais atšaukiamos. wink.gif

Ir šiaip nesuprantu, kodėl jūs čia visos tokios piktos. sad.gif
Atsakyti
Ką jau padarysi, visos mokytojos blogos, kurios moko ir liepia mokytis. g.gif
Visose mokyklose yra trūkumų- kur jų nėra.... doh.gif
Eureka, nekreipk dėmesio ,čia turbūt kokia buvusi mokinė įsižeidusi parašė, tai ir atrodo, kad visi pikti. O šiaip- čia forume dauguma žmonių visiškai normalūs ir nepikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 07 01, 19:58)
Baikit,kokia dar renovacija,per karalienės vizitą ant skubos padažė sienas,bet ir tai nevisas o tik per tą koridorių pro kurį jinai praeis ir į tualetus sudėjo tualetinio popieriaus dėklus,kad sudaryti iliuziją,kad tualetinis popierius kažkada ten buvo ar bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif išvis nepaslaptis kad visi pinigėliai ten plaukia į kažkieno kišenėles o tikrai ne mokyklos remontui,ačiū dievui, rugsėjį sutiksim kitoj mokykloj :>
Kas liečia mokymą tai hmm...Yra tokių mokytojų kad nors tu verk kitur tokių nerasi kaip Piskunova ar Nanevič,Šinkunienė ar Staknienė  doh.gif  doh.gif  visa mokykla į jų pusę žiūrėt negali,yra tikrai gerų pedagogų Katilienė,Minderienė,Bučienė,bet ar dėl jų verta eiti į šitą mokyklą?Abejoju,apie valgyklos sukčiaujančius darbuotojus ,bandelėse randamus plaukus,nagus,svogūnus ir kitokius gėrius tai išviso patyliu.Apie fainuoles pavaduotojas ir jų kūltūrą  doh.gif  doh.gif  gal vienintelis direktorius ten normalus nors matosi kad pavaduotojų ant blakstienų šokdinamas  doh.gif bibliotekininkės-už porą dienų pavėluotą grąžinti knygą už tai kad tu sirgai išvadins tave baisiausiais žodžiais,dar tavo tėvus neatsakingais ir neauklėjančiais  doh.gif .Kas liečia papomokinę veiklą ji tikrai nebloga,o kas liečia pačius mokinius tai buvo visa šauni bendruomenė kol nesumanė sujungti mažvydiečių su pilaitiškiais.Dabar tik bėk iš ten kuo toliau.

Šis komentaras privertė mane net prisiregistruoti supermama.lt forume, negalėjau šitaip jo palikti biggrin.gif
Esu būsima dvyliktokė, mokausi šioje mokykloje ir visiškai nesigailiu :> mokslų rezultatai puikūs, turėjau galimybę pereit į "aukštesnio lygio" gimnaziją, bet likau čia. Kodėl? Nes atmosfera, mokytojų kolektyvas, klasės draugai... viskas super!
na bet gerai, grįžkime prie Jūsų komentaro.
Visų pirma per karalienės vizitą nebuvo jokių iliuzijas sukeliančių tualetinio popieriaus laikiklių biggrin.gif prajuokinot. na , bet čia menka smulkmenėlė.
Sakot pinigai į kažkieno kišenes plaukia? O gerai būtų, jei iš vis būtų kam plaukt smile.gif Kabinetų remontai, suolų, lempų keitimai, stogo tvarkymas, tualetų remontas. Naujai rengiama kompiuterių klasė, o kiek dar kitų išlaidų.. Ponia, milijonų mokykla gi negauna smile.gif))))))))))))
Gerai, tęskim toliau. Dėl Staknienės sutinku- ne jai pedagoge būt, bet palieka šiais metais ji mūsų mokykla, ramu. O dėl kitų pedagogu, tai nežinau. Arba man labai sekėsi ir tiesiog papuolė geri mokytojai, bet jais tikrai nesiskundžiu. Vien dėl Šinkūno bus gaila palikti mokyklą smile.gif o kur dar kiti- Karpova, Kulviecas, Biekšienė, Gečienė, Norkūnienė, Balčiūnienė, Kniškienė, Pundienė, Paliulienė.... Žinau, greičiausiai tos pavardės daugumai Jūsų nieko nesako, bet negalėjau susilaikyt nepaminėjus jų..
Mokyklos valgykloj valgiau 11 metų ir jokių nusiskundimų neturiu. O lišnas plaukas ir prabangiausio restorano patiekale netyčiom gali atsirasti smile.gif)) nagai, svogūnai? Neteko susidurti.
Nežinau iš kur ištraukėt tokią nesąmonę apie bibliotekininkės. Atvirkščiai- turbūt pačios tolerantiškiausios ir supratingiausios, kokias tik esu sutikus smile.gif neatnešk nors ir pusę metų, jei tikrai iškilo bėda ir turi pateisinamą priežastį. Na o jei neturi, tai ir nėra ko stebėtis, visgi taisyklės yra taisyklės, reikia jų laikytis.
Na ir paskutinis, bet turbūt pats smagiausias. Sakot buvo nesąmonė sujungti Mažvydiečius su Pilaitiškiais? Galiu pasakyti iš mokinių pusės- SĄMONĖ. Jeigu anksčiau pastoviai būdavo tie vaikiški pykčiai tarp šių mokyklų, dabar jų nebeliko smile.gif visi tapome vienu dideliu draugiškų kolektyvu, įgijome naujų draugų, prapletėm pažintis. Vien tik pliusai smile.gif
Na, žinoma tai tik mano nuomonė, nepykit labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos koleges supermamos biggrin.gif
noriu paklausti gal kas zinot ar sioje mokykloje yra koks nors sokiu ir /ar dainu burelis maziukams (5-6 metu)? g.gif
jei kas ka zinot brukstelkit i az ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Pati šiemet baigiau šią mokyklą. Ir, norit tikėkit, norit ne, bet man ją buvo nuoširdžiai gaila palikt. smile.gif Nuostabus mokyklos direktorius, geriausi mokytojai, draugiški ir geranoriški mokiniai dar ilgai išliks mano atminty. Suprantu, kad mokykla ne ideali, trūksta kosmetinio remonto, bet atmosfera mokykloje atperka viską. Nelabai žinau dar tokių mokyklų (gal jūs žinot), kur administracija, mokytojai ir mokiniai yra vienas darnus kolektyvas, o ne pasiskirčiusi sluoksniais "stovykla". Nesakau, kad visi mokytojai yra idealūs, kaip kažkurios iš jūsų minėta Staknienė ar Nenevič, bet niekas neverčia pas jas mokytis, galima parašius prašymą pereit pas kitą. Ir nesakykit, kad tai neįmanoma, nes mano laidoj tokių atvejų buvo ne vienas:) Žinokit, ilgam atsiminsiu Jočienės, Norkūnienės pamokas, nes jos ne tik geros ir stiprios dalykininkės, paruošiančios egzaminui, bet ir puikios mokytojos gyvenimui:) O ką kalbėt apie Pundienę, Kniškienę, Valušienę. Su šiom mokytojom bendravom ne tik dalyko temom, bet drąsiai papasakodavom ir savo problemas bei išgyvenimus. Atsiprašau už išsireiškimą, bet "putojančios" mamos dėl Mažvydo ir Pilaitės mokyklos susijungimo, manau, tikrai turėtų nurimt. Tik jum atrodo, kad mokiniam stresas ar dar kažkas. Nepatikėsit, bet pernai į mūsų mokyklą atėję 11okai puikiai susibendravo su mūsų mokykloje besimokančiais, surengė vieną geriausių šimtadienių mokyklos istorijoje, kurio mes, 12okai, dar ilgai negalėjom užmiršt. Paskutinio skambučio gražumas irgi privertė ašarą nušluostyt nuo veido. Devintokai taip pat nesunkiai įsiliejo į mūsų mokyklos gyvenimą. Visi tikrai noriai dalyvavo mokyklos veikloje, nors ir mes, pilaitiškiai, prieš susijungiant mokykloms, galvojom, kad viskas pasikeis, jausis šaltumas, nenoras bendraut su naujai atėjusiais. Bet pasirodė, kad galvojom klaidingai. Nuoširdžiai tikiuosi, kad ir ateity mokykloje išliks tokia šilta ir draugiška atmosfera.
Taigi mamos, mažiau bambėkit ir pirmiau paklauskit savo vaikų, ar jiems čia patinka, nes toks jausmas, kad perrašinėjat juos į kitas mokyklas vien dėl to, kad mokykla ne naujai suremontuota, kad nepatinka mokytojai. Bet gal tik jums nepatinka, gal jūsų vaikui viskas gerai?smile.gif)
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvom nuostabiam Kalėdiniam koncerte Pilaitės mokykloje. Viskas buvo taip miela ir šaunu. O jaunimas koks nuostabus. Dešimtokai, vienuoliktokai-valio thumbup.gif . Labai ačiū
Bet norėjau parašyti ne tai unsure.gif . Mane prislėgė, suglumino mokyklos vaizdas. Antro aukšto tuoletų smarvė tooooookiaaaaa, kad apie įėjimą ten ir kvėpavimą-net nekalbu. Smirda ir prie salės. O tai čia kaip? Nėra valytojų, ar nevaloma tiesiog? Kažkas nesuvokiamo. Na bet tiek to.
O salė blink.gif . Sienos, užuolaidos labai nemalonios pilkai rudos spalvos. Kalėdiniai papuošimai, tai apart scenoje tikrai gražaus kūrinio, tikrai nesuprantami. Pakabinti popieriniai dideli paukščiai vėlgi tos labai jau nemielos pilkai rudos spalvos (kartono). Girliandos-permatomo celofano (turbūt iš įmaučių). Scenos šonuose perjuostos laidotuvių juostos (juoda spalva pereinanti į baltą), ant kurių pakabinta po kelis žaisliukus. Sėdėjau ir jaučiau begalinį slogumą. Nežinau, ar mane prislėgė, o gal išgąsdino toks nesuvokiamas grožio, šventiškumo suvokimas. O gal čia su kažkokia gilia mintimi viskas vykdoma. Galbūt psichologiškai slegianti atmosfera verčia vaikus būti tylesniais. Na, nežinau. "Užmerkiau akis" prieš neremontuotas sienas, langus ir pan., bet "šventiniai" papuošimai tikrai verčia mastyti, kad na, kažkas čia ne taip.
Atsakyti