Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Plepam plepam toliau, laukiame naujo losimo . 4u.gif Dalinames savo dziaugsmais ir vargais. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveika, dziugu kad sukurei sia tema. Siaip as nelosiu kortos. Bet jos laukiu. Gyvenu JAV, nes istekejau uz amerikiecio. Manau priimsite i pokalbius.

Buvau islosus korta 1999 m. Kai tik tais metais ir issiskyriau. Neleido dukters ex issivezti, taigi niekur nevaziavau. Bet kaip gailejausi paskui, kad nieko nedariau...
Atsakyti
Mergynos dar sena tema nebaigta,reik gal kaip nors pabaigti ax.gif
Atsakyti
kur? o kam sukure anksciau laiko?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 09, 13:41)
kur? o kam sukure anksciau laiko?

stai cia ir liko visai nedaug
http://www.supermama...iew=getlastpost
Atsakyti
Sena tema uzbaigiau. Taip kad ramia sazine galime cia sveciuotis ir plepeti. tongue.gif blush-anim-cl.gif ( nepykite jau taip kad siek tiek anksciau sukuriau nauja temuke|) angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2008 09 09, 23:16)
Sena tema uzbaigiau. Taip kad ramia sazine galime cia sveciuotis ir plepeti.  tongue.gif  blush-anim-cl.gif ( nepykite jau taip kad siek tiek anksciau sukuriau nauja temuke|)  angel.gif

oi ne niekas nepyksta. smagu kad nauja temuke

o cia tik tos kurios losia, ar ir as galiu plepeti, nors laukiu ZK jau budama JAV?
Atsakyti
Oi prasom laureta , visu laukiam kurios gali ir nori su mumis bendrauti. Visas priimsime, kurios losia, islose ar laukia ZK kitoje balos puseje. smile.gif mirksiukas.gif Visu laukiame su savo ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras issiunte dokumentus ZK. Truputi velavome issiusti, tai valdzia atsiunte laiska, kad reikia su jais susisiekti. doh.gif
Atsakyti
Na tikekimes viskas bus ok. laureta ar nesigaili kad palikai Lietuva?
Atsakyti
Merginos ax.gif

ir as jungiuosi prie jusu blush2.gif bandysiu siais metais losti, tik kad niekaip man nesiseka su ta nuotrauka doh.gif praejusiais metais taip ir nepavyko ikelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2008 09 10, 14:27)
Na tikekimes viskas bus ok.  laureta ar nesigaili kad palikai Lietuva?

as labai irgi tikiuos. as tikiuos neisizeis tos kurios gyvena LT ar tos kurios nepritaria, nepatinka Amerika. Nesigailiu. Ir dukrai patinka mokykloje. Nera taip sunku mokytis. Ir korepetitoriu nereikia samdyti ir moketi didziulius pinigus. LT but reikeje samdyt.
Nors cia viskas kitaip, tik pirmomis dienomis buvo sunkiau. O dabar labai gerai. Apsipratau, zinau kas kaip kur. Ir del zmoniu mandagumo. Tiesiog pakankesni.

QUOTE(Zunkelis @ 2008 09 10, 15:05)
Merginos  ax.gif

ir as jungiuosi prie jusu  blush2.gif  bandysiu siais metais losti, tik kad niekaip man nesiseka su ta nuotrauka  doh.gif  praejusiais metais taip ir nepavyko ikelti  doh.gif

su nuotrauka padesiu su ikelimu. Tik kai eisi fotkintis pasakyk kad ZK, nusinesk ta lapa ir tau padarys, nors ne visos atelje daro. jeigu vilniete, galesiu pasakyt kur tai daro.
Atsakyti