Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(tingine121 @ 2008 09 10, 18:12)
Gal ir as galiu prisijungti prie jusų? Aš turiu ŽK, tik dar kelis mėnesius užsibūsiu Lietuvoj.

prasom, prasom, kai busi cia, nepamirsk musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 12, 14:37)
losiant korta yra taisykles. man reiketu panarsyti, surasti.

Akropoli daro (bet niekada nebandziau). Darydavau Pasaze pas Juozapa, foto atelje (jeigu neuzsidare). Dar dariau Madoj Zirmunuose (prie ziedo, salia tiltas).

tai gal cia butu parduotuve IKI-Minskas,ten apacioj yra fotosalonas g.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie jusu.
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 09 12, 18:12)

taip.

QUOTE(tingine121 @ 2008 09 12, 18:31)
Jungiuos ir as prie jusu.

sveika. kada vaziuoji?
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 09 12, 18:12)

Nejaugi ne visuose foto salonuose daro nuotraukas ZK. Pas mus " provincijoj" bet kurioj galejau pasidaryti, neiskilo jokiu problemu.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 09 12, 18:35)
taip.
sveika. kada vaziuoji?

Tiksliai net nezinau. Isvykti turim iki vasario. Gal lapkriti, o jei ne, tai pacioj sausio pradzioj. Matai, mano vyras turi sioki toki versliuka, tai imones veiklos pristabdymas reikalauja laiko. Bet as su vaikais zadu pradzioj tik pasisveciuti pora savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2008 09 12, 18:41)
Tiksliai net nezinau. Isvykti turim iki vasario. Gal lapkriti, o jei ne, tai pacioj sausio pradzioj. Matai, mano vyras turi sioki toki versliuka, tai imones veiklos  pristabdymas reikalauja laiko. Bet as su vaikais zadu pradzioj tik pasisveciuti pora savaiciu.

ar nevisiems kartu reikia isvaziuoti su ZK?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 12, 18:49)
ar nevisiems kartu reikia isvaziuoti su ZK?

Isvaziuoti reikia visiems. Mes visi kartu ir isvaziuosim. O be to laimetoja esu as, tai be manes seima pirmieji negali vaziuoti. Bet as su vaikais nuvaziavus pabusiu tik kokias pora savaiciu ir grisiu atgal i Lietuva, o vyras pasiliks. Vasara isvaziuosim visam.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2008 09 12, 18:52)
Isvaziuoti reikia visiems. Mes visi kartu ir isvaziuosim. O be to laimetoja esu as, tai be manes seima pirmieji negali vaziuoti. Bet as su vaikais nuvaziavus pabusiu tik kokias pora savaiciu ir grisiu atgal i Lietuva, o vyras pasiliks. Vasara isvaziuosim  visam.

ar taip galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 12, 18:56)
ar taip galima? g.gif

Pagal taisykles ZK turetojas pirma karta turi isvykti iki nurodyto laiko. O po to kirtus siena gali vykti atgal, bet metuos turi prabuti Amerikoj nors viena diena. Zinoma, ilgai taip nezaisi.
Atsakyti
QUOTE(tingine121 @ 2008 09 12, 19:00)
Pagal taisykles ZK turetojas pirma karta turi isvykti iki nurodyto laiko. O po to kirtus siena gali vykti atgal, bet metuos turi prabuti Amerikoj nors viena diena. Zinoma, ilgai taip nezaisi.

supratau.

as kitais metais vaziuosiu. tai net dokumentuose reikejo nurodyt kada paliksiu JAV. man Lt dar liko bustas. ir dolerio kursas isaugo, tai pardavus ir iskeitus sud... gausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 12, 19:05)
supratau.

as kitais metais vaziuosiu. tai net dokumentuose reikejo nurodyt kada paliksiu JAV. man Lt dar liko bustas. ir dolerio kursas isaugo, tai pardavus ir iskeitus sud... gausiu  doh.gif

O kokiuose dokumentuose tau reikejo nurodyti ta data?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 12, 12:05)
dokumentuose reikejo nurodyt kada paliksiu JAV.

taigi tu ne su ZK vaziavai,todel ir datas surasyti teko mirksiukas.gif pas tingine121 visai kitokia situacija ,ji cia vaziuoja jau kaip Jav rezidente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 12 rugsėjo 2008 - 18:23