Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Nieko apie tave blogo negalvoju. Jau sita plana bandziau, turejau du draugus uzsieniecius, nei vienas nepadejo isvaziuot. Taigi, bandysiu lost loterijoj ir vykt su sunum. Irgi turiu mokyklini sunu.
Atsakyti
Na tie uzsienieciai nekvaili, jaucia, del ko su jais bendraujama. Kai kuriems tas yra priimtina, nes kai ka gauna mainais, o kitiems neydomu smile.gif Manau, kad geriausia bandyti paciai, geras jausmas, kai zinai, kad niekam uz nieka nesi skolinga ir pasiekei tai savo jegom 4u.gif
Atsakyti
na is tikro gal ne taip mane supratot smile.gif as nenoriu jokios materialines pagalbos. Nesu is tu moteru, kurios su vyru galetu buti is naudos. Bet noriu surasti patikima zmogu, kuris man padetu bent jau susigaudyti pirmomis dienomis ir pan. Be to juk galima taip ir artima siela surasti.
Atsakyti
eksi, jei nenorit jokios materialios pagalbos, kaip jūs įsivaizduojat, kad tas žmogus iš JAV jums padės išvažiuoti? Ne jis jums, o jūs jam tada turėsit "materialiai padėti" smile.gif Kad su jumis susituoktų ir taip galėtumėte į šalį įvažiuoti. Aš tokio būdo nesirinkčiau. Imigracinėje ne kvailiai dirba, dabar taip lengvai nepraleidžia, jei susipažįstama per pažinčių svetaines ir susituokiama.
O kaip kitaip jums galėtų žmogus padėti tai nežinau... Gal darbo vizą sutvarkyt? Tada reiktų ne per pažinčių, o per darbo svetaines ieškoti kontaktų, jei turite paklausią profesiją.

Na, kitas daiktas, jei tikrai su kuo nors susipažintumėt ir nuoširdžiai bendrautumėt. Bet vistiek reiktų tuoktis ir tvarkytis dokumentus tokiu būdu.
Na, dar galit tikėtis, kad loteriją išlošit... Bet tikimybė juk labai maža.

Manau, jums pirmiau reiktų apsispręsti, kokiu būdų jūs norit išvažiuoti, o tada ieškoti žmonių, kurie jums JAV padėtų. Visada yra vietinės lietuvių bendruomenės (Amerikos Lietuviai), gal ir iš forumo mamyčių kas nors jums padėtų, jei susibendrautumėt.
Atsakyti
Nemanau, kad bunat Lietuvoj butu galima kazka doro rast uzsieny. Reikia nuvaziavus tam uzsieny ir ieskot to zmogaus arba kokiu nors pazistamu per draugus Lietuvoj.
Taip, uzsienieciai labai nekvaili smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 liepos 2009 - 16:13
aciu uz atsakymus...
pradziai gal noreciau surasti nors kazka, pas ka galeciau nuvaziuoti, apsizvalgyti...Juk nesu buvusi Amerikoje, gal man net nepatiktu...
Faktas tas, kad beprotiskai noriu kazkur istrukti is cia... Amziaus krize turbut smile.gif
Atsakyti
O kiek tau metu?
Atsakyti
greitai 39 smile.gif
Atsakyti
Neysivaizduoju, kaip galetu nepatikti Amerikoj, juk tiek valstiju, kiekvienoje viskas vis kitaip, tikrai galima atsirinkti mirksiukas.gif Pvz. man labai patinka Bostonas ax.gif
Atsakyti
Man irgi 39. Matyt, keturiasdesimtmeciu krize veikia. Kai apsidairai ir nematai jokiu perspektyvu. As tai buvau Kalifornijoj. Tai labai patiko viskas. Tik baisoka vienai butu vaziuot, nors tokiu siokiu tokiu pazistamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 liepos 2009 - 12:02
Ko gero... Nesinori pripazinti, bet kaip kitaip paaiskinti, kad netenkina niekas, ka darai... Yra begalinis poreikis keisti savo gyvenima ir kazkoks vidinis impulsas isvaziuoti is Lietuvos. Buciau viena- turbut seniai buciau isdrisusi. O itraukti vaika i avantiura kazkaip bijau smile.gif

Ir drastiskai vaziuoti todel nedristu, norisi tikrai surasti kazkoki artimesni zmogu, pas kuri galetum nuvaziuoti, kuris pagelbetu bent kiek...

Zodziu, esu kazkokioje transo busenoje- taip gyventi nebenoriu, o kaip gyventi- gerai net nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eksi @ 2009 07 29, 13:19)
Ko gero... Nesinori pripazinti, bet kaip kitaip paaiskinti, kad netenkina niekas, ka darai... Yra begalinis poreikis keisti savo gyvenima ir kazkoks vidinis impulsas isvaziuoti is Lietuvos. Buciau viena- turbut seniai buciau isdrisusi. O itraukti vaika i avantiura kazkaip bijau smile.gif

Ir drastiskai vaziuoti todel nedristu, norisi tikrai surasti kazkoki artimesni zmogu, pas kuri galetum nuvaziuoti, kuris pagelbetu bent kiek...

Zodziu, esu kazkokioje transo busenoje- taip gyventi nebenoriu, o kaip gyventi- gerai net nezinau smile.gif

Na man 24 metai, bet as panasiai jauciuosi, turbut nuo amziaus tai nepriklauso, o nuo aplinkos, kuri tave supa, nuo vidinio pasitenkinimo savo asmenybe, nuo noru, poreikiu ir naujoviu trukumo. Aisku, turint vaika jau siek tiek sunkiau, nes visu pirma reikia galvoti apie jo adaptacija ir laime, bet manau kai nori, tai ir gali 4u.gif
Atsakyti